Uitstekende service

• Afspraken nakomen

Geweldig en sneller dan verwacht!

Goed product voor de juiste prijs. Super netjes bezorgd door PostNL Extra meerdere sms berichten om bezorging duidelijk aan te geven

Superblij en tevreden!

Superblij èn tevreden met mijn aankoop van de De’Longhi Primadonna Elite espresso automaat. Persoonlijk telefonisch advies van Wil gekregen voorafgaand aan de aankoop. Hij nam uitgebreid de tijd hiervoor. Omdat Uden bij mij om de hoek is heb ik zelf de machine opgehaald. Deze werd keurig door Wil in mijn auto getild. Prima bedrijf en ook nog eens voordeliger geprijsd dan elders. Voor mij geen Coolblue meer, maar Kijoo!

Top en dik tevreden

Alles op tijd en netjes ingeleverd Mooi apparat

• Afspraken nakomen

Snelle reactie via telefoon en snelle levering

Je reageren super snel via de telefoon en daarnaast ook als één van de weinige leveranciers het artikel ook op voorraad. Vriendelijk geholpen tijdens het ophalen van het artikel.(eigen keuze) Ik zou hier in de toekomst weer kopen.

• Afspraken nakomen

Ik heb mijn bestelling geplaatst op de website en de informatie op de website klopte precies. Er stond duidelijk op welke dag er bezorgd zou worden en dat klopte. Zeer tevreden over mij bestelling bij kiJoo.nl

Goed bezig

Super service

Eerlijke prijzen, vlotte bezorging

Gezocht op internet naar een volautomatische koffieapparaat, KhiJoo hanteert eerlijke prijzen. Niet de duurste en niet de goedkoopste. Daarnaast goed geïnformeerd over de levertijd en de wijze van leveren. De mogelijkheid om het bedrag in 3x te betalen heeft mij over de streep getrokken. Het was de eerste keer dat ik bij KhiJoo heb besteld en meteen een goede ervaring, dus het zou zo maar eens niet de laatste keer zijn geweest.

• Afspraken nakomen

Snelle levering en super klantenservice. Echte aanrader om hier je producten te bestellen.

Perfecte service

Mijn TV werd erg snel geleverd. Ik ben super tevreden!

Klantvriendelijk en deskundig bedrijf

Om informatie te verkrijgen over een produkt van Kijoo is er o.a.de mogelijkheid via de e-mail. Deze e-mails worden bijzonder snel,deskundig en informatief beantwoord en je wordt er op gewezen indien je nog meer informatie wil hebben dit geen enkel probleem is. Hierdoor kon ik snel beslissen om een TV te bestellen. De bestelling zelf opgehaald en alles klopte perfect. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

• Afspraken nakomen

Mijn tv was na een dag geleverd zonder problemen. De Site is overzichtelijk en makkelijk te doorzoeken met de filters.

TOP

Eerst via internet alles bekeken , enkele vragen gesteld. Kreeg meteen antwoordt. Vond ik heel attent. Naar aanleiding daarvan meteen mijn bestelling geplaats. E e a is toen vlekkeloos verlopen. Bezorging optimaal niets aan toe te voegen.

Eerste bestelling. Direct perfect

Dit was mijn eerste (maar zeker niet mijn laatste) bestelling bij Kiyoh. Ik heb de de site bij mijn favorieten geplaatst. Dat zegt genoeg.

Geweldige service

Twee artikelen besteld. Plandatum kwam niet goed uit. Na een telefoontje snel geregeld dat beide bestellingen in keer geleverd werden. Echt hele fijne service!!

Super service

Super service de bestelde tv was niet leverbaar. Maar ze belde me op, om mij op de hoogte te stellen. Maar ze hadden een Super oplossing. Ik kreeg voor hetzelfde bedrag een andere tv die iets duurder was en beter. En die is de volgende dag al geleverd. Super service en zo doorgaan!

Service kan niet beter.

Is lang geleden dat we zo een goeie service hebben ontvangen. Elk probleem was snel en professioneel opgelost. Deze site zullen we zeker vaker gebruiken in de toekomst. Zeker een aanrader.

• Afspraken nakomen

Fijn telefonisch contact, supersnelle levering

Directe en duidelijke voorraad informatie en toelichting aan de telefoon, super snelle levering, kwaliteit en werking perfect. Aanrader dus !!!

• Afspraken nakomen

Bestelling en levering zonder problemen.

Na bestelling in het weekend levering op dinsdag. Contact gezocht met eigenaar op maandag welke direct aan gaf dat de tv een dag later bezorgd zou worden. Helemaal tevreden met het product en service!

Tot de puntjes geregeld

Snelle levering duidelijke communicatie en een aardige chauffeur. top

• Afspraken nakomen

Je kunt tientallen mails sturen of bellen , ze zijn niet te bereiken.

klantenservice is nooit te bereiken. Ze bellen ook nooit terug als je mailtjes heb gestuurd.

