Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We hebben de e-mails erbij gepakt en we zien de volgende vraag! U heeft een Bosal besteld en krijgt Oris geleverd. Bosal en Oris zijn gefuseerd en de meeste nieuwe trekhaken worden tegenwoordig als Oris uitgeleverd. Kwaliteit eisen zijn hetzelfde gebleven zoals u dat gewend was van Bosal! We hebben dit netjes aan u uitgelegd en voldoende informatie gegeven via email! Onze excuses dat u dit niet voldoende informatie vond! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dit is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling! We zien dat het pakket nog niet retour is gekomen! Het is verstandig om op dit bericht te reageren! Vermeld de barcode van de zending en uw retournummer zodat we dit kunnen uitzoeken! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dit is heel spijtig dat de verwachte levering niet is gehaald. Uw pakket is op tijd verzonden om de volgende dag te bezorgen! Er is helaas een vertraging opgelopen bij de vervoerder en daar hebben wij een onderzoek voor gestart en dat is uiteindelijk opgelost! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dit is heel vervelend dat de verwachte levering niet is gehaald. We hebben uw order dezelfde dag nog ingepakt en verzonden! Helaas is de vertraging door de vervoerder gekomen! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice
Geachte klant, Dit is uiteraard niet de bedoeling. Heeft u een ordernummer voor ons zodat wij kunnen uitzoeken wat het probleem is? Met vriendelijke groet, Klantenservice
Beste klant, Dit is heel spijtig dat niet past! Hiervoor kunt een retour voor aanvragen en vragen of wij het juiste onderdeel kunnen opzoeken voor u! Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Klantenservice