Flexibel, accuraat, sympathiek

Chris levert!

Snelle service en heerlijke wijnen

Zeer groot assortiment van wijnen. Vriendelijke en snelle service.

Service erg goed

Had een verkeerde bestelling geplaatst, maar dit werd netjes opgelost en bedrag snel terug gestort.

Wederom uitstekend

Onlangs weer eens heerlijke Italiaanse wijnen besteld bij Chris. Goede service en heerlijke wijnen. Daarnaast ook een wijnpakket besteld voor een zieke collega die was gevallen. Ook een aanrader om eens iets anders te geven dan de bekende bloemen of fruitmand

Alles is top

Alle bestellingen zijn altijd op tijd geleverd

Topservice

Met het nieuwe wijnjaar in zicht wilden wij graag nog een keer het 'oude' wijnjaar bestellen. Ondanks niet meer leverbaar heeft Chris het onmogelijke voor ons geregeld zodat wij voorlopig nog kunnen genieten van 'onze' huiswijn.

smaakt prefect

dit is een heel lekkere wijn, die past bij wild, zoals haas en ree

Wederom een zeer goed ervaring met Vechtstreekwijnen! Het deskundige advies uit het ruime assortiment bij mijn speciale wensen, de snelle levering en de service zijn voor mij een reden om hier de volgende keer wederom mijn wijn te gaan bestellen!

Uitmuntende service

Ruim assortiment, mooi op land en prijs gerangschikt. Heldere communicatie. Doen wat ze beloven.

Wat een geweldige service - Wijnen en prijs

Wat een geweldige service! Vanaf het moment dat we Vechtstreek wijnen ontmoeten, voelden we ons enorm welkom. Het personeel is vriendelijk, professioneel en dacht echt mee met onze wensen. De selectie wijnen was indrukwekkend: zowel klassieke toppers als verrassende nieuwe ontdekkingen. Elke fles werd geserveerd met een korte uitleg, wat de beleving alleen maar versterkte. Ook de prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend. Voor deze kwaliteit en service betaal je hier absoluut een eerlijke prijs. Kortom: heerlijke wijnen, fantastische service en een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!

Klasse

Ik had hulp nodig bij het kiezen van de juiste wijn. Het zijn geweldige wijnen geworden

Met hulp van Chris aantal mooie rode wijnen gevonden

Ik zocht rode wijnen met "een vleugje" tannine. Chris heeft een selectie gemaakt die ik besteld heb. Er zitten een paar hele mooie tussen, dus onze wijn keuze is weer uitgebreid.

Top wijnen en deskundig advies.

Wijn werd zelfs persoonlijk thuis gebracht

Voor het eerst hier besteld, maar niet voor het laatst. Makkelijk zoeken op land en netjes gerangschikt op oplopende prijs, mooie assortiment. Aanrader.

Topwijnen

Het aspergeseizoen is weer begonnen, goed moment om bij Vechtstreekwijnen.nl een bijpassende wijn te bestellen. Keuze uit diverse soorten, mijn voorkeur is de biologische Grüner Veltliner.

Goed advies en prima wijnen

Verschillende wijnen geprobeerd. Elke keer was het weer prima van smaak nooit een misser! Top!

Helemaal top

Alles is prima geregeld komen altijd afspraken na

Heerlijke wijnen met een persoonlijke service

Heerlijke wijnen die via een makkelijk proces van bestellen een dag later thuis worden bezorgd met een grote glimlach

Goede selectie en prima advues

Riante selectie goede wijnen ,prima advies en prompte levering

Snel en persoonlijk

Uitstekende wijnen en snel antwoord op de vraag of een wijn kon worden omgewisseld. Netjes op tijd geleverd, dus helemaal blij. Bedankt en bij deze: van harte aanbevolen!

Snelle en persoonlijke service.

Ruime keuze en snel geleverd. Tot de volgende keer.

Snelle reactie, goede communicatie en bovenal een heerlijke witte wijn van het jaar voor een scherpe prijs!

Heerlijke wijn en goed advies!

Wat de vraag of gelegenheid ook is, Chris Dikker Hupkes heeft altijd een goede passende wijn. En voor elk budget. Aanrdaer!

Mooie wijnen, goede prijs kwaliteit.

Mooie wijnen met een goede prijs kwaliteitverhouding. Snel geleverd. Mooie servive.

Perfect advies en perfecte service

Ontzettend vriendelijk geholpen door Chris en hij heeft mij goed geadviseerd. Correcte en tijdige levering. Goede kwaliteit.

Salomonszegel 7

3621TE Breukelen

Over Vechtstreekwijnen

Bij Vechtstreekwijnen.nl kun je gemakkelijk vanuit je luie stoel heerlijke wijn selecteren en thuis laten bezorgen. Door middel van een aantal handige selectiefilters ben je binnen een paar klikken bij de juiste wijn. Vanaf € 75,- worden bestellingen in heel Nederland gratis geleverd. Op afspraak afhalen in Breukelen is ook mogelijk.