Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten de hoogwaardige vezels en de natuurlijke dekking. Leveringen verlopen doorgaans snel en betrouwbaar, wat bijdraagt aan een positieve ervaring. Enkele respondenten geven aan dat klantenservice of retouren lastig kunnen zijn, maar dit vormt geen algemeen beeld. Het product wordt als effectief en makkelijk in gebruik ervaren.
Ik heb even moeten zoeken vooraleer ik de juiste kleur gevonden heb. Maar nu gebruik ik midden bruin en grijs. En dat gaat prima.
12 April 2025
Tom
Velm
Ik heb dun haar en de hoofdhuid is duidelijk zichtbaar. Dankzij de Toppik hairfiller kan ik dit mooi verbergen en zie ik er weer toonbaar uit
5 April 2025
Tiny
Nijmegen
Pakket eerst niet ontvangen, na enkele communicatie heb ik een nieuwe bestelling toegestuurd gekregen en ook ontvangen dus ik ben heel tevreden!
4 April 2025
nice prodcut
18 March 2025
MYPUP MIICA
Amsterdam
Snel geleverd. Een goed product. Jammer dat 'TOPPIK COLORED HAIR THICKENER' niet in het rood te krijgen is.
12 March 2025
Bogusia Bretsznajder
Amsterdam
Nu een week geleden besteld, zou de dag er na in huis zijn. Vervolgens krijg ik een mail dat de betaling niet is afgerond, terwijl dit wel is afgeschreven van mijn rekening. Daarna elke dag de klantenservice gebeld en nooit iemand kunnen spreken. Zeker geen aanrader.
10 March 2025
Guus
Rotterdam
Makkelijk aan te brengen en geeft goede dekking
2 March 2025
Renate
Deventer
Fijne webwinkel. Overzichtelijk. Snelle levering in een neutrale doos. Erg content.
1 March 2025
An
Hoeven
Mijn pakje zou de dag erna geleverd worden. Een week later nog geen pakje gezien. Ik contacteer de klantendienst. En zij beweren dat ze mijn pakje een paar keer hebben proberen leveren en dat ik niet thuis was. Spijtig genoeg voor hun heb ik camera’s hangen. En is er niemand een pakje komen leveren.
21 February 2025
Francisco
Antwerpen
Ik heb vitiligo, en kan hier fijn mijn plekken op hoofd mee camoufleren Gebruik het al vele jaren
19 February 2025
Cherty
Sint Joost
Ik gebruik Toppik Hair Building Fibers en Fiberhold spray voor dunner wordend haar. Over beide producten ben ik zeer tevreden. Sterker nog het is verslavend. Als je eraan begint, wil je niet meer zonder.
6 February 2025
Bob
's-Hertogenbosch
Verkeerde kleur gekregen, heb ze gemaild en krijg geen reactie terug! Slecht bedrijf
4 February 2025
Endje
Breda
Altijd goed
3 February 2025
M
Amsterdam
De Toppik Hair Fibers kan ik voor geen geld meer missen. Ik gebruik het product al jaren, dagelijks breng ik dit aan op de dunnere haarplekken op mijn hoofd. Het geeft me meer zelfzekerheid! Een onbetaalbaar gevoel. Het product is dus dubbel en dik zijn prijs waard. Ook de snelle service van het bedrijf is top!
27 January 2025
Fran Wouters
Antwerpen
Ik heb meer volume, en daarvoor had ik het gekocht. Nog even wachten op de lange termijn
20 January 2025
Ineke
Oss
Hoef niet bang meer te zijn dat mensen mijn kale stukken zien ,wat toppic er op en het staat prima
9 January 2025
Maria
Arnhem
19 December 2024
Valérie
Vlissingen
Mijn ervaring met Toppik is heel positief. Ongeveer twee keer per jaar bestel ik nieuwe vezels en deze doe ik vervolgens een paar keer per week in m’n haar. Ik heb ook nog nooit iets op m’n kleding of kussensloop teruggezien.
9 December 2024
Alexander
Utrecht
De spray maakt het haar heel dof en voelt verschrikkelijk aan
8 December 2024
Thea
Vaals
Zit heel goed
25 November 2024
Samar
Krommenie
Als vrouw is het zeer vervelend om dun en weinig haar te hebben. En het dragen van een pruik zie ik niet zitten . Toen ik het product van Toppik leerde kennen , was ik eerst wat terughoudend. Maar het verschil tussen vroeger en nu is heel duidelijk ! Ik ben zo tevreden over dit product en zou het iedereen aanraden .
12 November 2024
Wyffels
Koksijde
Ik heb heel dun haar op de kruin, en dat is als vrouw zijnde niet zo leuk. Maar met toppik kan ik veel verbloemen.
1 November 2024
C.H
Klaaswaal
Mijn eerste bestelling ging heel vlot. Zeer snelle levering en ik werd via mail op de hoogte gehouden over het verloop ervan. Alles was ook netjes verpakt.
15 October 2024
Ruud
Brecht
Toppik.nl is de officiële importeur van Toppik in de Benelux. Wij zijn specialisten op het gebied van haaruitval preventie en haarverdikking.
Al meer dan 10 jaar betekent onze betrokkenheid bij producten en diensten voor haar en schoonheid, haar wetenschappen en haaruitval, inclusief chirurgische, medische en cosmetische oplossingen, dat weinigen in een betere positie zijn om je de beste en de meest effectieve producten te bieden.
Toppik.nl heeft een geweldige collectie hoogwaardige Toppik producten en doen er alles aan om je te helpen en de beste service te bieden.
Limes 64
3176TE Poortugaal