Afgelopen week voor het eerst besteld via de overzichtelijke website. Snel gevonden wat ik wilde hebben. Het afhalen in de mooie winkel was ook een feestje.
Beste Frans, Dat klinkt ons als muziek 🎶 in de oren. We hopen samen met u nog vele feestjes te mogen vieren. Heel hartelijk dank en geniet vooral van onze 🍷🍷! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Een wijnwinkel met een uitgebreide selectie van heerlijke wijnen waarvan de omschrijving op de website voor een goede keuze zorgt.
Goedemiddag, Fred, Deze beoordeling vinden wij ook geweldig! Heel hartelijk bedankt voor uw moeite om dit hier te melden. Wij zijn heel blij dat u via de 🍷beschrijving op de website goed uw keuze kunt maken. Overigens kunt u ons altijd bellen voor een persoonlijk telefonisch advies. Geniet van uw 🍷🍷en graag weer tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Zeer snelle en vlotte levering, met een persoonlijke noot bij de bestelling.
Beste Sjoerd, Hartelijk bedankt voor uw fijne waardering, daar zijn we heel blij mee! Geniet van onze heerlijke wijnen, we zien u heel graag terug. Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Goede keuze en kwaliteit van de wijnen, goede service en internet site. Een verbetering punt de jaartaal van de wijn komen niet altijd overeen tussen bestelde en ontvangen wijnen. Het is voor ons wel belangrijk omdat de jaartal invoed op de smaak van de wijn heeft.
Beste Nassima, We zijn geschrokken van uw opmerkingen over de jaargang van de bestelde wijnen en de ontvangen wijnen. Dat is zeker niet de bedoeling. Van uw opmerking leren wij ook en we zullen zeker aandacht besteden aan deze zaak. Overigens komt het voor dat een oude jaargang bijna op is en we moeten overgaan naar een nieuwe jaargang, dat geven wij aan in onze wijnbrief. Indien u voorkeur heeft voor een jaargang proberen wij zoveel mogelijk -indien voorradig- met uw keuze rekening te houden. Hartelijk dank voor uw reactie. Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Super ervaringen bij Platenburg. Ze nemen altijd de tijd voor je. Komen altijd met verschillende creatieve voorstellen en houden rekening met je budget. Sterker nog, er wordt vaak iets voorgesteld wat een stuk onder het budget zit. Daarbij komt nog dat het aanbod zeer breed is, van kleine wijnhuizen tot bekende namen. En men weet over alle wijnen veel relevante en minder relevante (leuke weetjes) dingen te vertellen. Al met al is dit voor ons de go-to plek als we ergens naar op zoek zijn, of dat nou iets specifieks is, of gewoon zomaar.
Beste Yuri, Duizendmaal dank voor deze 1000e fantastische waardering. Fijn te horen dat we u goed van dienst kunnen zijn met heerlijke wijnen binnen uw budget en soms lager geprijsd dan uw budget. Doordat wij rechtstreeks bij onze wijnboeren wijn kopen kunnen wij onze prijzen relatief vriendelijk houden en de kwaliteit hoog. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Prima, snelle en persoonlijke service!
Beste Gerard, Deze mooie beoordeling van u hier te lezen maakt ons net zo blij als u met onze 🍷🍷! Geniet samen met uw dierbaren van al het lekkers! Warme groet voor allen.Lia Platenburg
Aandacht voor de klant;)
Beste William, Heel hartelijk dank voor uw warme waardering. Geniet van uw assortiment 🍷🍷uit alle windstreken binnen Europa! We zien u heel graag terug.Hartelijke groet, Lia Platenburg
Onlangs een online bestelling geplaatst. De wijnen werden de volgende dag al bezorgd met altijd een leuk handgeschreven kaartje. Erg attent!
