Kwaliteit en service top

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs voor onderdelen van kwaliteitsvolle merken. Zeer snelle levering.

Goedkoop onderdeel bestellen - duur proberen verkopen

Ik heb zonet een kachel ventilator besteld voor mijn Hyundai. Na bestellen én betaling krijg ik een mail in de mailbox dat het onderdeel niet meer op voorraad is. Dan vragen ze vriendelijk om ca 50% van het vorige product bij te passen voor een alternatief product. Dit lijkt mij een platte truck om onderdelen goedkoop in de verf te zetten en dan de klanten een duurder product aan te smeren. Let dus op voor deze praktijk en betaal NOOIT bij, maar annuleer en kijk op andere webshops. Daar zullen ze dit wellicht ook aanbieden tegen een concurrentiële prijs.

snelle levering en lage prijs

Auto-onderdeel

Ik bestelde een accu voor de auto. Via enkele klikken kwam ik bij een aantal geschikte accu's. Eén ervan besteld en de volgende dag geleverd. Prima service, degelijke verpakking.

Eerlijk in hun afhandeling

De opgegeven voorraad en de werkelijke voorraad komen niet altijd overeen waardoor bestellingen moesten geannuleerd worden. Betere opvolging zou werk (kosten) besparen.

AAANGEKOCHT PRODUCT OK, MAAR LEVERING 2 DAGEN LATER DAN AANGEKONDIGD

AANGEKONDIGDE LEVERINGSTIJD WERD NIET GERESPECTEERD

prijs zeker goed, maar kwaliteit kan beter

Ik bestelde een buiten spiegel, bij montage bleek dat bij de uiterste regeling de spiegel blokkeert tegen de buitenwand, dit is volgens mij te wijten aan een foutieve montage van het elektrisch aangedreven gedeelte.

Geen snelle levering en slechte communicatie

Levering duurde Langer dan beschreven, Product kwam beschadigd toe waar zij niet 100% kunnen aan doen maar had niets van bescherming in doos.. meerdere keren zelfde vragen moeten beantwoorden en foto’s doorsturen doordat ik van de ene naar de andere werd gestuurd... daarna wel product goed ontvangen.

Auto onderdeel besteld maar geen duidelijke beschrijving

Ik kocht een auto-onderdeel (raam mechanisme) dat aanzienlijk goedkoper was dan het origineel. In de beschrijving stond niet duidelijk voor welke kant dit was. Bestelling kwam zeer snel toe echter was het de verkeerde kant ( rechts ipv links). Terugsturen was geen probleem echter zijn de kosten wel €13 waardoor het toch een dure grap was voor een onderdeel dat amper +-€30 koste. Ondertussen de correcte zijde besteld (links) maar deze heeft, ondanks correcte installatie, nooit correct gefunctioneerd. Met als gevolg dat ik opnieuw het onderdeel kan terugsturen en opnieuw €13 verzendkosten zal betalen. Spijtig dat de kwaliteit van de onderdelen de wensen over laat. De service en communicatie waren echter wel goed.

gaat vlot alles zonder problemen

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gemakkelijk, simpel en voordelig

Zeer positieve ervaring, gemakkelijke site, regelmatig koopjes en vlot geleverd

Zeker voor herhaling vatbaar

Mijn bestelling ging heel vlot. De leveringstermijn was 1 dag maar mijn onderdeel kwam een dag later aan. Toch kreeg ik snel feedback van de klantenservice.

Ok

Levertermijn niet helemaal volgens website.

scherpe prijs - communicatie kan beter

Ik had 2 nieuwe zijspiegels nodig voor mijn Toyato. -offerte van de Toyota-dealer: 296 euro exclusief de werkuren -prijs bij mijnautoonderdelen.be: 39 euro! (ok, produkt werd op dat moment geleverd met 70% korting, maar toch een halucinant verschil) Ik had echter een foutje getypt in het postnummer, waardoor mijn bestelling geretourneerd werd door PostNL. Ik kreeg daarvan volgend bericht 'uw pakket werd geretourneerd, de reden weten we niet' Ik heb uiteindelijk zelf contact moeten opnemen om het pakket alsnog te kunnen ontvangen, want meer info of een voorstel tot oplossing van jullie kant kwam er niet. Uiteindelijk het pakket zoals afgesproken ontvangen en heel tevreden!

Ik zal er nooit niks meer bestellen!!!

Na bijna 2 maanden wachten en verschillende mailtjes te hebben verstuurd nog steeds niks ontvangen!

prima service

Vlotte levering aan beste prijs - vlotte retourafhandeling van ander produkt

prima prijs, kwaliteit is niet deze van het origineel

de manier van vervoer kan beter, het onderdeel was helemaal niet verpakt, de vormgeving verschilt nogal wat. zeer positief is het ingeven van de juiste gegevens van de wagen waardoor het juiste stuk kom geleverd worden, prima service is dat

Heel slechte ervaring met jullie webshop.

Tot twee maal toe het verkeerde artikel ontvangen.

Belofte om 's anderendaags te leveren klopt niet!

Voor 16u besteld was zogezegd 's anderendaags geleverd. Had een klant de dag nadien voor de auto, vandaar op de site besteld ipv bij de stukkenverdeler. Stuk pas 3 dagen nadien gekregen, dag klant! Eerste en laatste keer besteld! Nooit meer!

slecht

verkeerde accu geleverd, na klacht hebben zij een onbestaande adres bestaand opgestuurd om de accu terug te sturen. zelf het adres van post NL terug gevonden en na 14 dagen eindelijk de juiste accu ontvangen

PERFECT

Prius 2 zijspiegel rechts, geen origineel stuk, ontvangen als beschreven, geïnstalleerd volgens de aanwijzingen op Youtube en heel blij. De prijs was gewoon fantastisch, dat is het voordeel van een oudere wagen hebben, iedereen wil van zijn stukken af.

Horor

Spullen werden veel te laat geleverd ben zeker meer dan 12 keer naar de bezorg adres geweest om dat ik melding kreeg dat die is toegekomen en ik heb daarna het opgegeven en de auto laten maken door garage dus veel geld kwijt en de radiator en slang heb ik terug opgestuurd ik kan er niets meer mee doen dus service 0’0

Product ok - levering met hindernis

Het afleverpunt van PostNl was niet meer actief, de site van leveringsadressen was niet geactualiseerd vandaar de problemen die niet hun oorzaak hadden bij "Mijn Autoonderdelen."

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.