Laden reviews...
91 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering en de vriendelijke, deskundige medewerkers. Er wordt veel genoemd dat er goed geluisterd wordt en dat aanbevelingen passend zijn. Over het geheel genomen ervaren klanten de service als betrouwbaar en aangenaam.
Als ik na een maand of wat telefonisch contact heb met Chris en alleen mijn naam noem, dan weet hij precies wat de vorige bestelling was en andere gegevens van mij, die gemaakt zijn op zijn on-line platform. Toont een betrokkenheid met klant en product aan en dat voelt goed.
6 July 2026
ilco
Blaricum
deze wijn smaakt lekker bij oude Beemster kaas
3 July 2026
Gé
Purmerend
Ik had ditmaal een mystery box besteld. Zeer verrassend qua inhoud en ook nog gratis wijnopener meegeleverd
29 June 2026
Sandra
Gouda
Ondanks dat ik een bestelling had geplaatst die eigenlijk alleen afgehaald had moeten worden( was helaas niet bovengekomen), is de wijnkist toch opgestuurd naar ons. Zo hadden wij op tijd de 1 meter wijn kist binnen. Werd ook netjes via mail geinformeerd. TOP! Bedankt nogmaals!
24 June 2026
Elly
Alphen aan den Rijn
Chris heeft veel verstand van wijnen, zijn assortiment is geweldig en de prijzen zijn heel redelijk.
23 June 2026
Frank
Breukelen
Ik was even vreemd gegaan met het kopen van wijnen elders. Maar nu weer terug op het nest. Heerlijke wijnen geproefd zoals de Villa Blanche Chardonnay. Echt een juweeltje. Om zelf te drinken of cadeau te geven
16 June 2026
Ries
BREUKELEN
Ik kan Chris van Vechtstreek wijnen van harte aanbevelen.
1 June 2026
Han
Blaricum
Wijn tijd geleden besteld en datum levering afgesproken. Keurig op de dag van de afspraak zijn deze topwijnen geleverd!
31 May 2026
Breukelen
Ik maakte me zorgen of de wijn op tijd zou aankomen via de post, maar er werd direct meegedacht. Er werd voorgesteld om elkaar halverwege tegemoet te rijden, zodat ik de wijn in huis had voor mijn verjaardag. Meedenkend en klantgericht!
28 May 2026
Stefanie
Nieuwkoop
Snel besteld en nog bijna sneller geleverd. Goede wijnkeuzen. Goed bedrijf, aanbeveling!!
17 May 2026
Peter
Hilversum
Bellen direct in huis Fijne prijzen
16 May 2026
Jos
Loenen aan de Vecht
Komt afspraken na
16 May 2026
Joop
Heerenveen
Mooi assortiment waarbinnen onze voorkeur. Bestelling vlot en correct afgehandeld.
10 May 2026
Geweldige service!!
4 May 2026
Roel
Naarden
Mooi assortiment en perfecte service en levering.
27 April 2026
Frank
Maarssen
Gisteren besteld, vandaag al weer binnen. De nieuwsbrief was aanleiding om één van die nieuwe wijnen te bestellen en te testen. Weer een pareltje aan de collectie toegevoegd! Super
15 April 2026
Breukelen
Afspraken worden 100% nagekomen!
8 April 2026
Henk
Blaricum
Vechtstreekwijnen heeft een mooie selectie wijnen in een brede waaier van prijzen. Bezorging heel vlot. Een aanrader voor uw wijnen.
4 April 2026
Hans
Eemnes
Aanbieding Villa Blanche Chardonnay die écht de beste in Nederland is!! Het is een houtgerijpte Chardonnay die heel toegankelijk is en als een kameleon zich voegt bij het gerecht. Niet voor niets 'onze' huiswijn :).
2 April 2026
C.
Maarssen
Perfecte service
30 March 2026
Roel
Naarden
Heerlijke wijnen en ook een mooie en lekkere collectie alcoholvrije alternatieven voor dry january of de momenten dat je niet wilt drinken en de thuis breng service is top!
29 March 2026
Han
Zie bove
26 March 2026
Boele
Blaricum
Er werd meegedacht en verder geïnformeerd totdat er een oplossing was en ik kon bestellen. Zeer klantvriendelijk , geen moeite was teveel!
26 March 2026
Anya
Markelo
Na een verblijd van een paar maanden in Italië toch wel wat gewend qua heerlijke wijnen. Maar bij de recente bestelling bij Chris een chardony gekocht die zo bijzonder was. Ook nog eens in de aanbieding. Een chardony vijfde in de top tien van beste wijnen onder de 10 euro. Echt heerlijk
16 March 2026
Ries
Breukelen
Bij Vechtstreekwijnen.nl kun je gemakkelijk vanuit je luie stoel heerlijke wijn selecteren en thuis laten bezorgen. Door middel van een aantal handige selectiefilters ben je binnen een paar klikken bij de juiste wijn. Vanaf € 75,- worden bestellingen in heel Nederland gratis geleverd. Op afspraak afhalen in Breukelen is ook mogelijk.
Salomonszegel 7
3621TE Breukelen