Alles goed geleverd

Alles oke Op tijd geleverd

alles goed ontvangen

Foutieve selectie onderdeel

Voor een peugot 207 dynamic had ik een stootblok nodig voor de achterste assen. Via de selectietool had ik dit ingegeven en waren deze zogezegd dezelfde als voor een citroen. Past er totaal niet op. maw 20€ in de vuilbak. Bedankt voor niets!

Eerlijke mensen

Verkeer onderdeel wordt zonder problemen terug genomen

Alles vlot verlopen

Het gekochte stuk werd stipt op tijd geleverd en voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Na 4 weken , heb ik niks ontvangen

4 weken geleden heb ik een bestelling geplast , ze hebben de dag later aan PostNL gegeven , en tot nu heb ik niks ontvangt. Niemand geef mij een antwoord en vragen ze om te wachten!!!!

Een zeer snelle en prachtige service

Zeker een aanrader om een bestelling bij te plaatsen , had eerst een verkeerde kabel besteld dan gebeld op het centrale nummer welke vriendelijk het juiste onderdeel doorgegeven heeft. Opnieuw een bestelling gedaan binnen de 2 dagen ter plaatsen en de verkeerde kabel teruggestuurd zonder problemen geld terug gekregen.

zo hoort het.

Zeer vlotte en correcte webwinkel. Dinsdag om 18u ruitenwisser motor besteld, dag erna om 13u geleverd.

goede prijs/kwaliteitsverhouding met snelle levering

beste prijs voor het artikel

Juist product en prijs kwaliteitverhouding

Correcte levering,goede kwaliteit

Correcte en stipte levering

alles prima

Mijn pakket was verloren geraakt bij Post NL. Er werd zonder extra kosten een nieuw pakket verzonden naar een ander bezorgadres. Dit werd correct geleverd. Prima opvolging via email en altijd direct een antwoord op mijn vragen. Betrouwbaar bedrijf.

Geleverd zoals verwacht

Alles werd binnen een week opgestuurd wat ik verwacht voor een website die onderdelen aan deze prijs aanbiedt. Als je iets meer betaald kun je het bij andere sites misschien morgen in huis hebben maar voor mij was dit niet nodig. Ik heb voor honderden euro's besteld en alles was in orde !!!

Levering op tijd

Zeer goed kan niet beter

Duidelijke site, hoewel het produkt niet geschikt was, telefonisch heel goed geholpen, teruggave van reeds gestort bedrag ging snel en correct

Onderdeel dat besteld was, is perfect op de doorgegeven dag geleverd en klopte met hetgene dat besteld was.

Topsite, alles verloopt zoals het hoort.

Reeds 2 maal een bestelling geplaatst, correcte communicatie, verwerking en levering. Tevens zeer concurrentiële prijssetting.

Prima ervaring

Snel goed van prijs en vriendelijke service

Snelle levering!

Een aanrader: snel, correct en goede prijs!

Zeer teveden van jullie

prijs kwaliteit

snelle service

Snelle correcte afhandeling

Het bedrijf deed wat ervan verwacht werd. Vlotte levering en hoogwaardig product.

Gemakkelijk

Overzicht

Snelle levering en goede service

Goede service en snelle afhandeling

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.