Ik wacht al 2 weken op een bestelling die beloofd was binnen de 2 dagen....

Snelle levering binnen 2 dagen beloofd, wacht nu reeds 2 weken op levering... Een reaktie volgde van Kiyoh met de vraag mijn beoordeling aan te passen daar een eerste bestelling van 17/10 op 25/10 werd geleverd. 1. Bij mijn weten is dit nog steeds niet binnen de beloofde 2 werkdagen. 2. op 26/10 betaald, op 28/10 deze bestelling terug gestuurd aan MijnAutoOnderdelen te Rotterdam (ik plaatste een verkeerde bestelling, mijn fout), en betaalde per overschrijving de opleg van €1,08. Deze bestelling mocht ik tot op vandaag 14/11/2022 nog steeds niet ontvangen. Als ik mij niet vergis is dit alweer 2 weken onderweg... En neen, het gaat niet over een andere webshop zoals u vermoed.

super kwaliteit en snel geleverd

Nieuwe ruitenwissers van Bosch besteld tegen een zeer scherpe prijs. De kwaliteit i9s na wat regenbuien echt super. De bestelling werd al na 1 dag in België geleverd.

Zeer snelle levering

Geleverd in 2 dagen

Groot aanbod en beste prijs

Groot aanbod Goede prijzen Snel geleverd zoals beloofd Past perfect

Alles is correct afgehandeld

Besteling van een auto-batterij

Super snel levering!

Echt tevreden

Correcte en snelle levering voor een leuke prijs

Snelle levering van het bestelde item. Een aanrader voor iedereen die auto onderdelen dient te bestellen.

Klantvriendelijkheid ver te zoeken

Ik bestelde een nieuwe koplamp en bij aankomst bleek dit een totaal andere koplamp. Ik sprak hen aan en ze zeide me dat er een verkeerde afbeelding bij het onderdeel stond. Ik moest de koplamp terugsturen en dat koste me €20. Ik nam aan dat hen dat zouden vergoeden, vermits het een fout op hun site is. Niets is minder waar, het zou mijn fout zijn en ik mag ze zelf betalen. Nooit bestel ik nog iets.

Drama. Gewoon totaal verkeerd product geleverd.

Teveel portokosten om terug te sturen. Voortaan weer Autodoc.

Alles correct verlopen

Item ontvangen zoals omschreven, alles in orde.

slechte retourservice

Wacht al meer dan 14 dagen op een antwoord om een verkeerd geleverde spiegel te retourneren

geen klachten alles OK

geen klachten alles OK

Vlotte levering

Kreeg de bestelling vlot bezorgd. De gevraagde remschijven van Brembo, waren niet in de originele verpakking, het betrof een "herverpakkingsdoos". Gezien er volgens Brembo namaak op de markt is, heb ik hierdoor twijfel of dit wel de originele Brembo remschijven zijn? (Vorige zending betrof wel originele verpakking.) Zou hiervoor graag een uitleg krijgen.

Opgelicht

2 x elektrische raam mechanische besteld en maar 1 thuis gekregen.

Verkeerd

Heb dus de rembekrachtiger gekocht bij jullie en had vandaag pas de tijd om mijn auto naar een garagist te brengen. Wat blijkt is dat jullie onderdeel helemaal niet op mijn auto past terwijl op jullie website de onderdeel wel voor mijn type voertuig gepresenteerd word en dat is heel spijtig. Kan ik dus daarom het onderdeel terug zenden of inruilen? Verder is het onderdeel goed aangekomen.

Snelle levering goede service bij retourzending

Goede service en retour

Bestelling perfect ontvangen en perfecte retour zenden, omdat het product niet paste

slecht

product bleef 10 of 14 dagen achter

perfect

Goede prijs kwaliteitverhouding. Zeer concurrerende prijs. Snelle levering

Altijd top service, goederen worden netjes ingepakt en snel leveren. Toppie.

Goed en snel geleverd

heel goed

ik heb alles snel ontvangen , ,

Slecht

In het begin is het GRATIS levering binnen 1 dag en dezelfde dag geleverd als je voor 9u besteld maar bij betaling moet je 11,95 euro betalen voor levering en mijn bestelling was voor 9u geplaatst en krijg nu bericht dat het eerst binnen 5 dagen word geleverd! NOOIT MEER dan had ik beter naar de winkel geweest en was ik al gesteld! Nu moet ik 5 dagen wachten voor ik mijn wagen terug kan gebruiken! SCHANDE!

Slecht

Heb bestelling nog niet ontvangen!!!

Levering binnen 1 dag? Niets van gemerkt

Het is niet het einde van de wereld als je pakje 2 of 3 dagen onderweg is, maar als je meer betaald om de levering zo snel mogelijk (zoals aangegeven: binnen 1 dag) te ontvangen, verwacht je ook dat dat gebeurt. Op de onderdelen is niets aan te merken, maar de logistiek is jammer genoeg niet zoals aangegeven en dat is jammer. Er zijn betere alternatieven dan deze website.

Over MijnAutoOnderdelen.be

MijnAutoOnderdelen.be is een Belgische online winkel gespecialiseerd in auto-onderdelen en accessoires voor diverse automerken en modellen. Het assortiment omvat onderdelen zoals remmen, ophangingssystemen, filters, verlichting en gereedschappen, gericht op zowel de doe-het-zelver als professionele garagehouders. MijnAutoOnderdelen.be biedt snelle levering, scherpe prijzen en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, met de focus op kwaliteit en klanttevredenheid.