Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke benadering? duidelijk overzicht, vlugge reactie, vlugge levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Site lijkt een belgische site maze is het niet. En dat is de mensen misleiden! Stukken moeten op eigen kosten terug naar Rotterdam gestuurd worden.. en in mijn geval zijn ze zogezegd nooit aangekomen. Teruggestuurd op 20/02/19. Tot op heden geen reply...

Op de hoofd pagina kan men type auto jaartal en zovoor aanduiden. Dus voor mij was de bouwjaar duidelijk. Dan wordt men gestuurd naar een andere blad en kan men kiezen . In heel kleine letters helemaal van onder >2011. Mijn wagen was van 01/2012... verkeerde stuk dus...

Pluspunten

Snelle levering. Onderdelen ok

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer correcte (op de markt beste) prijs voor de bestelde autobatterij

Beloofde leveringstermijn respecteren

Pluspunten

Pluspunten

kwalitatieve producten aan een een eerlijke prijs; heel snelle levering.

geen

Pluspunten

goede omschrijving van het product

niet altijd gemakkelijk om het juiste product te vinden voor het juiste voertuig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Uitlaat besteld voor break en uitlaat voor berline gekregen waardoor ik de uitlaat serieus mogen aanpassen heb

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen.

Pluspunten

Zeer goede riutenwissers voor de prijs .Passen perfect . Goede kwaliteit voor de prijs! Snel geleverd.

geen

Pluspunten

Lage prijzen. Groot assortiment.

Pluspunten

Overzichtelijke website Correcte prijs

Bij de levertijd voor België is duidelijk langer dan dag. Dit zou vermeld moeten worden De bezorgkosten (voor een accu) waren €3 meer dan mij in de chat is verteld.

Pluspunten

100% in orde - supersnel geleverd in optimale conditie

Pluspunten

Snelle levering en gecorrigeerde bestellingen.

Pluspunten

alles prima verlopen ...de levering op tijd en op het juiste adres geleverd.....

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering van stockartikel duurde 5 dagen. Telefoonservice mag vriendelijker zijn. Ik bestel niet meer.

Pluspunten

Na een misverstand heeft dit bedrijf het meer dan goed gemaakt waarvoor mijn hartelijke dank, kon ik maar meet sterren geven

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.