Mooi aanbod van goede wijnen!

Voor een proefavond was ik op zoek naar verschillende wijnen die je niet zo makkelijk bij de grote winkels vindt. Zo kwam ik bij Platenburg terecht. Wij hebben een goede proefavond gehad!

Slechte verpakking van de wijnen

6 flessen los in een doos voor 12 flessen gedaan en zo opgestuurd, blij dat er geen breuk is ontstaan. Zal hier niet snel opnieuw bestellen.

heel goed en mooie wijn

zeer goed van documenten voorzien en beschrijvingen

Uitstekende service

Prima wijnen tegen redelijke prijzen.

Goede service, verzending en advies

Leuke zaak met kennis van zaken, denkt goed mee, incl. keuze, verpakken en verzenden van wijn als cadeau. Niet de meest goedkope zaak.

Top wijnen! Snel geleverd.

Al een aantal keer besteld bij Platenburg en altijd zeer tevreden geweest.

Ruime keus goede orijs

Bij Platenburg kan ik mijn favoriete wijn bestellen voor een prima prijs. Het wordt snel en netjes thuisbezorgd op de dag die ik zelf kan aangeven. Dat is ideaal voor mij.

Heerlijke wijn

Fijn bedrijf

Altijd top wijn en service

Geweldige zaak

Perfecte levering

Prima firma, met een palet aan heerlijke wijnen, perfect geleverd!

hele lekker wijn uitgezocht

heerlijke wijn uitgezocht waarbij de beschrijving van de vinologen heel erg goed en behulpzaam zijn

Alles is goed gegaan.

Prima alles oké.

Prima wijnen

Levering helaas 1 dag later.

Snelle en correcte levering.

Prettig verlopen

De site is overzichtelijk, hierdoor kon ik gemakkelijk mijn keuze maken. De bezorging verliep soepel, ik kreeg de levering snel en netjes binnen! Erg tevreden.

Altijd een goed wijnadvies!

Altijd een goed en betaalbaar wijnadvies door vriendelijke medewerkers. Ook thuisbezorgen is piekfijn in orde.

Wijnzending beloofd op 31 december, pas na telefoontje opgestuurd op 3 januari

Teleurstelling

De mooiste wijnen gekozen uit een uitstekend assortiment voor een geslaagd kerstfeest.

De kwaliteit en service blijven bij Wijnkoperij Platenburg op een hoog niveau. Wij profiteren hier al jaren van.

Pakket nog niet bezorgd - dus score obv service en bestelgemak

Tevreden met de bestelopties en verzendmogelijkheden, inpakken kadootjes etc. voor kerst zou pakket bezorgd worden en dat bleek volgens de tracking tot 24 dec ook het geval, echter sinds die middag helaas bij postNL opeens status onduidelijk en geen idee waar pakket nu is. Kerstdrukte uiteraard, maar ben beetje teleurgesteld omdat het gewoon op tijd leek te komen. Kreeg van Platenburg direct vriendelijke reactie op mijn bezorgde mail over pakket, om nog even af te wachten. Het assortiment is top, dus dit is pech / overmacht en ligt zeker niet aan de service van Platenburg.

top wijnen

heerlijke wijnarrangement bij Kerstmenu. ook op tijd geleverd! volgend jaar weer! absolute aanrader!

Snelle en goeie levering

Goede en overzichtelijke site met veel keuze.

Heerlijke slagersgin!

Heerlijke slagersgin in een geschenkdoos besteld. Snel geleverd, prachtig kado !

Fijne winkel

Lekkere wijnen. Vlotte en veilige verzending.

goede wijnen, uitstekende klanten service.

Ik had een slechte kurketrekker waardoor de kurk verpulverde, als extra kreeg ik met de volgende zending een goede kurketrekker cadeau. Wat lief!

Prima wijnkoperij

Goede wijnen tegen schappelijke prijzen. Leuke aanbiedingen en altijd op tijd bezorgd

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.