Goedemorgen Liselotte, Wie schrijft die blijft, zullen we maar zeggen. De Wijnkoperij bestaat dit jaar 128 jaar en we zullen doorgaan……ook met schrijven🖌 Met dit fantastische weer☀️Kunt u nu zelfs in de tuin of op het balkon van onze heerlijke 🍷🍷genieten. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Ik had een bestelling gedaan die tijdens het transport beschadigd was en dat was vervelend want de flessen waren bedoeld voor een feestje maar Platenburg heeft er voor gezorgd dat een nieuwe zending de volgende ochtend vroeg bij ons werd afgeleverd en ook niet onbelangrijk de wijn heeft ons prima gesmaakt.
Beste Leendert, Wij zijn blij dat uiteindelijk uw 🍷🍷 voor het feest nog op tijd zijn afgeleverd in het mooie Hillegom. Het feit dat de wijnen gesmaakt hebben maakt het dubbel 💃feest! We zien u weer heel graag terug. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Bestelde wijn stond klaar Mooie keuze
Beste Ernst, Heel hartelijk 🙏 voor uw waardering met ⭐️⭐️⭐️⭐️! Geniet van de heerlijke rode Arjolle🍷🍷en de fijne Pierri Sant’ Antimo. We zien u heel graag weer een andere keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Altijd vriendelijke familie Platenburg bij het afhalen in de winkel en het thuisbezorgen gaat altijd goed met super aardige jongens!
Goedemorgen Jeanne, Heel hartelijk dank voor uw warme complimenten, we zullen uw reactie doorgeven aan onze vriendelijke bezorgers. Dat u geniet van onze heerlijke 🍷🍷en dat al meer dan 25 jaar betekent heel veel voor ons en voor de huidige generatie Platenburg! Warme groet, Lia Platenburg
Besteld en afgeleverd kreeg een T&T code om de zending te volgen zodat ik wist wanneer die kwam en de handgeschreven brief gaf het een leuke persoonlijke twist.
Goedemiddag Daan, Met deze ook perfecte waardering zijn we erg blij, heel hartelijk dank voor de door u genomen moeite om dit hier te vermelden. Fijn dat uw order vlekkeloos is verwerkt. Geniet van de fantastische Angelis Rosso Piceno. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Mooi assortiment; leuke aanbiedingen; deskundig advies; goede service.
Beste Cees, Dat horen wij natuurlijk heel graag, al jarenlang bent u een van onze heel trouwe klanten. Geniet van uw 🍷🍷en heel graag weer tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Wijn was niet meer voorradig. Werd snel gecommuniceerd en geld werd dadelijk terug gestort.
Beste Nelly, Heel fideel dat u ons waardeert met 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️en ondanks het feit dat uw wijn niet meer voorradig was. We hopen u volgende keer met meer succes van dienst te kunnen zijn.Hartelijke groet, Lia Platenburg
Sinds ik uit Rotterdam weg ben en in Den Haag woon en ik af en toe iets bij Platenburg bestel, wordt het zonder fouten, kosteloos en snel thuisbezorgd. Daarnaast natuurlijk een hele mooie wijn zaak met grote kwaliteitswijnen. Gewoon top!
Beste Theo, Met dit prachtige voorjaarsweer😎 deze vijf⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Beoordeling te lezen maakt het begin van het weekend wel heel erg zonnig. Hartelijk dank voor uw moeite en waar u zich ook bevind in Nederland of België we bezorgen weer heel graag! Geniet van uw 🍷🍷en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Wat ik heel erg kon waarderen was zowel hoe de flessen waren verpakt(zorgvuldig) als wel het persoonlijke handgeschreven kaartje wat erbij zat.
Beste Jolanda, Heel hartelijk bedankt voor uw waardering.Geniet van de alcoholvrije Arjolle-wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
6 flessen wijn besteld. Totaal traject tot aflevering duurde ca 11 dagen ( geen feestdagen inbegrepen!). Oorzaak breuk van een fles door Postnl. Maar ik moet zeggen dat de verpakking niet optimaal is. Gewoon een 6-flessen doos met kartonnen tussenschotten, maar niet rammelvrij of stootbestendig. Dus daardoor m.i. veel risico in het transport-deel. De tweede zending is gelukkig wel goed gegaan.
