komen beloofde levertijd niet na

Op basis van vermelding: "Vppr 16.00u besteld, volgende dag bezorgd" een raammechanisme besteld die ik dringend de volgende dag nodig had. Als wat kwam geen pakket dus. Zet er dan bij op de website "Als u geluk hebt na 2 dagen bezorgd maar kan ook een week zijn.."

Prijs -kwaliteit zijn top alsook de snelle levering

Ik vul mijn autogegevens in en ik krijgt het perfecte materiaal wat ik nodig heb

Goede communicatie. Goed product. Alleen de slagzin vandaag besteld, morgen geleverd is met een kor

De slogan : vandaag besteld, morgen geleverd klopt niet helemaal...

Slechte klantservice

Ik bestel 2 onderdelen waarvan ik 1 thuis krijg en 1 dat niemand weet waar het pakje is heb paar keer de klantservice gebeld maar niemand was zo vriendelijk op mij te helpen. Dit was de 1ste en de laatste keer dat ik hier iets bestel.

Levering en kwaliteit van het product waren SUPER!!!

Gewoon goed en ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.

Supersnel

Onderdelen niet van echt te onderscheiden

Zeer goed, aanrader

Altijd goed van prijs en kwaliteit. Klein foutje bij de levering na een mailtje was dit tot mijn grote verbazing de volgende dag opgelost. Dit vind ik service, Zal er nog bestellen, aanrader

Snel en efficient

Vlot en correct afgehandeld

Topservice

Topservice. Correcte en vriendelijke levering. 1 minpuntje: het bestelde artikel ging normaal gezien de dag nadien geleverd worden. Dit verscheen zo ook op het scherm, totdat de bestelling geplaatst werd. Dan kwam er ineens een balk te voorschijn, dat de leveringstermijn kan afwijken door Corona. Alle begrip hiervoor, maar het lijkt me beter om dit voor de bestelling ook correct te vermelden.

Goederen op tijd geleverd

Bestelde spiegel had een andere kleur,maar dat kan mijn fout zijn. Ondanks negatieve reviews toch tijdig geleverd.top

Kwaliteit onderdelen is heel goed, service ook.

Goede service en kwalitatieve onderdelen

perfect materiaal

Wel na pas 3 dagen geleverd maar materiaal is dik in orde!

Super service

Pakje besteld. Volgende dag geleverd. Super service

Snelle en correcte levering

Scherpe prijs en snelle levering

Prima levering snel èn verzorgd

Deze keer een verzorgde snelle levering met de nodige berichten, thanks

goeie service

goeie service snelle levering

......

top service ! Alles perfect verlopen

verkeerd onderdeel

het onderdeel ( koppelingspompje ) dat ik besteld heb was niet compatibel met de wagen waardoor ik een bijkomende drukleidingsje heb moeten bijkopen van 140 € . ik had vooraf telefonisch contact opgenomen om zeker te zijn van het onderdeel , niiet echt te vreden

snel en betrouwbaar.

Van mij krijgt "MijnAutoOnderdelen" een verdiende 5 sterren. Een snelle levering en een goede prijs kwaliteitsverhouding. Goede service noem ik dat, zal zeker in de toekomst nog van pas komen. Vriendelijke groeten van een tevreden klant.

Vlotte levering van goede onderdelen

Makkelijk onderdelen zoeken en bestellen ; de levering verliep perfect zoals verwacht en de prijs is zeer correct.

Pakket spoorloos?

Pakketje ging geleverd worden op 3 dagen tijd aangezien voorradig. Na 3 weken nog niets gezien, tracking blijft op 'in verwerking' dus DHL gecontacteerd. Zij zeggen dat ze niets terugvinden en dat MO een onderzoek moet starten. Klantenservice ziet dat blijkbaar niet zitten en zegt dat mijn pakket zogezegd bij BPost ligt. Niets van aan dus.. Tot op heden geen andere tracking gekregen. Resultaat: klant durft niet meer met wagen rijden en ik moet mij al 2 weken verantwoorden waarom ik het probleem niet kan oplossen. Bedankt...

Klopt perfect ,enkel Beetje lang wachten

Snel goed en goedkoop

Snelle levering goed materiaal voor een goede prijs

Vlot besteld,perfect afgeleverd.

Op Google gevonden en gemakkelijk gevonden wat ik nodig had.

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.