Laden reviews...
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen steeds het ruime wijnassortiment, snelle en betrouwbare levering, en vriendelijk personeel. Klanten noemen zorgvuldige verpakking en heldere beschrijvingen. Al met al is de service betrouwbaar en de winkelervaring positief.
Zie boven
6 January 2026
Rien
Bedankt Rien!
Altijd mooie wijnen. Prima service.
5 January 2026
Rene
Rotterdam
Kon makkelijk boeken, betalen goede service
19 December 2025
Ronald
Bedankt Ronald!
Goede wijn en service.
14 December 2025
Johan
Sliedrecht
Super leuk concept, mooie wijnen, niet alledaagse hapjes en de wijn is next door te verkijgen. Wij zijn fan!
11 December 2025
Dirk
Hendrik ido ambacht
Hoi Dirk,
Wat fijn dat je genoten hebt bij onze wijnbar Proef bij Platenburg! Hopelijk mogen we je snel weer ontvangen.
Wijnkoperij Platenburg
In mijn laatste bestelling was er een verkeerde wijn gestuurd. Na een telefoontje is dit tot volle tevredenheid opgelost. Top.
10 December 2025
Hans
Krabbendijke
Iedereen maakt fouten, maar fijn dat het netjes opgelost is!
Wijnkoperij Platenburg
Of ik nu bekende favorieten bestel, of op zoek ben naar een nieuwe ervaring, met het advies van de mensen van Platenburg ben ik nog nooit ontevreden geweest.
8 December 2025
Frans
Rotterdam
Wat een fijn compliment Frans, dank je wel!
Regelmatig koop ik wijn bij Platenburg.Op zaterdag ga ik naar de markt en vanwege het eten op zondag zoek ik dan een passende fles wijn. Hier krijg ik deskundig advies. Het assortiment is breed. prima.
7 December 2025
Theo
X
3 December 2025
Wim
Rotterdam
Ik vind de mensen in de winkel een aan de deur bij bezorgingen altijd vriendelijk. Een gevraagd advies wordt altijd ‘spot on’ beantwoord en de winkel heeft mooie wijnen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
2 December 2025
Ragnar
Rotterdam
Wat fijn om te horen Ragnar, dank je wel!
Snel geleverd en goed verpakt, duidelijke communicatie.
2 December 2025
Harold
Nijmegen
Wederom de Duepalme besteld, een heerlijke wijn voor een mooie prijs. Zodra hij in de aanbieding is bestel ik hem meestal.
1 December 2025
Daisy
Rotterdam
Fijn om te horen. Geniet er van!
Goede bedrijfsvoering / fijne wijn.
Paul
Hoorn
Merci Paul!
Heerlijke wijn om zo te drinken bij de borrel. Of bij heerlijke vleesmaaltijden denk aan gegrilde steak of een Bavette uit de Le Creuset braadpan.
Rowdy
Vlissingen
Hi Rowdy,
Dat klinkt geweldig! Welke wijn had je gekozen?
Ben heel blij met deze winkel, goede wijnen voor een betaalbare prijs.
Nico
Barendrecht
bedankt voor de mooie woorden Nico!
Mijn favoriete wijnwinkel in Rotterdam: mooi en groot assortiment, goede service en snelle bezorging!
27 November 2025
Jaron
Wat goooeeeddd!
Bram
Ik kom hier graag wanneer ik een bijzonder wijntje zoek, veel keuze en go3d verzorgde webshop, alleen heb ik in de laatste twee bestellingen twee keer het verkeerde jaar gekregen. Netjes rechtgezet, dus alles OK, maar volgende keer in één keer goed?
27 November 2025
Linda
Beste Linda,
Wat slordig dat je tot twee keer toe een verkeerde jaargang van ons ontvangen hebt, excuus! We hebben actie ondernomen om dit voortaan te voorkomen, dus ja, volgende keer in een keer goed ;)
Groet,
Wijnkoperij Platenburg
Mijn wijn zou gisteren worden geleverd...maar het enige wat is aangekomen is dit emailtje. Oei, wat een blunder. Verder heb ik geen idee wanner mijn wijn dan wel komt.
