Bedriegers

Na bijna 3 weken betaald te hebben voor een batterij nog niets ontvangen thuis.Beter ergens anders bestellen.

Het product is zeer goed en past perfect.

Is later bezorgd dan beloofd.

Alles verliep vlot enkel de levering liet een beetje op zich wachten

Dat ze voorop gestelde leveringsdatum nakomen

Uitstekend materiaal aan voordelige prijzen

Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Onderdelen passen perfect.

uitstekend goede servies

heel goed zeer te vrede goed ontvangen alleen de verpakking was beschadigt batterij is heel goed geen probleem alles naar wensen dank u .

Niet ok

Pakje nooit aangekregen, wel correct terugbetaald.

Top super service

Correct en snelle levering top

prima service............

alles prima verlopen en ok

Prima !!

Alles on goede orde !

Na een bestelling op 4/2/21 en een fout in het huisnr heb ik op 25/02 nog geen nieuws van mij pakket

Op 4/2/21 bestel ik een autobatterij. Deze werd vlug opgestuurd (8/2) maar op het adres staat huisnummer 22 in plaats van 2. Dezelfde dag bel ik naar bpost en zeggen ze mij dat ze gaan proberen het pakket tegen te houden maar dit lukt niet meer. Op 9/2 is het pakje teruggestuurd naar de afzender. Dan stuur ik een paar mails waaronder er in 1 staat "retouren gaan langzamer dan het bezorgen" we zijn nu 26/2 en ik heb nog altijd geen bericht gekregen dat de verzender de bestelling heeft terug gekregen!!! Ik weet niet via welke weg de "retouren" gaan maar !!!!! Wat ik ook niet versta is waarom bpost het zo dringend moest retourneren, hadden ze het 1 à 2 dagen gehouden was al deze tralala niet nodig geweest.

Verkeerd product geleverd, retour op eigen kosten duurder dan aankoop product

Recent besteld ik een klein item: zonnegordijn voor achterruit hatchback in een onregelmatige vorm. Aankopen en verzendingskosten betalen ging vlot... toen bleek dat het geleverde product 100% rechthoekig was en verkeerde maten had tov de foto's en specificaties van de website, vertelde men mij doodleuk dat ik het op eigen kosten retour mag sturen. Het product kost nog geen 5 EUR... De verzendkosten alleen al waren 7 EUR, en retour zou ook zoiets kosten. Barslechte regeling: bij andere bedrijven zou ik gewoon het pakketje terug kunnen afgeven aan een ophaalpunt, en mijn geld terecht terugkrijgen. Koop je onderdelen ergens anders waar men wel klantvriendelijk is, maar niet hier! Hun reactie is nu: kan je een fototje doorsturen en onze klantendienst contacteren... terwijl dit allemaal al gebeurd is en dit de reden is om deze recensie te schrijven.

Zeer snelle levering

Goed qualiteit Snel in mijn brievenbus Redelijke prijs

Mijn eerste maal dat ik hier heb gekocht en viel al bij al goed mee

2 lichtblokken gekocht voor een voertuig. Ze waren enkel in hun originele doos geleverd in een plastieken zak. Aan een van de lichtblokken was er een bevestiging beschadigd (los) waardoor ik aan deze bevestiging niets kon monteren. Gelukkig heeft de lichtblok nog 2 andere bevestigingspunten waardoor het al bij al nog wel goed past en relatief stevig zit in de zitting.

Tenvreden

Ben echt tenvreden over de levering en over hoe alles verliep van bestelling tot ontvangst

Op de site makkelijk gevonden wat ik zocht, en alles heel vlug en correct geleverd.

Super tevreden over jullie service

Correcte levering en het juiste materiaal geleverd doe zo verder

Slecht

bestelling vas bijna 2 weken onderweg terwijl beloofd na 2 dagen. Remblokken verspreid in de doos zo als ruitenwissers. 2 bouten van de 4 niet bij. Eerste keer een ook de laatste keer dat ik op deze site bestel.

Wachttijd kan niet!

Het onderdeel dat op voorraad is, bestelde ik al meer dan een week geleden. Dit bedrijf (samen met of hetzelfde als Autodoc, is even traag) is echt te traag. Ze vragen 10€ verzendingskosten voor een stukje dat geen 200gr weegt en zijn dan ongelooflijk traag. Voorlopig kreeg ik niets aan en het onderdeel zweeft al een dag of drie rond in de transportfase. Zij zeggen het stukje is afgehaald door de pakketdienst en de pakketdienst zegt: Het pakket werd ingegeven in het GLS-systeem. Het pakket werd nog niet aan GLS overhandigd. Dat is een contradictie. Volgende keer wordt het ander bedrijf, desondanks hun goede prijszetting.

Nooit meer

Ik koop zwengels voor een lupo en krijg er van een golf 3 wat denk je zelf?

Ik bestel hier NOOIT meer.

Bij het artikel stond,voor 20u bestellen is de volgende dag thuis geleverd maar ik heb deze maar een WEEK later ontvangen.

Nog geen ervaring eerste maal

Zal ik pas goed kunnen beoordelen wanneer ik mijn eerste item heb gekregen

topservice

altijd de juiste onderdelen door de zeer gebruiksvriendelijke site

Past perfect.

Mijn vorige was een Bosch ruitenwisser maar die hebben een klote bevestigingsysteem dat binnen het jaar kapot was. Deze is zoals het moet zijn. Klik oude eruit en klik nieuwe erin.

Alles prima verlopen! Maar levertijd iets te optimistisch! Reken min. 3dagen

Prima! de nieuwe Accu is geplaatst

Geen opmerkingen, Prima!

Nihil

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.