zeer goed geholpen/ goed product

Ik heb zelf per ongeluk het verkeerde product besteld, ruilen en terug sturen was erg makkelijk, bedrag werd verrekend in tegenstelling tot andere webshops, dan betaal je het product opnieuw en als de foute retour is dan krijg je daarvan je geld pas terug, erg goed geholpen door Faruk

goede en vlugge levering

Goede en vlugge levering, uitstekende service

Zeer Goede Service

Ondanks dat het volgens de site het juiste bestelde onderdeel was voor de wagen, bleek dat het bij montage helaas niet paste, maar de gekregen service achteraf maakte dit probleem uiteindelijk weer goed :-) Dank Jullie wel, top...

Beste website

Snelle levering Goede prijs

de producten passen iedere keer precies in de auto

1 x was de verzending verkeerd maar het bedrijf heeft meteen het juiste nagestuurd na 1 mail. 2 x gekocht en het product paste correct in de auto Bedankt

Spijtig dat ik een halve ster moet aangeven want verdoenen totaal niks sterren

Onderdeel past totaal niet

vlugge service

snelle correcte levering

jammer dat het niet past!

Ik heb een bougiesleutel besteld en door te weinig info hierover op de website past de bougie niet in de kop van de sleutel.

Eerste maal, laatste maal

Op website vermelding "voor 16h besteld, morgen geleverd". Zijn twee dagen en twee telefoontjes verder en nog steeds geen onderdeel ontvangen waardoor mijn hefbrug al drie dagen geblokkeerd staat. Vriendelijk zijn ze nu ook niet echt aan telefoon.

tevreden

Ik ben geen automecanicien ,alles verloop via een vriend Maar ik ben wel tevreden over de behandeling

slecht, heel slecht zelfs, verkeerde onderdeel, en retourkosten niet incl

ik kan niet geloven dat dit heden ten dage nog mogelijk is, een achterbumper besteld, blijkt die niet de juiste te zijn, en moeten wij zelf opdraaien voor de retourkosten. De waarde van het artikel weegt niet op tegenover deze kosten, en bovendien werd via misleidende info de verkeerde bestelling gemaakt. Uiteraard was de prijs van het artikel goed, maar makkelijk om het magazijn even leeg te maken van verloren stock en deze de wereld rond te zenden tegen betaling wetende dat de ontvangers het verkeerde product zullen ontvangen en niet kunnen terugsturen mits betalen van de transportkosten.

zeer slecht services

remblokken besteld op 2/09/21 Vandaag besteld, binnen 1 werkdag bij u geleverd. stond er bij geschreven . zaterdag zou het geleverd moeten zijn en nog niks ontvangen klantenservice gebeld . antwoord heeft vertragen kan pas maandag geleverd worden . mens was zeer onbeleefd . als ze het niet op tijd kunnen leveren verwittig dan. of laat dat tekst weg Vandaag besteld, binnen 1 werkdag bij u geleverd.

Leugenaars.

Volgende dag in huis is een beetje moeilijk wanneer u het pakket een halve week later nog niet bij de post binnen gebracht heeft. Wanneer ik hierover contact opneem krijg ik een hele reeks leugens terug via mail.. hier zien ze me niet meer

Kunnen de getoonde levertijden niet waarmaken

Product zou volgende dag geleverd worden op zaterdag. Stond duidelijk bij het artikel bij! Was dus niet waar. Vervolgens was het pas 6 dagen later . Omdat het ook nog eens verkeerd gesorteerd zou zijn bij de transporteur??

Scherpe prijs en snelle levering

Voor herhaling vatbaar

perfect in orde en snelle levering

niets op aan te merken

Goed geholpen

Ondanks een klein probleempje met de bestelling toch snel opgelost en mijn product nog snel gekregen

mijn levering is niet kompleet

ik heb de levering vlot gekregen maar een onderdeel dat uit 3 delen bestaat is maar 1 onderdeel toegekomen, bij luchtgrill golf V is enkel het li deel toegekomen niet het tussenstuk en het rechter deel hopelijk komt het in orde bernard roeyhaert 0495/826814

Weinig of geen service

Vandaag besteld morgen geleverd duurt bij mij al meer dan 2 maanden , En telkens krijg ik een mail “ik ga zorgen dat t morgen verstuurd wordt” Weet niet meer wie ik moet geloven,

overzichtelijk aanbod

Corecte levering van het bestelde product

komen beloftes niet na

"voor 20h besteld, dag nadien in huis" staat er op de site. Als je iets dringend nodig hebt zou je hier beter niet op rekenen! Voor 20h besteld op donderdag pas na weekend geleverd... Ze kunnen dit dan wel op de transportfirma schuiven maar als je iets belooft moet je zien dat je dit kan waarmaken. (lees : kies dan een andere bezorger)

Prima service en kwaliteit.

Na een verkeerde bestelling is er een vlugge oplossing gekomen om de goederen te ruilen. Het artikel(buitenspiegel) past perfect en functioneert voorlopig evenwaardig als het origineel. Enig minpuntje: verpakking is wat te licht voor breekbare goederen. Een betere opvulling van de doos is aangeraden.

Top producten voor goede prijs, klantenservice kan beter.

Bosch ruitenwissers besteld voor 1 wagen uit het totale wagenpark (skoda octavia combi). Zeer goede kwaliteit, goede prijs en snel geleverd. Product werd besteld via prive-account, factuur nadien op de firma laten plaatsen bleek onmogelijk. Voor de rest van het wagenpark bestellen we dan wel bij leverancier waar dit wel kan, dan zijn we volledig tevreden.

Goed, maar foutieve informatie op site i.v.m. leveringstijd

Goed materiaal aangekocht, maar foutieve informatie op site i.v.m. leveringstijd. Laat de snelle levering nu net de reden geweest zijn waarom ik voor deze online winkel koos en hier is niet aan voldaan. Ik heb er geen probleem mee dat het eventjes duurt vooraleer bestelling toekomt, maar dan mag er geen foutieve informatie op site staan om kopers te lokken. Er verscheen wel dat leveringstijden langer kunnen duren dan normaal, maar dit was pas na aankoop. Dit wordt best reeds medegedeeld helemaal in het begin. Dit zou mijn keuze wel degelijk beïnvloed hebben. Eerlijke, transparante, duidelijke gecommuniceerde informatie m.b.t. levering is het meest klantvriendelijk.

Snelle levering en goeie prijs .Dank u

Alles verliep correct vlug.geen belofte voor “morgen “ die 10 dagen duurt ! Het product was conform de beschrijving ! Ronald

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.