Laden reviews...
89 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering en de vriendelijke, deskundige medewerkers. Er wordt veel genoemd dat er goed geluisterd wordt en dat aanbevelingen passend zijn. Over het geheel genomen ervaren klanten de service als betrouwbaar en aangenaam.
Zeer groot assortiment van wijnen. Vriendelijke en snelle service.
19 June 2025
Tjitske
Eemnes
Had een verkeerde bestelling geplaatst, maar dit werd netjes opgelost en bedrag snel terug gestort.
18 June 2025
Valerie
Eersel
Onlangs weer eens heerlijke Italiaanse wijnen besteld bij Chris. Goede service en heerlijke wijnen. Daarnaast ook een wijnpakket besteld voor een zieke collega die was gevallen. Ook een aanrader om eens iets anders te geven dan de bekende bloemen of fruitmand
17 June 2025
Ries
BREUKELEN
Alle bestellingen zijn altijd op tijd geleverd
3 June 2025
Ben
Diemen
Met het nieuwe wijnjaar in zicht wilden wij graag nog een keer het 'oude' wijnjaar bestellen. Ondanks niet meer leverbaar heeft Chris het onmogelijke voor ons geregeld zodat wij voorlopig nog kunnen genieten van 'onze' huiswijn.
25 May 2025
Kees
Maarssen
dit is een heel lekkere wijn, die past bij wild, zoals haas en ree
19 May 2025
Gé
Purmerend
Wederom een zeer goed ervaring met Vechtstreekwijnen! Het deskundige advies uit het ruime assortiment bij mijn speciale wensen, de snelle levering en de service zijn voor mij een reden om hier de volgende keer wederom mijn wijn te gaan bestellen!
14 May 2025
Harry
Breukelen
Ruim assortiment, mooi op land en prijs gerangschikt. Heldere communicatie. Doen wat ze beloven.
11 May 2025
Lieke
Wassenaar
Wat een geweldige service! Vanaf het moment dat we Vechtstreek wijnen ontmoeten, voelden we ons enorm welkom. Het personeel is vriendelijk, professioneel en dacht echt mee met onze wensen. De selectie wijnen was indrukwekkend: zowel klassieke toppers als verrassende nieuwe ontdekkingen. Elke fles werd geserveerd met een korte uitleg, wat de beleving alleen maar versterkte. Ook de prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend. Voor deze kwaliteit en service betaal je hier absoluut een eerlijke prijs. Kortom: heerlijke wijnen, fantastische service en een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!
28 April 2025
Peter
Loosdrecht
Ik had hulp nodig bij het kiezen van de juiste wijn. Het zijn geweldige wijnen geworden
26 April 2025
Laura
Blaricum
Ik zocht rode wijnen met "een vleugje" tannine. Chris heeft een selectie gemaakt die ik besteld heb. Er zitten een paar hele mooie tussen, dus onze wijn keuze is weer uitgebreid.
15 April 2025
John
Tienhoven
Wijn werd zelfs persoonlijk thuis gebracht
15 April 2025
Age
Breukelen
Voor het eerst hier besteld, maar niet voor het laatst. Makkelijk zoeken op land en netjes gerangschikt op oplopende prijs, mooie assortiment. Aanrader.
8 April 2025
Gerrit
Almere
Het aspergeseizoen is weer begonnen, goed moment om bij Vechtstreekwijnen.nl een bijpassende wijn te bestellen. Keuze uit diverse soorten, mijn voorkeur is de biologische Grüner Veltliner.
6 April 2025
Kees
Maarssen
Verschillende wijnen geprobeerd. Elke keer was het weer prima van smaak nooit een misser! Top!
4 April 2025
Durk
Amersfoort
Alles is prima geregeld komen altijd afspraken na
29 March 2025
Ben
Diemen
Heerlijke wijnen die via een makkelijk proces van bestellen een dag later thuis worden bezorgd met een grote glimlach
29 March 2025
Jean-Paul
Breukelen
Riante selectie goede wijnen ,prima advies en prompte levering
28 March 2025
M.
Kortenhoef
Uitstekende wijnen en snel antwoord op de vraag of een wijn kon worden omgewisseld. Netjes op tijd geleverd, dus helemaal blij. Bedankt en bij deze: van harte aanbevolen!
24 March 2025
Marieke
De Wijk
Beste Marieke, heel fijn om te horen dat de service zo in de smaak is gevallen.
Dank voor de mooie beoordeling, dat wordt gewaardeerd!
Met vriendelijke wijngroet,
Chris
Ruime keuze en snel geleverd. Tot de volgende keer.
22 March 2025
Vera
Ede
Snelle reactie, goede communicatie en bovenal een heerlijke witte wijn van het jaar voor een scherpe prijs!
6 March 2025
Marleen
Wassenaar
Wat de vraag of gelegenheid ook is, Chris Dikker Hupkes heeft altijd een goede passende wijn. En voor elk budget. Aanrdaer!
22 February 2025
Hildy
Vleuten
Mooie wijnen met een goede prijs kwaliteitverhouding. Snel geleverd. Mooie servive.
21 February 2025
Hans
Vleuten
Beste Hans, zeer bedankt voor de positieve review.
Wordt gewaardeerd!
Tot een volgende keer.
Met vr. groet Chris
Ontzettend vriendelijk geholpen door Chris en hij heeft mij goed geadviseerd. Correcte en tijdige levering. Goede kwaliteit.
20 February 2025
Margriet
Zeist
Beste Margriet, vriendelijk dank voor deze mooie review! 🔥
Goed om te horen dat de wijnen zo in de smaak vielen.
Hartelijke groet,
Chris
Snel-betrouwbaar-vriendelijk- deskundig
19 February 2025
Ingrid
Huizen
Beste Ingrid,
Dank voor de fijne beoordeling!
Wordt gewaardeerd.
Met vriendelijke wijngroet,
Chris Dikker Hupkes
Bij Vechtstreekwijnen.nl kun je gemakkelijk vanuit je luie stoel heerlijke wijn selecteren en thuis laten bezorgen. Door middel van een aantal handige selectiefilters ben je binnen een paar klikken bij de juiste wijn. Vanaf € 75,- worden bestellingen in heel Nederland gratis geleverd. Op afspraak afhalen in Breukelen is ook mogelijk.
Salomonszegel 7
3621TE Breukelen