Niks waard

Ik heb deze besteld om volgende dag thuis te hebben dat ik die verander en naar de keuring kon gaan maar heeft 3 weken geduurd voor ik deze heb ontvangen Voor 20.00 u besteld volgende dag thuis was dus niet waar

Niets op aan te merken.

Onderdeel besteld en laten leveren op een afhaalpunt. Twee dagen na bestelling in de ochtend een bericht gekregen dat het geleverd was.

De auto accu was snel geleverd. Deze was exact wat nodig was .

De keuze van onderdelen is groot en wordt correct geleverd volgens de afspraak.

levering correct

Er wordt aangegeven voor bepaalde tijd besteld, de dag erna geleverd. Speciaal hierdoor heb ik voor mijnonderdelen gekozen Helaas komen ze deze uitspraak niet na en komt het pakje een dag te laat aan.

Slechte service alsook leveringstijd 14 dagen

Ik heb op 28 maart bestelling geplaatst, sinds die datum tot heden vandaag 12 april nog steeds geen levering. Als ik dan mail stuur krijg ik standaard we zijn aan het onderzoeken, na paar dagen steeds hetzelfde antwoord. Terwijl hun transporteur aangeeft de goederen niet verzonden zijn. ipv onmiddellijk nieuw order uit te voeren waarbij klant na 14 dagen zijn goederen niet heeft, zijn ze nog steeds aan het bekijken waar de fout ligt bij hun transporteur. Daarom raad ik deze webshop niet aan en is aan u de keuze.

Stipte en snelle levering

Alles ging zoals beloofd bij de aankoop

Correcte levering

Spiegel glas voor de golf 7 besteld,deze pasten perfect

Heel blij dat ik Autoonderdelen heb leren kennen

Voor mijn eerste bestelling had ik een aantal kleinere zaken nodig. Deze waren keurig verpakt in een voldoende stevige doos.

We zijn een maand aan het wachten over ons besteling.

We zijn een maand aan het wachten over ons besteling.

Alles perfect in orde, betrouwbaar

Bmw e46 grille paste perfect. Snel geleverd en de prijs was ok. Perfecte koop voor mij. Dank u

Goed rechtgezet na verkeerde levering

Het produkt dat ik bestelde had waarschijnlijk een verkeerde nummer op de webside waardoor ik links ipv een rechts achterlicht kreeg,! Na telefonisch contact werd mij gezegd dat ik voor rechts ook de bizitterszetel moest vermelden bij het aanduiden van de juiste zijde.! Hopelijk kijken jullie de webside eens na om deze fouten in het vervolg te vermijden en zo onnodige kosten te vermijden zowel voor klant als de firma zelf ! Groetjes Willem Matthys

Niet goed

Er stond bij specificatie bij dat het onderdeel hoor een volkswagen caddy is. Achteraf bleek dit niet de juist maat te hebben.

Snelle levering.

Snelle service.

Beloofde lever tijd niet nagekomen

Op de website stond beschreven: vandaag besteld, morgen geleverd. Ik heb de bestelling pas be een week aangekregen. Don’t make promises you can’t keep!!

Product was niet correct geleverd

Retour gestuurd , correcte product nog niet ontvangen

nog altijd aan het wachten

nog niet geleverd !!! ik wacht al enkel dagen

Heel goede service.

Prima service .

Super tevreden en een snelle service

Correct en snel geleverd.

Ik heb enkel een autobatterij besteld.

Haast en spoed gaan zelden goed

Een deel van de bestelde goederen niet geleverd, na mail te hebben gedaan achter na verzonden

Snelle correcte levering

Klantenservice onbeleefd snelle levering meer kosten 5 werkdagen pas in huis en kapot

Er word met klacht niets gedaan betaal voor extra snelle levering Onderdeel was stuk van afgebroken En dan nog geen excuses maar een tegoed bon van 6,95€ kunnen krijgen Ronduit een belediging Heb mij klacht bij diverse media enz neergelegd

Wat een tijd & geldverspilling

Ik bestelde een achterlicht. De service was wel zeer snel maar ik kreeg een rechts licht terwijl mijn links licht stuk is. Er is nergens op de website te lezen om welke kant het gaat, er staat wel een afbeelding van een links licht bij. Na over en weer mailen met de klantendienst wordt mij verweten dat ik niet op de juiste manier heb besteld en kan het licht enkel worden geretourneerd op eigen kosten. Wat een klucht.

Levering alles behalve professioneel

De aankoop op internet verliep vlot en ok. De levering was niet meer dan een batterij die achtergelaten werd in de inkomhal van mijn appartementsblok na enkel contact via parlofoon. Geen 'fysieke levering' dus... De batterij kon evengoed door iemand vreemd(en) worden meegenomen; wat in mijn blok reeds vele malen is gebeurd bij buren. Onveilig! Bij de tweede levering was het e-mail verkeer met een bediende niet zoals het hoort. Fout in ordernummer heeft geleid tot (overbodige) aankoop van een tweede product zonder noodzakelijke behoefte. Bovendien (klantendienst; e-mail) kortaf en weinig inbreng qua na-verkoop. Bij levering werd niets getekend noch ID gevraagd ter controle. Onprofessioneel!

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.