Zeer goed, snelle levering en goede prijs

Zeer goed, snelle levering en goede prijs

Perfect materiaal - snelle levering

Alles was zoals beschreven, dus perfect voor mij.

had meer verwacht van de service

U vraagt mij mening maar heb nog altijd niets ontvangen , verleden week besteld ,nu al 6 dagen verlopen no steeds niemand gezien staat al 6 dagen zonder auto had meer verwacht

goedkoop en snelle levering

zeer sterke prijs voor topproducten met bovendien snelle levertijden.

Niets op aan te merken.

Eerder negatief

Positief over kwaliteit van de geleverde onderdelen, negatief over de levering. Meerdere bestellingen geplaatst. Elke bestelling werd later geleverd dan de voorziene leveringsdatum. Bij contactname met de klantendienst hieromtrent beperkt behulpzaam.

2 weken ipv s'avonds voor 20u besteld morgen bij u thuis???

Stond nochtans in stock...

was perfect en zeer goed

was perfect en zeer goed

Late levering

Wij bestellen normaal al onze onderdelen via een andere site, maar daar duurt het meestal een week tot de onderdelen aankomen. Hier op MijnAutoOnderdelen betalen wij 40% meer voor de onderdelen, maar dan zouden ze geleverd moeten worden binnen de twee dagen. Dit is ook tevens de reden dat wij hier hebben besteld. Helaas hebben wij na een week nog niets aangekregen en konden wij het even goed goedkoper bestellen ergens anders. Onderdelen zijn wel altijd juist en zoals beschreven, enkel de levering is een probleem.

Goede service !

prijs kwaliteit zeer goed !

goede ervaring

enig minpuntje ,het onderdeel was niet geleverd binnen de 24 uur zoals beloofd in de advertentie ik heb daar alle begrip voor in deze rare tijden .Maar dan moet u de advertentie aanpassen.Voor de rest was de betaling en levering in orde . Ik zal in de toekomst nog van jullie diensten gebruik maken . groeten

Echt top

Correcte afhandeling en aan te bevelen en dank u er voor prima en verder nog aankoop en met jullie later bedankt grts mertens benny

Goede prijs kwaliteit

Snelle levering voor de gevraagde producten

Scherpe prijzen en super snel geleverd !!!

Scherpe prijzen en super snel geleverd !!!

Correct

Correct

kort en bondig, zonder rompslomp, goede service

Geleverd op tijd zoals beloofd, correct !

Als men het juiste voertuig type invult krijg je automatisch de producten voor jouw voertuig, heel interessant voor leken zoals ik .

Supertevreden

Snel, goedkoop en kwalitatieve site

Alles goed verlopen, snel verzonden, goed verpakt en de juiste artikelen geleverd. Dank aan alle medewerkers!

4 sterren

mijn ervaring met autoonderdelen is zeer slech ik heb mijn wieldoppen terug gestuurd retournummer 969563783893 maar mijn geld blijft achter 44,9o ik ben teleur gesteld

niet slecht maar het kan beter

de verzending verliep prima doch, wanneer er iets moet teruggestuurd worden verloopt het heel wat minder vlot, de terugbetaling laat op zich wachten

efficiënt

probleemloos

Te laat geleverd

De levering was in orde maar ik heb wel 2 dagen moeten wachten voor de afgesproken levering is toe gekomen

Alles zoals verwacht, prima !

snel

snelle levering van het gevraagde artikel

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.