• Afspraken nakomen

Super service en geweldig product!

Vlak voor de jaarwisseling besloten een nieuwe tv te kopen. Na wat oriënteren kwam ik bij Kijoo terecht naar aanleiding van de goede recensies. Ik heb een mooie LG oled besteld en werd na bevestiging netjes gebeld door Kijoo dat het levering de volgende dag waarschijnlijk niet ging lukken i.v.m. de enorme drukte met online bestellingen op dit moment en dat de tv niet bij hun zelf op voorraad was. Heel netjes dat Kijoo hierover informeert. Ik besloot toen ook maar een nieuwe surround set aan te schaffen en tot ‘s avonds laat was Kijoo nog bezig om mij advies hierin te geven en uiteindelijk een hele mooie set besteld (LG DSN11RG) Het was uiteindelijk een weekje wachten maar dankzij veel moeite achter de schermen door Kijoo heb ik alles zoals beloofd netjes ontvangen. Eenmaal geïnstalleerd is niks gelogen over de kwaliteit van het beeld en het geluid. Wat een waanzinnige set! Het geeft echt de thuisbioscoop ervaring waar ik naar op zoek was! Ben je aan het zoeken naar een nieuwe tv of surround set? Bel naar Kijoo en je zult absoluut niet teleurgesteld worden! Ze maken waar wat ze beloven en ze zijn zeer klant vriendelijk

Zeer slecht

Voor de bestelling eerst gebeld of het product geleverd kon worden. Telefonisch werd mij verzekerd dat dit het geval was, wellicht niet binnen 3-5 dagen maar zeker binnen 14 dagen. Bestelling vervolgens geplaatst. Na twee weken bericht dat het product niet geleverd kon worden en ook geen zicht op wanneer wel. Alternatieven waren voor ons geen optie dus bestelling geannuleerd. Vervolgens radiostilte. Geen reactie op mails met verzoek om terugbetaling. Uiteindelijk op 21/12 een creditfactuur ontvangen maar bedrag tot op vandaag (3/1) niet teruggestort. Mails gestuurd met vraag wanneer we betaling tegemoet kunnen zien maar ook geen enkele reactie of antwoord terwijl wordt verzocht om te mailen en wordt aangegeven dat je binnen 24 uur reactie krijgt. Waardeloos, je mag op zijn minst een antwoord op de mail geven.

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

Oplichting!

In november 2021 heb ik een TV+soundbar gekocht met levering een week later. Voordat de levering kon plaatsvinden heb ik de order geannuleerd en dit is ook door Kijoo bevestigd via een creditfactuur. Echter, geen terugbetaling! Telefonisch is Kijoo onbereikbaar en op emails wordt nauwelijks of niet gereageerd. Sinds eind november vraag ik om terugbetaling van ruim EUR 2.300, maar hierop wordt niet gereageerd. Op de website staat dat er een klachtenprocedure is met een reactietijd van 48 uur. Dit is niet het geval. Echt een slechte zaak die veel ellende veroorzaakt. Dit zijn malafide praktijken van een onbetrouwbare leverancier die zijn klanten misbruikt! Oplichters zijn het! Hier NIETS bestellen! Is gewoonweg 100% fraude!

Super snelle levering

Neutronenlaan 80

5405NH Uden

0413 - 23 20 24

Over KiJoo.nl

Witgoed en TV’s voor een scherpe prijs Bij KiJoo draait alles om hoogwaardige elektronica en witgoed. Bij ons profiteert u van uitstekende service met een persoonlijk advies. En dat allemaal voor een zeer scherpe, aantrekkelijke prijs! Witgoed en huishoudelijke apparaten KiJoo heeft een breed assortiment aan keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten. Van een nieuwe vaatwasser of wasmachine tot aan een koelkast, magnetron of airco. Bij Kijoo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Wij leveren bekende merken, zoals AEG, Miele, Bosch, Siemens, Samsung en Liebherr. Wij hebben constant 75% van het assortiment van deze fabrikanten direct op voorraad in ons eigen magazijn ! Verder heeft u ruime keuze uit diverse modellen. Ook voor televisies, audio apparatuur en de bijbehorende accessoires bent u bij KiJoo aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een OLED-TV, QLED-TV of 4K-tv? KiJoo heeft een uitgebreid aanbod aan smart-TV’s van verschillende merken, zoals LG, Samsung, Philips en Sony. Wij helpen u graag Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten helpen u graag persoonlijk verder en geven u passend advies! Zij bepalen samen met u de gewenste functies en vinden mogelijkheden passend bij uw wensen. Stel uw vragen via onze chat of neem contact met ons op via 0413 – 232024 of [email protected]. Bij KiJoo willen we dat u tevreden bent over uw aankoop en productkeuze. En daar hoort uiteraard ook een uitstekende service bij. Daarom staan onze specialisten altijd voor u klaar. Zo kunt u straks optimaal genieten van uw producten!