Amazing

Amazing

Mooie wijnen en fijne persoonlijke service.

Bestellen zeker weer.

Op tijd geleverd

Snelle bezorging vind ik altijd wel een pre

Goede prijs-kwaliteit

Lekkere witte wijn tegen prima prijs en snel ontvangen

Heerlijke wijn uit Gascogne

Gros Manseng uit de Gascogne vinden we elk jaar opnieuw heerlijk. Frisse wijn met vleug citrus.

Platenburg maakt je roekeloos: alles in de winkel wil je kopen.

Ook voor wijnkado's het juiste adres.

Brede selectie en persoonlijke service

Brede selectie goede wijnen en persoonlijke service

Goed, snel en lekker

Lekkere wijn voor een goede prijs Snelle bezorging waarbij je zelf de dag kan kiezen.

Makkelijk besteld, snel in huis !

Kwaliteit wijnen , van bijv. Di Leonardo Vineyards, snel geleverd!

Helemaal prima.

Ik heb wat wijn besteld, net boven 50 euro vanwege de verzending. Bleken 2 flessen helaas op te zijn. Dat geld heb ik terug gekregen. Maar de verzending bleef 0. Top service.

Hier wijn besteld, voorraad bleek niet toereikend voor mijn bestelling. Werd netjes gebeld of ik geld terug wilde of liever andere flessen mee wilde bestellen. Uiteindelijk voor het laatste gekozen en me laten verrassen wat niet verkeerd is uitgevallen. Dank aan het Platenburg team.

Goede wijnen, Rommelige bezorging

Goede wijnen keurig verpakt. bezorging rommelig; aankondiging van bezorging weer ingetrokken ivm pakket niet ontvangen door post NL.

Geen woorden maar daden.

Snelle levering, alles prima in orde!

Zeer deskundig en vriendelijk

Medewerkers weten via goede service alles prima op te lossen

Prima. Snelle service en prima op tijd.

Enige klacht was de vorige keer had ik besteld en zoals altijd vooruit afrekenen, echter na de levering kreeg ik 14 dagen later een aanmaning om te betalen, had hun rekening nog waarop reedst betaald stond...Dit heb ik gestuur naar hun en niets meer van gehoord.

Persoonlijk en verrassend

Ik had een paar dozen wijn besteld en ook een bijzondere fles die ik cadeau wilde doen. Deze fles bleek niet op voorraad, toen werd ik netjes gebeld of ze een andere fles konden toesturen. Ze kozen toen een iets duurdere fles, ik hoefde er niks bij te betalen en uiteindelijk werd ie ook netjes en cadeauverpakking Geleverd omdat ze begrepen hadden dat het om een cadeautje ging. En een supersnellelevering!

Snelle service en hele mooie alcoholvrije wijnen. Ben zeer tevreden.

allround goede ervaringen

zowel online als fysiek in de winkel altijd kundig en professioneel geholpen.

Snel en goed!

Ruim assortiment, goed geprijsd en supersnelle levering. Aanrader!

Goede wijn + goed advies

Duidelijke website snelle bezorging

Dure port uit 2000 gekocht. Blij en tevreden. Voor trouwdag. Tip meer specifieke info over de port.

Voor herhaling vatbaar

Ook de tweede keer erg genoten van de wijnen en gerechten Personeel erg vriendelijk en behulpzaam en zo fijn dat ze zoveel enthousiasme uitstralen Heerlijke plek om fantastische wijnen te ontdekken

Fantastisch!

Altijd goed in kwaliteit en service

Super services

Keurig op tijd bezorgd.

Goudsesingel 332 A

3011KK Rotterdam

Over Wijnkoperij Platenburg

Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.