Beste Peter, Heel vervelend dat uw bestelling zo lang onderweg geweest is, helaas hebben wij niet zoveel invloed op het afleveren van PostNL. Over de verpakking hebben we wel de controle en dat is in uw situatie niet helemaal vlekkeloos gegaan! Goed dat u dit laat weten, want dit mag niet meer gebeuren. We hopen dat de Apremont u goed zal smaken. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Had een paar flessen besteld waaronder een mooie vintage Port 2004 voor mijn dochter haar 18e verjaardag. De fles was nog niet de volgende dag af te leveren dus werd ik netjes gebeld. De fles was gelukkig een dag voor de verjaardag in huis en er zat een zelfgeschreven bedankkaartje bij met een tekst dat de fles gelukkig nog op tijd was. Dat is toch leuk? We hebben de wijnen nog niet geproefd maar dit wilde ik wel even vermelden.
Beste Alex, Dank u wel voor deze uitgebreide, warme waardering. Dat vinden wij dan ook weer superleuk! Geniet vooral samen met uw 18-jarige dochter van die prachtige Vintage port uit het sublieme jaar 2004. Hartelijke groet, Lia Platenburg
zie de vorige keer
Beste A.H., We zetten het voort zoals we al 127 jaar goede wijn en vertrouwde service bieden. Heel hartelijk bedankt 🙏voor de moeite die u nam om dit hier te ventileren. Geniet van uw🍷🍷en tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Alles volgens verwachting uitgevoerd.
Beste Anthony, Op zo’n gure, regenachtige dag met een vette storm maakt deze warme waardering ons helemaal warm van binnen. Uw verwachtingen wederom helemaal waar gemaakt! Geniet van uw wijnen en tot de volgende keer. Warme groet, Lia Platenburg
Top assortiment wijnen. Toegankelijk deskundig team.
Beste Maarten, Wat een warme waardering en dat op een treurige, regenachtige dag ☔️ daar krijgen we een heel zonnig 👌humeur van. Geniet van de verrukkelijke rosé champagne 🥂🍾van Charles Heidsieck. Warme groet en graag tot ziens! Lia Platenburg
Goede wijn selectie en persoonlijke noot
Goedemiddag Derk, Na deze prachtige beoordeling kunnen we met een heerlijk voldaan gevoel ons weekend tegemoet. Hartelijk bedankt voor de moeite die u nam om dit hier te laten weten. We zien u heel graag terug. Geniet van uw weekend en van de 🍷🍷, vriendelijke groet, Lia Platenburg
Als ze met een klusje bezig zijn dan stoppen ze er direct mee om je te woord te staan.
Goedemiddag Derya, We houden ook meer van mensen dan van (soms vervelende😉) klusjes. We staan u met alle plezier te woord in de Wijnkoperij voor een goed advies. Geniet van uw 🍷🍷! Vriendelijke groet en graag weer tot een volgende keer, in levende lijve of via de webshop. Lia Platenburg
SUPER
Beste Silvia, Hartelijk bedankt voor uw warme woorden. Als Hofleverancier hebben wij dus een goede indruk bij u achtergelaten, fijn! Dat is zoals het hoort te zijn. We zien u heel graag terug. Geniet van de overheerlijke Slagers gin, hartelijke groet, Lia Platenburg
Leuke & lekkere tips en vervolgens snel thuis bezorgd. Heel fijn allemaal
Beste Rob, Deze mooie waardering vinden wij ook heel fijn. Goed te horen dat u met onze leuke en lekkere tips goed uit de voeten kunt. We zien u graag weer terug, in de Wijnkoperij of anders online. Geniet van uw 🍷🍷. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Goudsesingel 332 A
3011KK Rotterdam
Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.