Laden reviews...
89 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering en de vriendelijke, deskundige medewerkers. Er wordt veel genoemd dat er goed geluisterd wordt en dat aanbevelingen passend zijn. Over het geheel genomen ervaren klanten de service als betrouwbaar en aangenaam.
een lekkere wijn smaakt goed bij rood vlees
15 March 2026
Gé
Purmerend
Vechtstreek wijnen ( Chris ) biedt een supersnelle en goede service, de wijnen zijn heerlijk. En de persoonlijke toelichting per wijn maken het feest compleet. Een absolute aanrader
15 March 2026
Danielle
Breukelen
Super lekkere wijnen voor een betaalbare prijs. En goed advies van Chris voor mijn feestje.
9 March 2026
Britt
Bunnik
Bijzondere wijnen Scherpe prijzen Duidelijke afspraken En kennis van zaken
8 March 2026
Michèl
Utrecht
Zeer vriendelijk, kennis van zaken, snelle levering en meedenkend.
5 March 2026
Karen
Utrecht
Vlotte afhandeling van de bestelling, lekkere wijn en door Post.nl thuisbezorgd.
25 February 2026
Angelina
Schoorl
Goed advies voor aantrekkelijke wijnen en een bijzonder assortiment
23 February 2026
Daniel
Amstelveen
Goede wijnhandel, vriendelijk, klantgericht, snelle levering Top!
23 February 2026
Peter
Hilversum
Goede wijnen met top service
17 February 2026
Floris
‘s-Graveland
Ruime keuze, duidelijke website. Vlotte verzending in stevige doos.
2 February 2026
Jose
Hilversum
Volgende dag verzonden. Jaar was niet meer voorradig en kreeg netjes vraag of ander jaartal ook akkoord was
26 January 2026
Ivar
Gelderland
Heerlijke wijnen voor een goede prijs!
24 January 2026
Laura
Maarssen
Perfecte service en mooie wijnen. Levering is prima!!
4 January 2026
Roel
Naarden
Persoonlijke service tot aan aan de deur in hartje Amsterdam. Top!
31 December 2025
Stijn
Amsterdam
Chris is een warme en kundige kenner die mij altijd weet te verassen met nieuwe smaken. Zijn service is snel en betrouwbaar. Een echte aanrader
27 December 2025
Jean-Paul
Breukelen
Bestelling is snel geleverd en de wijnen zijn heerlijk.
21 December 2025
Leonie
Amersfoort
Ik had voor een relatie een mooie set wijn nodig. Chris reageerde gelijk en met zijn hulp heb ik dat snel kunnen regelen en oppikken. Hij is ervaren in het horecavak en zeer kundig in wijn dus weet waar hij over praat. Zeker een adres waar ik vaker ga bestellen.
18 December 2025
Rob
Breukelen
Op de website staan weer tal van aanbiedingen, daartussen ook de Chenin blanc van Perdeberg Dry land collection. Deze wijn geproeft bij de wijnproeverij, die onlangs is geweest, bij OCL golfbaan. Echt een wijn om met elkaar van te genieten bij een kaasplateau. Met de feestdagen in zicht ook leuk om cadeau te geven.
6 December 2025
C.
Maarssen
Dag Cees, zeer bedankt voor deze mooie review en goed dat je bij de overzichtsproeverij aanwezig was.
Dat wordt gewaardeerd.
Hartelijke wijngroet,
Chris
prettig contact, goed advies en snel levering
5 December 2025
Manon
Utrecht
Beste Manon, dank voor de genomen moeite om mij te beoordelen, dat wordt gewaardeerd. 😊
Vriendelijke groet,
Chris
Na iedere bestelling volgt snel mailcontact over bezorging. Reuze fijn en persoonlijk!
3 December 2025
Chiel
Hoevelaken
Graag gedaan weer Chiel en tot een volgende keer!
Dank voor de positieve review. 😊
Hartelijke groet, Chris
Snelle reactie en levering, meedenkend, heerlijke wijnen en gratis thuis bezorgd.
29 November 2025
Charlotte
Bussum
Dank je wel Charlotte en graag weer tot een volgende keer!
Vriendelijke groet, Chris
Goede producten en qua afleveren enorm meedenkend qua tijd en locatie. Superfijn
25 November 2025
Femke
Naarden
Hi Femke,
Dank je voor deze zeer mooie beoordeling. Dat wordt gewaardeerd. 😊
Vriendelijke groet, Chris
Ik heb mij laten adviseren door Chris om zo de beste wijnen te vinden bij een reeks gerechten voor 15 man. Iedereen heeft verschillende voorkeuren maar we hebben een mooie middenweg weten te vinden waar men vaak heeft gevraagd "welke wijn is dit, waar kan ik deze bestellen". We hebben ongelofelijk genoten komen zeker nog een keer terug bij Vechtstreekwijnen.
25 November 2025
Sebastiaan
Ha die Sebastiaan,
Wat leuk om te horen dat de wijnen zo in de smaak zijn gevallen.
Dank voor je mooie review en tot een volgende keer dan. 😉
Hartelijke groet, Chris
Tijdens de wijnproeverij die recent georganiseerd is, van experts goede tips gekregen, heb ik weer nieuwe pareltjes mogen proeven. Zondag besteld, maandag geleverd. Hoe goed kan service zijn!! En dan met deze lekkere wijnen!
23 November 2025
Harry
Breukelen
Ha Harry, dank je wel voor deze hele mooie beoordeling. 😊
Dat wordt gewaardeerd.
Hartelijke groet,
Chris
Ik heb onlangs de wijnproeverij van Chris voor de 2de keer bezocht en het was weer een leuke en leerzame ervaring. De locatie was heel toegankelijk. De medewerkers waren niet alleen vriendelijk, maar hadden ook écht verstand van zaken. Ze namen de tijd om alles goed uit te leggen, vragen te beantwoorden en zorgden voor een ontspannen, fijne sfeer. De selectie wijnen was weer verrassend en goed samengesteld waardoor je uiteindelijk weer hele andere (voor mij) onbekende wijnen proefden. Kortom: een heerlijke middag en absoluut een aanrader!
23 November 2025
Heidi en GertJan
Breukelen
Hi Heidi, wat een geweldige leuke review!!
Dank je wel, dat wordt gewaardeerd.
Tot de volgende!
Hartelijke wijngroet,
Chris
Bij Vechtstreekwijnen.nl kun je gemakkelijk vanuit je luie stoel heerlijke wijn selecteren en thuis laten bezorgen. Door middel van een aantal handige selectiefilters ben je binnen een paar klikken bij de juiste wijn. Vanaf € 75,- worden bestellingen in heel Nederland gratis geleverd. Op afspraak afhalen in Breukelen is ook mogelijk.
Salomonszegel 7
3621TE Breukelen