Klantgericht, persoonlijk en gewoon hele goede wijn!

De wijn werd keurig thuis bezorgd en zelfs toen er per ongeluk 1 fles was vergeten werd die nog snel nageleverd met een persoonlijk kaartje. Daar word ik nou blij van! RS

Fijn shoppen

Platenburg biedt een ruime keuze in diverse prijzen. Goede omschrijving, dus keuze is makkelijk.

Goede wijnkeuze en prima bezorging.

Zoals gebruikelijk goede service.

Top winkel, ruim assortiment

Wijnkoperij Platenburg aan de Goudse Singel is een prachtige zaak met een ruim assortiment aan wijnen. Als je een cadeau zoekt voor iemand die van een specifieke druif houdt, of juist wijn uit een bepaalde regio, dan hebben zij kundig personeel, dat je in verschillende prijsklassen een keuze aan kunnen bieden. Ik kan er niet naar binnen gaan en dan zonder een fles wijn naar buiten lopen. Zeker een aanrader voor elke portemonnaie en smaak.

Goede communicatie en snelle service

Snelle communicatie

Goede en snelle verzending, lekkere wijn

Goede service! Snel verzonden. De wijn was heerlijk én verrassend.

… waar de klant al meer dan 125 jaar koning is.

Ruim 40 jaar geleden toen wij in Rotterdam kwamen wonen, vroegen we onze buren waar zij hun wijn kochten. “Platenburg natuurlijk”, riepen buurvrouw en -man in koor. Een advies waar we tot op vandaag geen moment spijt van gehad hebben. De stad hebben we inmiddels verlaten maar Wijnkoperij Platenburg is gebleven. Echwel!

Groot en goed aanbod wijnen

Ter afsluiting van een etentje met Zuid-Afrikaanse gerechten was ik zoek naar passende wijnen en kwam ik uiteindelijk uit bij Wijnkoperij Platenburg. De Chardonnay van De Morgen Zon Stellenbosch gisteren gedronken en die is zeer gewaardeerd, ook door onze vrienden die ooit n 5-weekse wijntour in Z-A hebben gemaakt. De bestelling en bezorging verliepen vlot. Aan de flessen was een handgeschreven kaartje toegevoegd. Erg leuk. We (gaan) genieten van de DMZ wijnen, Julien.

matig en daarna uitstekend

Eerst iets anders geleverd dan besteld en bevestigd. Daarna op correcte wijze de fout hersteld

Goede service, snel verzonden.

Goede service, snel verzonden.

Goede prijs en service

Mooie bourgogne besteld, voor een nette prijs, die zeer goed ingepakt en bovendien gratis verzonden werd. Chapeau.

De bestelling kan ik op mijn geschikte dag laten bezorgen.

Late levering

Veel te laat geleverd

Weer een mooie wijn gekocht

Een mooie Portugese witte wijn

Fantastische collectie, kennis van zaken

Naast reguliere toppers klassieke wijnen een mooie collectie biologische wijnen. Fijnste zaak van Rotterdam.

KEUZE

De keuze is reuze maar wij houden het al jaren met volle tevredenheid bij de Domiziano Negroamaro Del Salento

Altijd uitstekend

Ik bestel hier graag vanwege de wijnen en de service.

mooie wijnen uitsteknde informatie en flink assortiment

mooie wijnen uitsteknde informatie en flink assortiment, dus prettig "winkelen" en ook bezorging is prima.

Ruim aanbod, snelle levering en duidelijke communicatie

Wijnkoperij Platenburg heeft een duidelijke website waar een ruim aanbod wijnen te vinden is. Voor alle budgetten is er keus! De website is fijn, de winkel nog veel fijner!

Altijd op voorrad

Mijn favoriete wijn is altijd op voorraad. De bezorging is snel en ik kan zelf de dag aangeven. Ik ben helemaal tevreden

Prima en snelle service, mooie wijnen.

Prima en snelle service, mooie wijnen besteld en volgende dag ontvangen.

Snel, betrouwbaar en kwaliteit

bezorging snel geregeld

Favoriete wijn werd snel en correct bezorgd: fijn!

Super service.

Super service , top!

Prima wijnhandel met goede service en prijs/kwliateit

Zie de titel verder niets aan toe te voegen oh ja aardige mensen ook

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.