Spijtig dat het niet op gelost is

1bestelling was top 2 de bestelling heeft wa langer geduurd en heb 1 stuk nog niet aan gekregen onder tussen paar keer een mail gestuurd krijg je een cijfer,letter code maar kan er niets me doen

Slecht

Ik bestel volgens de site een linker spiegel. Ik krijg een rechter toegestuurd, Die al in een gewone doos los zit. Vervolgens stuur ik deze terug opgevuld ,om de spiegel niet te breken, Dus deze was naar mij al niet in de originele verpakking toegestuurd, dus ik kan ze ook niet in de originele verpakking terug sturen dan.. Vervolgens retour afgekeurd. Zo is het wel gemakkelijk om van de oude stock af te geraken , alles verkeerd opsturen,en dan retour afkeuren. Hier ben ik niet mee gediend! Vervolgens erg teleurgesteld

Onvoldoende

Vermelde leveringsdatum werd niet nagekomen ondanks dat er steeds een melding komt van uw bestelling is onderweg. Totaal 7 dagen geduurd voor dat bestelling afgeleverd werd. Artikel modderspatscherm voor Ducato was ook niet verpakt waardoor het dus beschadigd was. Heb ik zelf maar gemaakt ander duurde het nog weken vooraleer ik de klus kon klaren. Ik zal NOOIT geen onderdelen meer bij mijn auto onderdelen kopen. J Baars

batterij paste niet, goed opgelost door klantenservice

Mijn ervaring is een beetje gemixed: Ik gaf mijn automodel accuraat in, in de veronderstelling dat er dan enkel items opkwamen die pasten in mijn auto. De autobatterij die ik bestelde bleek echter niet te passen toen die aankwam. Toen ik dan wat beter keek, stonden er inderdaad verschillende soorten batterijen door elkaar (andere afmetingen, poolvolgordes , etc.) voor mijn automodel. Ik diende een retouraanvraag in, waar ik eerst een standaardantwoord op kreeg. Na een mailtje van mij aan de klantendienst, werd de batterij echter kosteloos vervangen, door een door mij handmatig uitgekozen model (dat dan weer niet in het lijstje bij mijn auto stond, maar wel aan de nodige specificaties voldoet voor de wagen.) Het verschil in prijs en de verzendkosten werden netjes teruggestort. Ik ben dus tevreden over de klantendienst, (al moet je daar wel zelf initiatief nemen). Ik ben minder van de transparantie van de website. Er mag duidelijker aangegeven worden dat niet alles zomaar past. De aflevering ging zeker snel genoeg, maar wel niet zo snel als ze adverteerden (voor ... uur besteld, morgen in huis is eerder geworden: voor ... uur besteld, overmorgen verzonden.) Hoewel er wat verbeterpuntjes zijn, ben ik, met de scherpe prijs in het achterhoofd, tevreden over het bedrijf.

geen min ervaringen

nieuw achterlicht auto snel en correct geleverd. en het werkt zo als het moet.

Correct

Correcte service

Misschien iets beter verpakken

Zeer goede en snelle service. Helaas was verpakking te groot gekozen voor artikel waardoor doos stuk was en de artikels geshaked. Bij Bpost kennen ze bv niet :"handle with care". Voor de rest super!

Zeer klantvriendelijk en efficiënt

Ruime keuze Zeer overzichtelijke site Zeer klantvriendelijk gericht Eenvoudig om een bestelling te plaatsen Zeer snelle levering

ZEER SLECHT

Bumper besteld na 1dag aangekregen (Perfect) Na ontvangst direct geopend en gezien dat deze behoorlijk beschadigd was en kapot. Transporteur stond nog voor mijn huis en ik heb hem terug mee gegeven. Transporteur ging het nodige doen en ik moest enkel de foto's van de schade door sturen . Nu 3 weken verder Bumper is spoorloos en ik ben mijn 80 eur kwijt . Dus ik ben een klant kwijt en ik mag 2x de prijs van een bumper betalen . Spijtig dat ik een klant kwijt ben wat normaal is denk ik . wie is er graag zijn wagen kwijt voor 3 weken voor een voorbumper . En ik heb nog steeds geen oplossing gekregen want de bumper zou afgeleverd zijn

Zeer snelle service!

Correcte prijs kwaliteit verhouding. Zeer aan te raden.

Correcte prijs

VLUGGE LEVERING

Stipt optijd geleverd

Zal nog bestellen

Snelle service, correcte prijzen

Gemakkelijke zoekfunctie op website

Vraag gesteld, automatische reply gekregen voor retour, geen persoonlijk antwoord gehad

Na 4 weken nog niets ontvangen, klantendienst vriendelijk maar doet niets

Scherpe prijs voor de batterij die ik bestelde. Helaas blijkt dat er ergens onderweg transportschade is opgetreden en heb ik mijn bestelling niet ontvangen. Zowel Bpost als DHL gecontacteerd (omdat de klantendienst van MijnAutoOnderdelen het vertikt). Kreeg te horen dat de afzender (MijnAutoOnderdelen dus) een klacht moet sturen en dat het dan wel in orde komt. Alle verworven info netjes doorgestuurd (eigenlijk niet mijn taak) en nog steeds gebeurt er hoegenaamd niets. Gewoon wachten, alsof het vanzelf opgelost zal geraken. Zéér frustrerend. PS: de privacy policy krijg je ook al niet open als je er op klikt... toch wil ik deze posten (zal het risico er maar bijnemen)

NIETS ONTVANGEN

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, kreeg de melding dat mijn pakje werd teruggestuurd naar afzender wegens beschadiging. Kreeg nog altijd geen opvolging omtrendt mijn bestelling.

Nooit meer

Heb ruitenwissers besteld . Zij hebben mij de foute gestuurd die ik niet heb besteld ! Heb ze retour gestuurd op 16 .03 .21 Tot heden heb ik nog altijd niet mijn ruitenwissers ontvangen die ik besteld had en betaald heb Heb het bonnetje gemaild dat ik het opgestuurd maar kreeg geen gehoor heb bij bpost en dhl gecontacteerd het zit bij hun ze kunnen er niets aan doen de leverancier moet actie ondernomen waar haar retour is dat willen ze niet dus zeggen ze trek uw plan ! Wat voor bedrijf is dit nooit meer

Uitstekende service

Zeer snelle en correcte service

Correct

Op tijd geleverd!!

De gegeven verzendtijd was een dag, ik heb het na een week gekregen...

De gegeven verzendtijd was een dag, ik heb het na een week gekregen...

Goed en snelle levering

Bestelling was prijs kwaliteit meer dan in orde zeer tevreden

Goede service !!!!

Super snelle levering. Product was mij gekend, zeer tevreden over.

Super !

Snelle en correcte levering !

Lang gewacht op de levering

Heb lang gewacht op de levering. Zou geleverd worden maat le Eringa geannuleerd wegens verkeerde voertuig. Is daarna naar de post gezonden die dan uiteindelijk geleverd hebben. De verpakking was in bedenkelijke staat. De ruitenwissers zelf functioneren perfect

Snelle levering en alles in orde

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.