Apparaat werkt goed
Het is even oefenen Ik heb toch 2 wondjes opgelopen er stond in de handleiding dat dit niet mogelijk was Verder zeer tevreden
7 July 2020
Review overzicht
7 July 2020
J
wouw
Produkt netjes op tijd ontvangen. Keurig verpakt en precies zoals het eruit ziet op de website. Na enige twijfel toch retour gestuurd en direct verwerkt na ontvangst en binnen 1 dag het geld terug op mijn rekening. Ik vind dat zeer netjes. Bedankt voor deze goede service !
6 July 2020
Leo
Wateringen
Werkt goed
21 June 2020
Adrian
Almere
Omdat mijn haar op mijn rug naar alle kant op groeit lijkt alsof de arm van bakblade is te kort. Ik moet nog ervaren hoe kan de mes nog meegaat. Die heb ik al 7 keer gebruikt en nog steeds scherp. Ik vind een heel handige product en ben super blij mee.
18 June 2020
G
Zandvoort
Goed product snelle levering
13 June 2020
Wilfred
Oosterhout
Bblade1 was al goed. Bblade2 is nog beter !
9 June 2020
Paul
Geldrop
Het begin is gemaakt, heb de bakblade 2.0 besteld, ontvangen en uiteraard meteen uitgeprobeerd - zonder hulp! Werkt voor mij vooralsnog prima. Glad resultaat, geen wondjes en niemand "lastig" hoeven vallen voor deze klus. Na gebruik maak ik de mesjes wel grondig schoon. Ben benieuwd hoe lang deze meegaan. Ik heb voor de zekerheid 6 mesjes met de bakblade mee laten komen. Daar kan ik hopelijk voorlopig mee vooruit.
8 June 2020
HJ
Eindhoven
Product is heel goed. Maar ze vergeten er even bij te zeggen dat de nieuwe mesjes een aantal tientjes per jaar kosten.
Beveelt niet aan
28 May 2020
L
Den Haag
Geachte heer V******,
Zojuist hebben wij uw beoordeling ontvangen en wij schrikken nogal van uw reactie.
Het is nimmer onze bedoeling om klanten een naar gevoel te geven bij het aanschaffen van onze producten. Al onze producten en prijzen staan duidelijk op de website vermeld. Was u in de veronderstelling dat de baKblade met scheermesjes nooit hoeft te verwisselen? Er zitten een aantal scheermesjes in de kop van de baKblade en die moeten vervangen worden zodra u merkt dat ze bot worden.
Wat kunnen wij voor u betekenen, zodat u een prettig gevoel overhoudt aan de baKblade?
Alvast bedankt voor het reageren.
Met vriendelijke groet,
baKblade Nederland en België
Naomi
Makkelijk,nog nooit zo glad,handig opbergbaar en pijnloos! Alles wat werd beloofd
26 May 2020
David
Oostende
Doet z’n werk prima, Prijs van de bakblade wel te hoog voor de kwaliteit vind ik. Zie het als een vergroot scheermes voor 50 euro...
Beveelt niet aan
23 May 2020
Bart
Arnhem
Dag Bart,
Volgens mij is er iets misgegaan bij de prijs. De originele baKblade kost 39,95. En wij staan garant voor onze kwaliteit. Als u wilt, kunnen wij u een imitatiemodel toesturen. Deze hebben wij besteld bij de bekende grossier uit China. Wij zijn namelijk altijd benieuwd naar aftreksels van ons product. Dan heeft u in ieder geval vergelijkingsmateriaal tussen een goed en degelijk product en een goedkoop prul-product.
Fijne avond nog.
Gr. Naomi
baKblade Nederland en België
Gemakkelijk en praktisch in gebruik!
12 May 2020
Danny
Maastricht
Works perfect and accurate.
8 May 2020
Karl
Laakdal
Ik was wat sceptisch maar het viel reuze mee. Ook droog scheren ging prima. Het is een beetje uitzoeken wat het makkelijkste is om te doen maar het werkt en dat is het belangrijkste.
1 May 2020
Ton
Arnhem
Tot nu toe werkt het apparaat goed
28 April 2020
Thijs
Amsterdam
Super ervaring, snel, efficient en probleemloos!
27 April 2020
Johnny
Tielt
Makkelijk en snel te gebruiken en ook een goed eindresultaat.
25 April 2020
Kevin slot
LEERSUM
Werkt zoals het moet ben er zeer content mee
17 April 2020
Evdb
Emmer Compascuum
Zodra je er een beetje handigheid in krijgt (en dat gaat heel snel), werkt de baKblade prima! De scheermessen zijn goed scherp, dus wel beetje oppassen met te hard drukken en eventuele onregelmatigheden. Maar werkt dus, zoals men beloofd!
16 April 2020
M.
Utrecht
Na contact met klantendienst werden de ontbrekende mesjes alsnog kosteloos opgestuurd. Product werkt goed, alles ok!
15 April 2020
Piet
Oudenaarde
Voor een man alleen, of een man die niet wil afhangen van zijn partner om hulp, is dit het het ideale hulpmiddel. Werkt goed, is gemakkelijk in gebruik en werkt snel. Even gewoon worden de eerste keer hoe je het best gebruikt en vastneemt, maar eens je vertrokken bent super! Ik gebruik de mesjes ook los voor mijn nek te doen. Makkelijk om dan recht en veilig te werken.
13 April 2020
Jos
Limburg
Werkt makkelijk, uitstekende kwaliteit, zeer tevreden met het gladde resultaat.
13 April 2020
Ronald
Hoogvliet
BaKblade 2.0 is een goed werkend systeem om eenvoudig je eigen rug te kunnen scheren. Een gladde rug is een prettiger gevoel, zeker als het warm is. Het is wel aan te bevelen de mesjes regelmatig te vervangen, want in mijn geval worden we na een paar keer gebruiken botter.
8 April 2020
Michel F. van den Brun
Purmerend
Geen hulp meer nodig voor een net resultaat. Vrijheid, blijheid!
4 April 2020
José
Mourinho
De eerste keer is het wat onwennig (met een klein wondje boven op de schouder), maar daarna doet het wat het moet doen. Echter vind ik het klikmechanisme van de behuizing wat broos. Bij demontage van het eerste mesje, is het pinnetje links boven reeds afgekraakt, waardoor het nu terug moeilijk is om overal een goed resultaat te halen. Jammer. Dit is een werkpunt.
4 April 2020
Frederic
Oostkamp
Ideaal, snel, makkelijk en duidelijk.
26 March 2020
Peter