Spatzuiver
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.731 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Over het geheel genomen zien de beoordelingen positieve punten zoals snelle levering en duidelijke producten, maar ook problemen met beschadigde artikelen, retourzendingen en communicatie. Sommige klanten melden directe hulp en een voorspelbaar bestelproces, terwijl anderen klagen over lange vertragingen bij terugbetalingen en onduidelijke antwoorden. De algemene indruk is gemengd: sterke punten liggen in levering en productkwaliteit, maar de aftersales-ondersteuning kan beter.
5 March 2025
Smurfendorp
Langzame leveringstijd
Ravi
Hellevoetsluis
Alles snel en netjes geleverd.
Johan
Schoonebeek
“Goedkoopste piaggio krukas gekocht” asje is van prima materiaal gemaakt in verhouding tot de prijs en bezorging was ook vlot DIKKE PRIMA!!!
27 February 2025
B
Leeuwarden
7 February 2025
Marcel
Groningen
Snelle levering, product naar verwachting en van a tot z op de hoogte gehouden van het proces.
6 February 2025
Andy
Almelo
Goede prijs kwaliteit/verhouding
6 February 2025
Anthonie
Hengelo
Altijd goed ,,al 20 jaar + alles op voorraad wat je maar kan wensen in de garage..
R
Kampen
Lijkt een soort begrenst kan wel hoog in toeren en door trekken maar met orgineel ga ik 86 en met mvt race onsteking 70 km/h
Wiljan
Nieuwdorp
Snel geleverd en top kwaliteit
Matthijs
Leek
Hoorde een hpi bobine binnen te krijgen maar kreeg een binnen rotor voor hpi systeem
2 February 2025
Deacan
Den haag
Goedemiddag Deacan,
Het spijt ons te horen dat er iets mis is gegaan met je order. Helaas gebeurt dat soms bij de verwerking, maar we lossen het natuurlijk graag voor je op.
Zou je ons een mailtje willen sturen met de details, zodat we direct naar een passende oplossing kunnen kijken?
Alvast bedankt!
Met vriendelijke groet,
Jesper
Bromfietshandel Jos Dijkman VOF
Snel bezorgd
1 February 2025
Martijn
Berkel en Rodenrijs
Uitstekend bedrijf, snelle levering. Verkeerde buddyseat overtrek, maar dat was geen enkel probleem opsturen een goede buddyseat overtrek bestellen, en het geld van de Verkeerde wordt terug gestort. Als ik weer onderdelen nodig heb, komen ze bij Jos Dijkman weg.
22 January 2025
Rick Greidanus
Hommerts
Beste Rick,
Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar.
Veel plezier met je onderdelen en hopelijk tot de volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Jesper
Bromfietshandel Jos Dijkman VOF
De aandacht en de professionele begeleiding bij het opknappen van mijn Derbi is echt super. Fijn dat ik niet alleen sta in deze kwestie. Ook de koopavonden zijn voor mij een uitkomst, zodat ik aan de toonbank toch nog wat kan uitleggen en om advies kan vragen. En Jos weet bijna alles… top!
12 January 2025
Marius
Wijhe
Zeer snelle levering, klantvriendelijk, reageert snel en beleefd, denkt mee, goede kwaliteit van het bestelde.
11 January 2025
Dominique
Haarlem
8 January 2025
Wessel
Den Helder
Extra betaald om hem de volgendewerk dag te ontvangen Nog 3 dagen extra moeten wachten en past het onderdeel ook nog eens niet
4 January 2025
Wesley
Nederland
Snel geleverd goede kwaliteit
1 January 2025
Michel
Rotterdam
triest k parts brengt meteen dag erna al bestel je om 2 uur snachts deze mensen durven voor 12 besteld morgen in huis er in te zetten en is helemaal niet waar besteling niet binnen ben benieuwd hoelang dit geintje dan duurt waardelozen webshop komt afspraken niet na leugens op de site voor mensen voor de gek te houden
13 December 2024
mel beeren
Weert
Beste Mel Beeren,
Bedankt voor uw review en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te horen dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldeed.
Bij het plaatsen van uw bestelling had u de keuze uit twee verzendopties, zoals vermeld op onze afrekenpagina:
1. DPD (levering in 1-2 werkdagen)
2. Trunkrs (Same Day Delivery)
In uw geval heeft u gekozen voor verzending via DPD, waarbij de levertijd inderdaad 1 tot 2 werkdagen bedraagt. Dit betekent dat uw bestelling iets later kan arriveren dan dezelfde dag of de volgende dag. Wij begrijpen dat dit wellicht niet overeenkwam met uw verwachting, en we zullen ons best doen om onze communicatie hierover nog duidelijker te maken.
Wij waarderen het enorm dat u ons wijst op uw ervaring. Uw feedback helpt ons om onze webshop verder te verbeteren en ervoor te zorgen dat we onze klanten nog beter kunnen informeren over verzendopties en levertijden.
Mocht u nog vragen hebben of verdere toelichting wensen, neem dan gerust contact met ons op via 0572-372640 of [email protected]. Wij staan altijd klaar om u te helpen!
8 December 2024
MP
Hoek
Ik heb een uitlaat gehaald bij Jos Dijkman maar er zit een tik in bij mijn andere uitlaat hoorde ik dat niet ik bel ze even en mail ze maar krijg geen enkele reactie terug voor de rest word het wel snel en goed verpakt geleverd maar is natuurlijk wel jammer van de tik voor de rest prima bedrijf
7 December 2024
Rayan
Dronten
Jos Dijkman is een super WEBSHOP! net zoals WBTuning, snelle levertijden en scherpe prijzen! Alleen Wouter is wel iets knapper als Jesper en Dinand, maar dat maakt niet uit! Bedankt jongens!!!
6 December 2024
WW
Zwartsluis
Super goed bedrijf ook scherpe prijzen en klanten service is super goed! En snel te bereiken in tegen stelling bij WB tuning die is totaal niet bereikbaar en ook te duur is geworden.
6 December 2024
J