Betrouwbaar!
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 7.588 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral een uitmuntende bezorging: op tijd, duidelijk over het tijdvak en vriendelijk personeel. Consumenten waarderen de voortdurende communicatie en het vertrouwen dat de levering correct verloopt. De kwaliteit van de producten en de uitvoering van de service komen consequent positief naar voren. Samengevat: hoge tevredenheid en behoudens enkele kleine kanttekeningen blijft de service stabiel.
Betrouwbaar!
Billy
Den Bosch
Het bestellen op de website is gemakkelijk. Heel duidelijk is wat de bezorgdagen zijn, en de bezorging gebeurt altijd correct. De dag van tevoren krijg je bericht met het tijdslot van 1,5 uur door, en de bezorger komt ook altijd in dit tijdslot de bestelling afleveren. Je hoeft dus nooit onnodig te wachten, wat een verademing als je dat vergelijkt met de pakket bezorgers. Een kwartier voor de aflevering wordt je geïnformeerd dat de bezorger er zo aan komt. Het vlees is bij aflevering altijd goed bevroren. Kortom: in ben heel tevreden over Kivo Bezorgservice.
Fred
Noord-Brabant
Tijdig en juist afgeleverd!
Peter
Prima bezorgservice
Marnix
AXEL
Levering op tijd en gelukkig bij de deur gezet. Was hond uitlaten.
Conny
Capelle aan den IJssel
Hele fijne bezorgservice, altijd op tijd, uitstekend op de hoogte gehouden wanneer de bezorger er aan komt.
19 August 2026
Sonja
Capelle aan den IJssel
Wij bestellen al heel wat jaren bij Kivo en zijn zeer tevreden over het voer, service en nu de vernieuwde website. Een echte aanrader voor iedere dierenvriend.
17 August 2026
H.G
Assen
Word keurig afgeleverd Je Krijgt op tijd door hoe laat of ze komen. Mocht je niet thuis zoeken ze naar een oplossing maar ik vind als je wat besteld blijft dan het tijdvak wat ze komen thuis. Mijn hond blij en ik blij.
13 August 2026
Clary
Middelburg
Voor het eerst besteld voor onze pup. Bestelsite is duidelijk. Levering met telefoontje vooraf: TOP!
13 August 2026
Mieke
Scharendijke
Het is ideaal om het voer voor onze hond online te bestellen. Je weet welke dag het komt, je krijgt ruim van te voren een tijdvak aangegeven en en vaak ook nkg een melding als ze er bijna zijn. Zo mis je nooit een levering en kom je niet zonder te zitten. Daarbij zijn de bezorgers erg vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden.
11 August 2026
Herman
Westerhaar
Levering prima in het aangekondigde tijdvak. Vriendelijke behulpzame chauffeur. Zeer tevreden.
9 August 2026
Marjon
Voerendaal
Fijn dat het thuis bezorgd wordt, onze. “Vaste” bezorger is een vriendelijke man. We krijgen altijd netjes een tijd door wanneer hij komt (zo’n 10 min ervoor nog een up-date) Alleen is bij de laatste bestelling het mis gegaan met de actie die er was en de vernieuwde web-site dat is erg teleurstellend daardoor is het ook gezakt naar 3 ster, hiervoor had ik het een 5 ster gegeven
5 August 2026
Linda
Haarlem
Altijd op afspraak op tijd en vriendelijk.
4 August 2026
Henk
Scherpenzeel
Vriendelijk en correcte levering
3 August 2026
Gerian
Venlo
Bezorging wordt op de aangegeven plek neerlegt wanneer niet thuis en er wordt netjes een appje gestuurd voordat de bezorger komt en een foto waar het voer ligt. Top!
Aileen
Tilburg
Houdt het betaalbaar, verder alles super
Ingrid
Limburg
Topproducten en top service! De honden doen het enorm goed op het vers vlees. Maar ook de andere worsten doen ze het goed op! Ook de shampoo etc is erg fijn in gebruik. De levering is altijd top! Je krijgt mooi van te voren een berichtje Hoelaat hij arriveert en dat klopt altijd exact!
Anneloes
Broekhuizen
Altijd op tijd, goede en prettige communicatie.
31 July 2026
J.
Utrecht
Compared to any other delivery service out there, it was amazing! Communicated well in advance the time of delivery, and followed up regularly. No stress.
31 July 2026
Aleksey
Amsterdam
Altijd op afgesproken tijd, vriendelijke chauffeur en je word vooraf ook goed geïnformeerd op welk tijdstip ze komen l.
28 July 2026
Natascha
Drunen
Altijd precies in het tijdslot wat is doorgegeven en altijd vriendelijk. Voeding top.
23 July 2026
Yvonne
Voorst
Duidelijk wanneer ze komen. Vriendelijk.
Jantine
Breda
Het is heel erg fijn om te weten wanneer precies de bestelling wordt bezorgd. Bezorger is heel vriendelijk.
Diane
Venlo
Snel te bestellen, goede communicatie
Katja
Sellingen
Producten zijn prima en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorging.
Ingeborg
NoordoostFriesland