snelle levering en goed verpakt

mooie prijs voor een degelijk verpakt produkt.

Correct en klantvriendelijk

Dadelijk antwoord op e-mails en en bestelling snel geleverd

super, prima

Zeer snel geleverd, de juiste onderdelen. PRIMA

Tevreden

Stipt en tevreden over after pay

Gewoon goed.

Gewoon goed.

vlot kunnen bestellen en vlot geleverd

Eerste en laatste keer

Ik had een autobatterij besteld. Na 1 week, blijkt dat ze eigenlijk geen autobatterijen kunnen opsturen (waarom kan je ze dan bestellen?). Uiteindelijk batterij nooit ontvangen. Na verchillende telefoontjes heen en weer (echt een pingpong spelletje, vol tegenstrijdige berichten) tussen Post NL en MijnAutoOnderdelen, is batterij retour gegaan en heb ik mijn geld teruggekregen. Ik had de reviews niet gelezen, maar blijkbaar ben ik verre van de enige met problemen met deze leverancier! Zowel MijnAutoOnderdelen als Post NL krijgen een dikke nul, voor deze bestelling...

Snelle levering na bestelling.

Perfect.

Vlotte correcte levering.

Super slecht

Slechte service , afspraken niet nakomen. Ik wachtte 4 dagen op mijn artikel en werd hoop gegeven terwijl die niet nakwamen en het geld werd later terug betaald Dan beloofd.

Alleen vervoerskosten vind ik nogal duur

Topservice punt

topservice met supersnelle levering en goeie prijs

ok

heel tevreden bedankt

Mooie

Pakje Goed ontvangen goed ingepakt..prima staat hoewel ze groot was van formaat..

uitmuntend

In een haastje een nieuwe beugel nodig voor mijn einddemper . In de middagpauze besteld en de volgende dag al in huis , ik ben fan .

Vanaf de eerste levering goed!

Ik heb 2 wiellagers besteld op Autodoc en deze waren beide verkeerd. Bij Auto onderdelen heb ik er maar 1 moeten bestellen en dit was meteen de juiste. Met de juiste specificaties vermeld! Top!

uitstekend

Wisselstuk was defect maar gemeld en direct antwoord gekregen en ze hebben een nieuwe opgestuurd

Totaal niet tevreden.

Wanneer het bedrijf een fout maakt door verkeerde info op de site weigeren ze het bestelde onderdeel gratis te laten terugsturen. Lijkt nergens op !

Snelle levering, binnen 24h.

Snelle levering, binnen 24h.

snel en goed

steeds snelle levering

Snel en correct geleverd.

degelijk telefonisch advies.

goede service

goede service en snelle levering prima prijs.

Spiegel voor Volkswagen polo is te klein, lijkt of het niet van Volkswagen polo is en wel hiervoor gekocht

zeer goed

2 accu's gekocht, goede kwaliteit, goede prijs , vlot geleverd

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.