correcte en goede service!!

correcte en goede service!!

Levertijd niet gerespecteerd

Helaas werd onze bestelling zonder enig bericht niet op tijd geleverd. Als ze even hadden laten weten dat ze niet in staat zijn om op tijd te leveren, had ik ergens anders de onderdelen kunnen gaan halen. Nu zit ik een heel weekend onnodig zonder auto, en kan ik maandag ook zeer belangrijke afspraken niet nakomen. Het is natuurlijk niet erg als een bedrijf door omstandigheden niet op tijd kan leveren, maar wees daar dan ook eerlijk over, want 2x bevestigen dat het artikel op tijd geleverd wordt, en dan 2 dagen later nog steeds niet eens verzonden hebben, is onprofessioneel en kan niet.

Goede en snelle service

Heb een filter gekocht en internet af gezocht is de goedkoopste wat ik kon vinden . Heb de filter besteld en is snel geleverd . Zeer tevreden

Alles komt overeen met de beschrijving en een super snelle service. Een aanrader!

Voor herhaling vatbaar

snel en goed

Snel geleverd en beantwoord de beschrijving .Super

goede service,

snelle behandeling van de bestelling zelf afhalen geen probleem

Alles in orde

Correcte, snelle service en fantastische chatfunctie

Verkeerde stukken werden geleverd. Kan gebeuren. Onmiddellijk rechtgezet via chat. 's Anderendaags de goede stukken al in de bus. Zo hoort een goede webwinkel te werken. Proficiat !

Pluspunten

Top service! Flexibel en altijd meedenken over oplossingen voor de klant. En supersnelle leveringen en afhalingen.

Pluspunten

snelle levering en correcte beschrijving van het product

geen

Pluspunten

Beoordeling fantastisch!

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goede priks en.snel geleverd.

Geen opmerkingen of tips. Doe zo verder

Pluspunten

Beetje problemen met de levering, oorzaak bij post-nl en dus niet bij AutoOnderdelen. Hierdoor in contact gekomen met de klantendienst, die alleen al 5+ sterren verdient. Snel antwoord, probleemoplossend denken en eerlijke duidelijke communicatie. Over de bestelling zelf: als auto-leek zijnde, duidelijke info op de website gevonden. Heb via de vragen gevonden wat ik nodig had.

Pluspunten

Ik ben erg blij, dat ik op tijd afleverde.

Pluspunten

Goede beschrijving van de onderdelen, aantrekkelijke prijzen, goede kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Simpele en relatief goedkope manier om aan onderdelen te geraken.

De beloofde levertermijn van 1 dag werd uiteindelijk 1 week, beloftes dus nakomen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was goed

tot ik een andere bestelling wou plaatsen en een mail stuurde waarop ik nog steeds geen antwoord heb. Betreft een nieuwe bestelling.

Pluspunten

correct product geleverd.

later dan aangegeven, maar ok.

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.