snel en goed

bestellen betalen en op de dag waarop ze zeggen dat ze leveren is dat ook zo

Snelle levering.

Super Web-winkel. Vandaag besteld dag erna geleverd.

alles ok

besteld en dag later bestelling ontvangen!

Vandaag besteld morgen in huis BS!

Bestelling is niet toegekomen dag nadien. Pas de dag erna. Onderdeel slecht verpakt, schade opgelopen tijdens transport. Retour tot 2 keer toe fout gelopen. Nieuwe zending was iets beter verpakt maar nog niet wat het moet zijn, lichte schade tijdens transport maar wel bruikbaar. Heb het dan maar zo gelaten gezien ik onderdeel hoog nodig had. In totaal 2 weken geduurd voor iets werkbaar in huis te hebben.

goedkoop maar niet geleverd de dag daarop

batterij gekocht, koste de helft van de prijs ,bij autoshop 160 euro en hier 80 euro. maar levering was niet de dag erop gekomen zoals ze beweren. ik heb nog enkele dagen langer moeten wachten.

Snelle en correcte levering

Goed zo

Allereerste ervaring: snel én interessante aanbieding

Heb voor het eerst iets besteld, een batterij. Was zéér prijsgunstig, goedkoper dan een exemplaar op 2dehands (écht waar !!). En op twee dagen geleverd in krantenwinkel. Enig (nou, ja...) minpuntje: op de verpakking stond mijn naam niét vermeld, waardoor verkoper even twijfelde... maar gezien het de éérste keer was dat hij zo'n zwaar voorwerp in huis kreeg, en ik het net op dàt moment kwam vragen...... bij het uitpakken bleek overigens, dat mijn gegevens op een sticker op de autobatterij zélf was geplakt, onzichtbaar van buitenaf, natuurlijk....

Goede website, goede prijs, goede kwaliteit.

Alles perfect verlopen.

Parfait

Achat correspondant à mes attentes, service rapide.

Besteld voor 20u00 de dag nadien bij je thuis?

Besteld voor 20u00 de dag nadien bij je thuis? Bestelling was 1week later, ik heb dit laten weten maar de firma is me niet tegemoet gekomen wat andere firma’s wel doen dus loze beloftes op de site

Nog steeds niets gekregen

Ik wacht nu al enkele weken op mijn bestelling

Ondanks probleempje toch goede dienstverlening !

1 van de onderdelen had een productiefout, na een e-mailtje kreeg ik een vriendelijk antwoord en werd het onderdeel snel nagestuurd. Prima zo.

Goede prijs/kwaliteit. Snelle en correcte levering.

's anderendaags reeds geleverd

Goede service .

Na ontvangen beschadigd onderdeel ,contact op genomen met Mijn autoOnderdelen . Instructie op gevolgd , en sneller als gepland nieuw artikel ontvangen.

Goed en vlot ontvangen voor goede prijs.

Gemakkelijk product gevonden op de website, snel en goed geleverd.

Gezocht naar de juiste automatjes en gevonden.

goedkoop en redelijk snel geleverd

Het product op zich was goedkoop en een goed alternatief voor wat ik het nodig had en ook vrij snel geleverd. Het enige wat mij toch tegensteekt is dat het afgeleverd stond 1 dag vroeger dan dat het werkelijk was afgeleverd en bij het opvragen van de ondertekende documenten van de aflevering, werd ik daar redelijk onbeschoft beantwoord en kom ik ook tot de conclusie dat dat niet mijn handtekening was. Wat er in tussentijd gebeurd is met de zending is mij tot op heden nog altijd niet duidelijk. Ik weet wel dat ik het met een dag vertraging gehad heb.

retour betalen van 16,40 euro voor een spiegel van 6 euro!!!!

spiegel besteld onder de rubriek audi a5, bleek toch nog ene te zijn voor a4??? retour zelf betalen!!!!

Besteld voor 20u00 de dag nadien bij je thuis?

Bestelling was enkele.dagen later, ik heb dit laten weten maar de firma is me professioneel tegemoet gekomen.

Elke bestelling zeer goed verstuurd en snel geleverd Geen opmerkingen Mvg

Vlot

super

vlugge bestelling en vlotte aflevering

Snelle levering kwaliteitsproduct aan voordeelprijs

Excellente webshop met ruime keuze. Snelle levering kwaliteitsproduct aan voordeelprijs.

Bestellen voor 16u morgen geleverd... PIPO

Stuk besteld (op vooraad)en betaald op 11 november .Voorzien levering op adres 12 november(volgens site). Mail vertuurd gisteren (13) om 13uur, om te weten om welk uur er werd geleverd... Antwoord:Sorry met 11 november werken de Belgen niet, wordt morgen de 13 de geleverd, Uw stuk ligt in Belgie, Deze morgen mail verstuurd , geen antwoord Dan maar bellen..Uw stuk wordt morgen de 14 de geleverd. Uw stuk ligt in Belgie maar moet eerst naar Nederland om terug naar Belgie gestuurd te worden??? Het ligt niet aan ons ,wel aan Belgie de niet werkte met 11/11. Dus al hun reclame, vandaag bestellen voor 16 uur, morgen geleverd, zijn al verkoop argumenten en PIPO. Autoonderdelen.be is in Nederland Ik raad die zeker niet aan. Heel beleeftzijn die wel met Sorry en Sorry gaan we niet vooruit. Die nemen zelf de moeite niet om de koper te verwittigen van de vertraging, Niet te verwonderen dat we meer dan 8.00€ verzendingskosten betalen. Uw stuk ga heen en terug, voor die wordt geleverd, op onze kosten

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.