1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goedkope aanbieding, maar nooit geleverd. Wel inspanning van MijnAutOnderdelen om van PostNL informatie te verkrijgen. Uiteindelijk, na één maand, geld teruggekregen.

Het bestelde werd nooit geleverd. Pakket verloren gegaan bij PostNL. Bezorging was nochtans voorzien in een PostNL afleverpunt! Bovendien foute verklaringen gekregen vanuit PostNL (via MijnAutoOnderdelen) ivm de leveringswijze. Een zoveelste misser van PostNL! Levering door PostNL wordt voor ons vanaf nu een dealbreaker.

Pluspunten

Makkelijk product gevonden. Snelle levering, maar niet zo snel als beloofd op de site

Pluspunten

Goed geholpen door het bedrijf en op alle vragen antwoord gekregen

Geen..

Pluspunten

snelle levering !

Pluspunten

Zeker aan te raden.

Als men als Belg besteld is het niet mogelijk zoals op de Nederlandse site uw plaat in te vullen en zo zeker de juiste stukken te bestellen

Pluspunten

Duidelijke presentatie van de onderdelen.

Pluspunten

Perfecte service!

Pluspunten

Vlug en veilig geleverd.

Momenteel geen

Pluspunten

Bij het bestellen kan je kiezen om te bestellen zondar dat je registreert. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik geen bevestigingsmail ! ik kreeg een verkeerde spiegel, maar doordat ik geen bevestigingsmail had kon ik die ook niet in ruilen. poef ... geld kwijt. jammer. een paar keer contact gehad , maar telkens dezelfde plaat ... kijk even in uw spam... ondertussen begrepen en losgelaten.

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestelling

Kijken of er nog een pakketdienst naast post nl kan komen daar post nl niet altijd op tijd kan leveren zoals in mijn geval (3 dagen later)

Pluspunten

Zeer snelle levering. Prima kwaliteit aan een zeer scherpe prijs !

Pluspunten

Voor mij geen als ik krijg wat ik heb besteld is het ok.

Pluspunten

Vlotte afhandeling. Correct. Snel.

Pluspunten

goeie prijs, snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Scherpe prijzen.

Wat sneller op de mail's reageren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

correcte prijs

Moeilijke communicatie wanneer de firma zelf een fout maakt moet de klant er blijkbaar zelf voor opdraaien.Het is normaal dat een klant de verzending betaald wanneer hij een fout maakt .Het is NIET normaal dat de klant moet betalen voor verzending wanneer de fout door de firma zelf is gemaakt.Terugzenden is trouwens niet binnen Belgie maar naar Duitsland wat ook duurder is.Ik hoop dat dit nog opgelost geraakt.

Pluspunten

Goedkoop en goed product

Pluspunten

Correcte snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Juist materiaal

Heel lange levertijd

niks

Pluspunten

Snelle en correcte levering *****

Pluspunten

Korte levertijd. Materiaal goed verpakt.

Pluspunten

Snelheid,juiste bestelling duidelijkheid

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.