Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen consequent een positieve ervaring met goede prijs-kwaliteitsverhouding, snelle hulp en een prettige samenwerking. Klanten noemen een persoonlijke contactpersoon en professionele ondersteuning. Het bestel- en communicatieproces verloopt over het algemeen vlekkeloos en klantvriendelijk. De algehele indruk is positief en consistent.
Nog niet ontvangen!!??
Beveelt niet aan
21 June 2026
Frans
Geleen
Beste klant,
Bedankt voor uw feedback.
Wij begrijpen dat het vervelend is om een uitnodiging voor een beoordeling te ontvangen terwijl uw bestelling nog niet is geleverd. Uw bestelling is op 16 juni geplaatst en vandaag verzonden.
Het product moest vanuit het buitenland worden aangeleverd, waardoor de verwerking iets meer tijd in beslag nam. Onze excuses voor het ongemak en eventuele verwarring die hierdoor is ontstaan.
Wij hopen dat u uw bestelling spoedig en in goede orde ontvangt. Mocht er daarna nog iets zijn waarmee wij kunnen helpen, dan horen wij dat graag.
Team Raca
Snel besteld en snel ontvangen. Top service! En netjes vetpakt!
7 June 2026
Martijn
Westland
Uitleg, zorg en nazorg zoals het hoort.
20 April 2026
MWJ
's-Heerenberg
Zeer teverden
13 March 2026
Bart
Bilzen
Ik doe zaken met Raca omdat ze een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben met hun producten. Ook de support en service zijn heel goed. Met vragen krijg vrijwel altijd je eigen contact persoon aan de lijn die je dan perfect verder helpt. Zeer tevreden over Raca
10 February 2026
Robert
Balkbrug
Dag Robert,
Bedankt voor je reactie! Fijn dat je tevreden bent met onze service. Graag tot de volgende keer!
alles verloopt zoals gewenst
10 November 2025
Frank
Wevelgem
Sneller reactie op mijn vragen.
6 October 2025
hans
Voerendaal
mijn samen werking is zeer goed korte lijntjes en makkelijk in omgang snel handelingen. kort om super erg fijn contact met Thies
18 August 2025
Marc
Sneek
Bij het zoeken naar een noodverlichtingsaccu ben ik goed geholpen door een van de medewerkers.
23 July 2025
Martijn
Gilze
22 April 2025
Tiny
uden
RACA levert duurzame oplossingen in LED-verlichting, noodverlichting en accu’s, met focus op kwaliteit en maatwerk.
27 January 2025
Harold
Reusel
Dag Harold,
Team RACA
Goede service en fijn contact
11 September 2024
SCHUTBHV
Klaaswaal
Goed bedrijf
17 July 2024
sjef
Hellevoetsluis
Na lange tijd weer kennis gemaakt met dit bedrijf, sterk verbeterd
13 July 2024
Jan
Barendrecht
Er wordt goed geluisterd en meegedacht. Heel tevreden over de samenwerking.
21 May 2024
Wim
Naaldwijk
Nadat ik mijn bestelling gedaan had via internet . Was de bestelde hoeveelheid op tijd beschikbaar dank genoeg parkeer ruimte voor de deur
22 February 2024
Henk
Leiden
Levertijd En het opschuiven van de levertijd is frustrerend Hopelijk dat jullie daar wat mee kunnen doen
27 January 2024
J.G Roossink
Doetinchem
Na bestelling op Zondag werdt deze al op Dinsdag geleverd!!...helaas een klein probleempje met de oplader en dit werdt direct opgelost!!!! Goede service zonder gezeur...dikke duim dus!!.
1 November 2023
Johan
Alphen aan den Rijn
Dag Johan,
Bedankt voor je positieve reactie! Fijn dat je tevreden bent met onze service. Graag tot de volgende keer!
Team RACA
Eerste bestelling als proef , website zeer gebruiksvriendelijk
31 May 2023
Maurice
Beverwijk
Dag Maurice, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je eerste bestelling naar wens verlopen is. Tot de volgende keer!
Wat men mag verwachten , zonder fouten ! In 1 woord Capheau
12 May 2023
Gerrit
Doetinchem
Ik heb twijfels over de kwaliteit van het product.
20 April 2023
Rob Mesman
LISSE
Goedendag meneer Mesman, bedankt voor uw bericht! Uw bestelling betreft inderdaad een krachtbron met een productiedatum van 2 jaar geleden. Wij laden dit type accu tussentijds op waardoor de kwaliteit van het product gewaarborgd is. Mocht het onverhoopt zijn dat de kwaliteit van de accu niet naar wens is, dan kunt u uiteraard (binnen 12 maanden) gebruikmaken van de garantie.
Heeft u nog een vraag naar aanleiding van dit bericht? U kunt ons bereiken via [email protected] of tel: (+31) (0)252-227070.
Team Raca
Alleen jammer dat je als bedrijf niet kan betalen via factuur.
15 January 2023
Mark
Hoorn
wij hebben op heden nog niets ontvangen
Beveelt niet aan
3 January 2023
Geneviève Monserez
WESTENDE
Goedendag mevrouw Monserez,
Bedankt voor uw bestelling bij Raca! Naar aanleiding van uw bericht hebben wij zojuist contact met u opgenomen. Het blijkt dat er enige vertraging zat in de bevestiging van uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak.
Wij hopen dat u naar tevredenheid geholpen bent en u uw beoordeling zou willen herzien.
Alvast bedankt en tot de volgende keer!
Team Raca
Nemen de telefoon op en of bellen terug .!! Zeer prettig !! Vrgr Roossink 0655820919
23 November 2022
J.G
Dag meneer Roossink,
Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen met betrekking tot uw bestelling. Zoals u telefonisch aangaf wilde u slechts weten wanneer u de zending kon verwachten. Onbedoeld heeft u ons beoordeeld met 1 ster; wij hopen dat u dit nog kan aanpassen.
Bedankt voor uw bestelling en tot de volgende keer!
Groet, Team Raca
Overzichtelijk site, snel besteld en verzending dezelfde dag
26 September 2022
Ramon
Amsterdam
Dag Ramon, bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat je bestelling spoedig en naar wens verlopen is. Tot de volgende keer!
Team RACA
Raca Group B.V. is een technische groothandel en importeur die zich richt op het leveren van krachtbronnen zoals LED verlichting, accu's en batterijen. Onze producten bieden oplossingen voor projecten van installateurs, bouwbedrijven, overheden, sloopbedrijven, ziekenhuizen en pand eigenaren.
Door te luisteren naar de vraag van bedrijven, het voorleggen van verschillende oplossingen en het leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten.
Onze jarenlange ervaring, kundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee wij de vraag van morgen beantwoorden.
RACA regelt het!
Arnoudstraat 22