Het product is makkelijk aan te brengen en bedekt de kaalheid goed. Wel jammer dat er weinig kleurkeuzes zijn.

goog

good

geweldig product

ik ervaar dit als een verjonging en heb veel meer zelfvertrouwen

nog erg onzeker

ik vind het erg moeilijk om te bepalen hoeveel poeder ik op mijn hoofd moet doen voor een gewenst resultaat. ik blijf oefenen!

Really nice

Timely delivery and really fast. Very good tracking

Topproduct

Hair building fibers en fiberholdspray zijn ideaal om mijn haren voller te laten lijken

Product is geweldig. Service ook.

Ik gebruik Toppik hair fibers al jaren. Ik bestelde onlangs 2 nieuwe bussen. PostNL zei ze bezorgd te hebben, wat niet zo was. Zonder gedoe werden vrij vlot 2 nieuwe bussen bezorgd. Top service.

Met TOPPIK heb ik altijd een perfect kapsel.

Wat ben ik blij met TOPPIK. Ik heb dunner wordend haar. Met de poeder heb ik weer een volle haardos en zie er zeer verzorgd mee uit. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Werkt dus wel echt!

Ik was sceptisch toen ik voor het eerst een filmpje zag op internet. Weer een scam met filter dacht ik toen…. Totdat ik het wat meer ging opzoeken en ik het navroeg aan een kapster. Het zou wel werken zei ze en dus bestelde ik het voor mijn man. En het was echt, het werkt dus. Ik had een foto voor en na genomen om hem te tonen, en hij was verbaasd door het resultaat. Je kan de huid niet meer zien door de haren heen en zijn haren lijken voller. Het is makkelijk aan te brengen, maar heb ook de spray gekocht om het vast te houden. Fijn voor hem want het geeft hem de look van vroeger terug.

Voldoet!

Blij met dit middel om de plekken met weinig haar te camoufleren!

Yes. Yes

Nsnsnsns

Ik ben er zeer tevreden mee.

Ik heb even moeten zoeken vooraleer ik de juiste kleur gevonden heb. Maar nu gebruik ik midden bruin en grijs. En dat gaat prima.

Voldoende volume

Ik heb dun haar en de hoofdhuid is duidelijk zichtbaar. Dankzij de Toppik hairfiller kan ik dit mooi verbergen en zie ik er weer toonbaar uit

Pakket hersteld

Pakket eerst niet ontvangen, na enkele communicatie heb ik een nieuwe bestelling toegestuurd gekregen en ook ontvangen dus ik ben heel tevreden!

Top product

Blijft goedzitten

Prima werkt heel goed

Natuurlijke look en dekkend

good

nice prodcut

Een goed product en een snelle levertijd

Snel geleverd. Een goed product. Jammer dat 'TOPPIK COLORED HAIR THICKENER' niet in het rood te krijgen is.

Dramatisch

Nu een week geleden besteld, zou de dag er na in huis zijn. Vervolgens krijg ik een mail dat de betaling niet is afgerond, terwijl dit wel is afgeschreven van mijn rekening. Daarna elke dag de klantenservice gebeld en nooit iemand kunnen spreken. Zeker geen aanrader.

Dekt goed

Makkelijk aan te brengen en geeft goede dekking

Snelle en goede levering

Fijne webwinkel. Overzichtelijk. Snelle levering in een neutrale doos. Erg content.

Slecht

Mijn pakje zou de dag erna geleverd worden. Een week later nog geen pakje gezien. Ik contacteer de klantendienst. En zij beweren dat ze mijn pakje een paar keer hebben proberen leveren en dat ik niet thuis was. Spijtig genoeg voor hun heb ik camera’s hangen. En is er niemand een pakje komen leveren.

Ik heb vitiligo, en kan hier fijn mijn plekken op hoofd mee camoufleren Gebruik het al vele jaren

Zeer fijn producten

Ik gebruik Toppik Hair Building Fibers en Fiberhold spray voor dunner wordend haar. Over beide producten ben ik zeer tevreden. Sterker nog het is verslavend. Als je eraan begint, wil je niet meer zonder.

Reageren niet op mail

Verkeerde kleur gekregen, heb ze gemaild en krijg geen reactie terug! Slecht bedrijf

Limes 64

3176TE Poortugaal

+31(0)10 300 6534

Over Toppik.nl

Toppik.nl is de officiële importeur van Toppik in de Benelux. Wij zijn specialisten op het gebied van haaruitval preventie en haarverdikking. Al meer dan 10 jaar betekent onze betrokkenheid bij producten en diensten voor haar en schoonheid, haar wetenschappen en haaruitval, inclusief chirurgische, medische en cosmetische oplossingen, dat weinigen in een betere positie zijn om je de beste en de meest effectieve producten te bieden. Toppik.nl heeft een geweldige collectie hoogwaardige Toppik producten en doen er alles aan om je te helpen en de beste service te bieden.