26 November 2025
Ron
Beste Ron,
Wat vervelend om te lezen dat de door jou bestelde wijnen niet op tijd aangekomen zijn. Navraag leert ons dat er een miscommunicatie was tussen twee collega's waardoor de wijnen op een andere dag geleverd zouden worden dan afgesproken. Gelukkig ben je vanmiddag thuis en kun je de wijnen alsnog in ontvangst nemen.
Mocht je voortaan vragen hebben, dan kun je ook direct contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 010-4127005.
26 November 2025
Franklin
Zeer fijn om te horen!
Ik heb contact gehad met de firma en een weinig klantvriendelijk antwoord ontvangen Op mijn vervolgmail is niet gereageerd
23 November 2025
Jur
Kolham
Beste Jur,
Bedankt voor de review en wat vervelend om te lezen dat je de verkeerde jaargang van een van onze wijnen hebt ontvangen. Tijdens de jaargangwissel is er iets mis gegaan, waardoor jij de reeds nieuwe jaargang ontvangen hebt, terwijl de oude nog in onze webshop stond. In het vervolg zullen we dit soort veranderingen, om teleurstelling te voorkomen, beter met je communiceren.
Hopelijk valt de nieuwe jaargang alsnog in de smaak!
Wijnkoperij Platenburg
Eerst de positieve punten. Webshop werkt prettig, zeer ruim aanbod. Hebben als zakelijke klant wijn besteld om cadeau te doen als relatiegeschenken. Bij het plaatsen van de bestelling op 9 november werd aangegeven dat deze 11 november geleverd zou worden. Op 11 november wordt ik gebeld dat een deel van de flessen niet op voorraad is en dat de bestelling uiterlijk 17 november geleverd gaat worden. Prima, is goed want op tijd besteld. Maar de wijn wordt niet bezorgd, ook op dinsdag niet. Als ik bel met de klantenservice hoor ik dat een deel van de bestelling niet bij ons is geleverd, maar bij een ander bedrijf in een andere straat. Een ander deel is nog onderweg. Ik vraag Koen of hij zijn klantenservice bij Postnl wilt bellen om te vragen het daar op te halen en het bij ons af te leveren. Zijn antwoord is: Wij kunnen niet bellen met Postnl.... Ik geef aan dat dat zeker wel mogelijk is. Dan zegt hij: Ja, dan sta ik een uur in de wacht... Uiteindelijk hebben we zelf de pakketten bij het andere bedrijf opgehaald, bleek een pick-up shop te zijn, maar dat werd niet gemeld. En de 2 pakketten met houten kistjes die na geleverd werden, zijn s' avonds om 21.00 door de chauffeur in de bosjes bij de deur gezet om vervolgens helemaal nat te regenen. Kortom, goede 1e ervaring.
21 November 2025
Elza
Gorinchem
Beste Elza,
Ook vanuit nogmaals onze welgemeende excuses! We vinden het heel vervelend om te horen dat jullie eerste ervaring met Wijnkoperij Platenburg niet geworden is wat jullie er van verwachten. Gelukkig hebben we telefonisch de lucht kunnen klaren.
We hopen dat jullie een volgende toch weer aan ons denken.
Wijnkoperij Platenburg
Goede informatieve website, mooie wijnen en snelle levering
21 November 2025
HJ
Den Dolder
Altijd snelle en correcte levering
19 November 2025
Chris
Capelle aan den IJssel
Prima, goed verpakt, snel geleverd
11 November 2025
Erik
Tytsjerk
Dat moet ook wel wanneer de flessen zo'n eind moeten reizen. Fijn dat alles in goede staat aangekomen is, geniet er van!
X
10 November 2025
Sander
-X-
;-)
Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen.
Wijnkoperij Platenburg in een notendop:
Hofleverancier
Meer dan 125 jaar in Rotterdam
4e generatie aan het roer
Assortiment met meer dan 1000 wijnen
Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar!
Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.
Goudsesingel 332 A
3011KK Rotterdam