Dank voor de mooie aanbeveling! Wordt gewaardeerd. Tegen de kerst kom ik weer met een mooie wijnspijs π·π¦ͺ aanbieding, Gr. Chris
Beste J., zeer bedankt voor deze mooie review! Dit wordt zeer op prijs gesteld. Fijn dat alles zo naar wens is geweest en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke wijngroet, Chris Dikker Hupkes
Ha die Sandor! Dank je wel voor de mooie review en de fantastische opdracht! πππ· Chris
Beste Lou, zeer bedankt voor deze super beoordeling. π Dit wordt op prijs gesteld. Met hartelijke groet, Chris
Dank je wel Maartje, de proeverij was inderdaad zeer gezellig! π· π§ Mvg. Chris
Bedankt voor deze geweldige mooie review Monica en Paul1 Dit motiveert mij extra om te blijven doen wat ik doe! Vriendelijke wijngroet Chris
Beste Thomas, hartelijk dank voor de mooie review en het compliment over de website! Mvg. Chris
Vriendelijk dank voor de review en wat een eer dat de witte wijn eerst in uw welbekende hotel aan de Dijk in Volendam is gedronken. π
Bedankt voor deze mooie aanbeveling Louise! Dit motiveert mij extra om te blijven doen wat ik doe! Hartelijke wijngroet Chris π₯
Beste Frank, zeer bedankt voor deze mooie review. Fijn dat alles zo naar wens was. Groet Chris π
Dank je wel Huub en graag weer tot een volgende keer! π
Beste Roel, dank je wel voor de mooie review!
Hi Ilja, zeer bedankt voor de geweldige review! Ik val bijna stil...hier krijg ik enorm veel energie van! π Groet Chris
Hoi Vera, wat fijn dat het advies en de wijnen van Feudo Arancio zo in de smaak zijn gevallen. Dankjewel voor de mooie beoordeling! Hartelijke wijngroet Chris
Beste Lou, super om te horen dat de wijnen en de service zo naar wens waren. Graag weer tot een volgende keer.! Mvg. Chris
Beste Paul, bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en ik hoop je natuurlijk bij de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke wijngroet, Chris Dikker Hupkes
Dank je wel Nelly, graag weer tot een volgende keer! Hartelijke groet Chris
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dank voor de mooie aanbeveling!
Vriendelijk dank voor de mooie aanbeveling, leuk om te horen. Graag weer tot een volgende keer!
Dank je wel voor de beoordeling en de trouwe bestellingen vanaf het eerste uur Carel. π Met hartelijke wijngroet Chris
Vriendelijk dank voor uw aanbeveling! Dit wordt op prijs gesteld.
Super om te horen dat de Villa Blanche Chardonnay zo in de smaak valt Ries. Dank voor de aanbeveling en tot een volgende keer weer!
Beste Gert, hartelijk dank voor de review. Het was even een stukje rijden naar het mooie Velp, maar absoluut de moeite waard. π
Bij Vechtstreekwijnen.nl kun je gemakkelijk vanuit je luie stoel heerlijke wijn selecteren en thuis laten bezorgen. Door middel van een aantal handige selectiefilters ben je binnen een paar klikken bij de juiste wijn. Bestellingen in de omgeving van Breukelen verzorg ik kosteloos bij je thuis. Buiten de regio worden de bestelde wijnen vanaf β¬ 75,- in heel Nederland via post.nl gratis verzonden. Ik bezorg tot in jouw wijnkelder en indien gewenst lever ik de wijn gekoeld af.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.