Geen terugbetaling

Ik heb op 24/04/2021 een achterpanneel geretourneerd dat ik niet had besteld (fout van uw kant), en ik wacht nog steeds op de terugbetaling (de andere twee bestelde onderdelen waren correct). Regel dit a.u.b. zo snel mogelijk. Ik dank u.

snel

Aftersales slecht

Stukken terug gestuurd maar terugbetalen laat op zich wachten.

Bestel hier geen dringende onderdelen

Op de website beloven ze " Besteld U vòòr 20 uur dan leveren we uw bestelling volgende werkdag" Dit is een pertinente leugen. Ik heb een alternator besteld en pas na 11 dagen geleverd alhoewel hij volgens de website op voorraad was. Zelfs wanneer ik na 5 dagen de melding kreeg dat het onderdeel verpakt was in het magazijn en klaar voor verzending heeft het nog 5 dagen geduurd voor hij afgeleverd werd.

verloren pakket werd toch (veel later) afgeleverd

Waarom wil je als Ned. bedrijf toch de indruk wekken dat je in België bent gevestigd? Vandaag besteld, morgen geleverd.... fake! En dat het 'pakket' verloren ging, kan ik wel begrijpen, want het product is NIET VERPAKT. Dan is het ook geen pakket maar een artikel. Als je weet hoeveel mensen dit hebben 'verplaatst' en telkens zagen waarover het gaat, dan vrees ik dat jullie artikelen nog zullen 'verdwijnen', ten laste van de verkoper en ten nadele van de koper. Dus wees eerlijk op de website en verpak je artikelen!

Alles was in orde

Alles was in orde ! Een hele goede ruitenwisser en makkelijk te installeren !!!

Alles liep correct

Alles liep correct zo als vermeld top

Heel slecht

Geen ster aanvinken , kon blijkbaar niet... Nooit mijn bestelling ontvangen , nog steeds mijn geld niet terug en de persoon van de klantendienst arrogant , incapabel en totaal niet op haar plaats

heel te vrede

Te vrede van levering

Heel slecht, tot 2 maal toe de verkeerde spiegel toegestuurd, 45 € later en nog steeds niks!!

Bij gebrek aan vakkennis , 2 keer de verkeerde stukken ontvangen, zelfs 1 maal op eigen kosten moeten terugsturen (16€) en nu nog steeds geen spiegelglas! Amateurs!!

deze enquête komt te laat na de bestelling

Ben al vergeten hoe goed alles verliep en wat er kon worden verbeterd. Slecht was het zeker niet want dat onthouden mensen langer. Het zou dus ook een 4 of 5 kunnen zijn geweest.

Slechte kwaliteit

De koplamp had geen stekker voor de grootlicht. Gewoon troep

Alles is perfect voor mij ,zelfs de kleinste onderdeeltjes zitten er allemaal bij

Raad het zeker aan vrienden aan om onderdelen te kopen

Perfecte service

Aangenaam verrast door de correcte afhandeling van mijn bestelling en niet onbelangrijk: de aangeduide leveringstermijn werd stipt nageleefd.

Alles verlopen zoals afgesproken, kan niet beter.

Levering mooi op tijd en prima ingepakt. Zeer tevreden.

Schlecht ervaring

Ik heb 2 spatbord besteld en betaald.op de site aangegeven in voorraad en morgen geleverd. Na 3-4 dagen heb ik mail gestuurd waar mijn bestellingen bleef. Ik krijg antwoordt dat ene is niet in voorraad. En ik moet bijbetalen voor vervangen product. Deze ook betaald, maar helaas beschadigd geleverd.

Goede prijs en levering

Levering met B-post pas dagen na bestelling

De levering met B-post liet een paar dagen op zich wachten. Dit is voor auto onderdelen die gewoonlijk dringend zijn hopeloos lang.

OK

Alles is vlot volgens afspraak verlopen.

Besteld op naar de volgende

tevreden van de bestellingen op MijnAutoOndelen!! score; 8 wegen verzendingen zijn niet altijd tijdig... mvg Filip

Spiegel kapot

Spiegel is kapot aangekomen heb dit gemeld met de nodige foto's en nog steeds geen antwoord of oplossing

OK

Alles op tijd maar bestelde onderdeel komt niet overeen met de foto .

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.