Heel tevreden, snelle service ook in deze tijden!

Snelle levering en accu reeds twee uren later zelf ingebouwd, kortom alles perfekt! Ook de prijs viel heel goed mee, bijna 40 euro minder betaalt dan ergens anders.Ten zeerste aan te raden...

Bestelling niet ontvangen!

Wanneer bleek dat ik mijn (betaalde) bestelling niet had ontvangen nam ik contact op. Na enkele malen heen en weer mailen kreeg ik volgend bericht; “U dient zelf contact op te nemen met postnl, als wij dat moeten doen duurt het 10 dagen.” Ik nam contact met postnl waar ik te horen kreeg dat MijnautoOnderdelen hen moest contacteren, wat ik opnieuw aan hen heb gemeld. Ik kreeg geen antwoord meer. Voor hen was de kous af, zoek het zelf maar uit.

Mijn geleverde beschadigde accu werd onmiddellijk vervangen

Door het feit dat de accu gewoon los in een te grote doos was verpakt zonder piepschuim en noppenplastiek, werd deze beschadigd bij mij afgeleverd. De doos was blijkbaar gevallen tijdens het transport en de accu lekte. Ik heb hiervan melding gemaakt en er werd mij onmiddellijk een nieuwe bezorgd. En raar maar waar: in een te grote doos zonder bescherming. Terwijl ik toch hierop had aangedrongen en de tip had doorgespeeld om in de toekomst accu's beter te verpakken. Nogmaals mijn tip: accu's vastzetten in de doos met piepschuim en op de doos de sticker aanbrengen van " this side up". Een hele kleine investering die grote kosten kan uitsparen. Met beleefde groeten, Roger Conings Hasselt

Perfect !!!

Een radiator besteld alles volgens bestelling perfect, de volgende bestelling ga ik weer hier doen !

alles in orde geen probleem ondevonden

alles in orde geen probleem ondevonden

niet zo tevreden

bestelling was niet correct ontbrak stuk in doos had dag daar voor gebeld of alles op stock was bleek ok volgens hen maar toch 1.5week moeten wachten op stuk dat er niet in zat met de problemen nu kan ik wel wat begrijpen maar auto stond hier wel bijna 3weken

Snel en correct

Ook in tijden van crisis. Dankuwel!

Alles top

Alles perfect in orde netjes verpakt en zeker op tijd geleverd

Top gedaan

Bestelling vlot en binnen een redelijke termijn geleverd aan een goede prijs.

Voor herhaling vatbaar

Zeer snelle levering en goed materiaal

Uitstekende service!

Zeer snel en goed ontvangen! Volgende keer terug hier bestellen :)

Toppie

Goede service en op tijd geleverd en goed werkende ruitenwissers.

Perfect .

Reeds verschillende malen bij MijnAutoOnderdelen.be gekocht en al altijd een goede ervaring gehad en prijs - kwaliteit zit het prima . dank U .

super

Snelle levering en degelijk verpakt.

Top ervaring

Correcte en professionele service.

Alles in orde over gans de lijn

Alles was in orde...

goede en snelle service

Prijs kwaliteit zeer tevreden en pasklare onderdelen

Super positieve ervaring

Mijn eerste maal als klant, mijn eerste bestelling. Na wat zoekwerk op site mail gestuurd en dag erop klaar en duidelijk antwoord. Correct onderdeel paar dagen later geleverd ! Ik heb nog wat stukken nodig dus ik kom zeker terug. Super aanrader.

Levertermijn OK, geen problemen gehad

Gemakkelijk besteld, goed opvolgbaar, artikel was in orde, levertermijn zeer goed.

heel klantvriendelijk en eerlijk!

Ik had mij !ersoonlijk gemist in de bestelling, zonder enige discussie werd ik geholpen om het juiste onderdeel te bestellen. wat in amper enkele dagen geregeld werd ! ben erg tevreden en k an Mijn Auto Onderdelen aanraden in BE of NL

Snelle levering en goed product.

Betrouwbare webshop.

Correct en snel

Goede communicatie en snelle leveri g Zeer tevreden

prachtig

alles was in orde

Onvoldoende

Verkeerde artikel toegestuurd gekregen. Net naar de klantendienst gebeld. Stuur een foto per mail en het zal toch enkele werkdagen duren vooraleer we een oplossing hebben... Ben benieuwd. Dus voorlopig slecht

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.