Beste Annelies, 🍷🍾🥂-🍷🍾🥂-🍷🍾🥂-🍷🍾🥂U bestelde het maandpakket van oktober; inhoud 12 verschillende wijnen en allemaal aangename verrassingen! Wij zijn heel aangenaam verrast met uw warme complimenten! Dank u wel! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Nico, Ter gelegenheid van ons 125-jarig jubileum ontvingen wij het predicaat ‘Hofleverancier’. Deze mooie waardering van onze koning willen wij zeker voor onze klanten graag hoog houden. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze goede kwaliteit wijnen, onze prijzen en service! Geniet van het Bordeaux-pakket! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste C., De wijnen van Domaine des Cassagnoles van droog tot zacht, mild en licht zoet en daarnaast de Armagnac en Floc de Gascogne zijn al vele jaren een vaste waarde in ons assortiment! Precies wat u zocht! 🧐🧐 Hartelijk dankvoor uw fijne complimenten👌. We zien u heel graag terug. Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Beste Ellen, Heel hartelijk bedankt 🙏 voor uw fijne beoordeling, goed te horen dat u zo tevreden bent. We willen toch benadrukken om voor de komende feestdagen tijdig uw bestelling te plaatsen in verband met de te verwachten drukte bij PostNL. Geniet van uw rosé-wijnen! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Dear Solange, In the wine-shop at the Goudsesingel we advise our custumers to drink and enjoy the ‘Apremont’ in combination with cheese-fondue🫕 Always a very good marriage, the creamy, full-bodied warm cheese against the morning-freshness from the wine. I am fan and probably you too! Enjoy! Sincerely, Lia Platenburg
Beste Yvonne, Hartelijk dank voor uw korte maar duidelijke waardering😊. We zagen dat u onder meer een pakket luxe wijnen bestelde. Mogelijk om een selectie voor de komende feestdagen te maken. Heel verstandig om op tijd uw keuze te bepalen zodat we u tijdig kunnen leveren 🚛en om teleurstellingen te voorkomen. Geniet van uw 🍷🍷🍷! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Yannick, Hartelijk bedankt 🙏 voor uw mooie complimenten. We zagen dat u al sinds 2016 trouwe klant bent bij ons, daar houden wij van😊. Geniet vooral van onze (uw woorden) heerlijke 🍷🍷. Hartelijke groet en tot een volgende keer. Lia Platenburg
Beste Jo, Hartelijk bedankt voor uw waardering met ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Goed om te horen dat de bezorging ook vlot verlopen is. We raden u wel aan om voor de komende feestdagen ruim op tijd te bestellen in verband met de verwachtte drukte bij PostNL. Geniet van de heerlijke 🇵🇹Portugese 🍷🍷! Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Beste Johannes, Hartelijk bedankt voor uw fijne waardering. Geniet van de Morgen🌞wijnen. We zien u heel graag terug, hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Remco, Van harte welkom! Er valt bij ons met ruim 1000 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷van voornamelijk kleine boeren meer dan genoeg te beleven en vooral te genieten. Met uw goede tip van 12 exclusieve wijnen, dan blijven er nog 988 over om te ontdekken. Hartelijk dank 🙏 voor uw goede tip en mooie waardering! Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Beste John, Dank u wel voor deze korte, krachtige waardering, een extra stimulans om steeds weer op zoek te gaan naar kleine pareltjes om u blij mee te maken. Geniet van onze wijnen en graag weer tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Ron, Met uw laatste opmerking ‘heerlijke wijnen’ zijn wij nog het meest blij. Uiteindelijk wint kwaliteit altijd. We streven naar de hoogste kwaliteit wijnen voor een redelijke prijs. Doordat we rechtstreeks bij de boeren kopen slagen we voor zo’n goede prijs/kwaliteit verhouding. Geniet van onze heerlijke 🍷🍷Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Daniëlle, Hartelijk 🙏 voor uw moeite om uw tevredenheid hier te uiten. Dat waarderen we zeer! Geniet van de slagersgin en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Kati, Ook bij ons komt het, gelukkig sporadisch, voor dat een wijn uit voorraad is. We bieden u dan meestal een alternatief dat in het voordeel van u (de klant) uitvalt. Goed om te horen dat u dit kunt waarderen. Zo ziet u maar ‘elk nadeel heb zijn voordeel’. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Wouter, Dank u wel voor uw waardering met maximale score. Heel fijn dat u zo blij bent met onze wijnen, daar doen we het voor. Geniet vooral van het mooie Bordeaux-pakket! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Wouter, Fijn! De zogenoemde 3P’s, Platenburg, Plezier en Passie! Goed om te horen, we zien u heel graag terug. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste C..P.R., Hartelijk 🙏 voor uw fijne beoordeling. Uw voorliefde voor Italië vertaalde zich in ettelijke leuke bestellingen van fantastische Italiaanse 🍷🍷, mooi om te zien. Geniet hiervan! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Ellen, Daar houden we van; een vlekkeloze levering van de heerlijkste wijnen🍷🍷.Kunt u lekker genieten van onze geadviseerde wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Ruud, Fantastisch te horen dat ook een bestelling uit het verre Hong Kong probleemloos is verlopen. Hartelijk bedankt voor uw mooie waardering. Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Beste M., De medewerkers van PostNL doen hun uiterste best maar inderdaad gaat er wel eens iets mis. Daarom adviseren wij altijd de wijnen ruim op tijd te bestellen zodat u uw lekkere🍷🍷op tijd in huis heeft. Gelukkig laat u ons ook weten de wijnen heerlijk te vinden. Top! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Anne, Altijd weer fijn om te horen dat u zo tevreden bent! We wensen heel veel genoegen van de proefpakketten van Pierre Ournac, dat is genieten!😊😊😊 Warme groet, Lia Platenburg
Beste Ria, Fijn om te horen, dank u wel voor uw complimenten. Geniet van de domiziano del salento! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Frans, Hartelijk bedankt 🙏 voor uw warme complimenten! Als Hofleverancier 👑 zijn we het haast verplicht om mooie wijnen vlot en volgens afspraak te leveren. Met veel plezier 🤗 overigens. We zien u graag weer een andere keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Martijn, Hartelijk dank voor uw positieve waardering, daar zijn we heel blij mee. Geniet van uw wijnen in het mooie Noordwijk. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Beste Paul, U bent al vele, vele jaren vaste klant bij ons, we zaten toen zelfs nog op een andere locatie in Rotterdam. Prachtig om deze mooie waardering hier te lezen. Hartelijk bedankt 🙏en geniet vooral van uw wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg