heel lekker en kwalitatief heel hoog
zeker voor herhaling vatbaar
13 March 2025
Laden reviews...
18 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 372 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Over het geheel genomen worden de kwaliteit van de producten en de leveringen vaak geroemd. Klanten noemen vriendelijk en behulpzaam personeel en betrouwbare service. Enkele opmerkingen over prijs/waarde worden genoemd, maar de algehele ervaring is positief en constant.
zeker voor herhaling vatbaar
13 March 2025
Schaal.schoon leeg!!!
9 March 2025
Syl
Valkenburg
Met 5 personen weer gesmuld van de visschotel van 5 tot 8 personen. Er was meer dan genoeg.
24 February 2025
AB
Noordwijk
Goede service en echt hele goede kwaliteit vis en salades.
17 February 2025
Marian
Katwijk
Bedankt voor de leuke review!
Netjes verpakt en heerlijke vis. Zelfs vroeger dan verwacht geleverd.
29 January 2025
Dick
Rijnsburg
De producten zijn super vers. En erg lekker.. Thuisbezorgen in deze drukke tijd was ook ideaal.
2 January 2025
Corry
Katwijk
Wij hebben een vissalade besteld voor 3 tot 5 personen. De salade was erg lekker en ruim voldoende.
Ronald
Zeker aan te bevelen!
A
VOORHOUT
Visschotel besteld voor oud en nieuw Mooi opgemaakt, verschillende soorten vis. Prima
Yoeri
Voorhout
Genoten van de visschotel!!
Wilma
Voorhout
Altijd perfect geholpen met super kwaliteit
29 December 2024
Huug
Rijnsburg
Best fish store in the area. Would absolutely recommend. Has fantastic platter options. We had the platters for Christmas and earlier in the year for a birthday party. Each time a success. The guests all enjoyed! Big thanks to the team!
S.M.
Noordwijk aan zee
Dit is de beste schotel sinds ik klant van Dirks vishandel ben, en dat is al heel wat jaartjes
Christel
Heerlijke zalmrollade, Krap diablo en Kreeftsoep gehad
marianne
Noordwijk
Bedankt voor de complimenten!
Heerlijke visschotel en geleverd zoals afgesproken.
J.J.H.
Bedankt voor de review!
Het was een mooie schotel
C.J.
Spaan
Bedankt!
1 vis-en een vleesschotel besteld. Waren heerlijk. Ook ideaal dat ze op 2e kerstdag afgehaald konden worden. Perfect.
Elle
Katwijk
heerlijke schotel voorzien van alle vis
26 December 2024
dirk
Bedankt!
Altijd prima producten. Degene die de bestelling komen brengen zijn heel vriendelijk.
23 November 2024
Louise
Noordwijk
mooi opgemaakt en zeer goed van smaak
24 October 2024
katwijk
Bedankt voor de beoordeling!
Bij deze zaak is het de moeite waard om vanuit Haarlem hier je vis te bestellen en op te halen! Altijd vers, altijd goed!
28 September 2024
Jos
Haarlem
Bedankt voor de leuke review!
Tot ziens in de winkel!
Heerlijke visschotel, goed verzorgd fijn services.
15 September 2024
Thea
Noordwijkerhout
Wat hebben we genoten van de heerlijke en mooie opgemaakte visschotel.. Ook de bezorging was prima geregeld.. Zeker voor herhaling vatbaar.
18 August 2024
Astrid
Noordwijk
Bedankt voor de complimenten, dit ga ik doorgeven aan ons team!
Tot de volgende keer!
Met vriendelijk groet,
Dirk
Heerlijke salade , voldoende voor het aantal personen zo als aangegeven. Enige minpuntje is veel makreelsoorten, hadden graag nog wat andere soorten vis daarvoor in de plaats gezien.
28 July 2024
M
Goedenavond,
Bedankt voor uw review!
Ik heb het even nagekeken en u had inderdaad de visschotel middel met pepermakreel en gestoomde makreelfilet.
We hebben ook een andere variant van hetzelfde formaat (luxe), daar zit alleen pepermakreelfilet op.
Ook is het mogelijk om de schotel naar wens aan te passen (met uitzondering van feestdagen).
Hopelijk u zo voldoende geïnformeerd te hebben en we de volgende keer een 10 kunnen scoren!
Met vriendelijke groet,
Dirk