Snelle bezorging, goede wijnen, en een attent kaartje. Top service!
Beste Nick, Wat worden we blij van zo’ n korte krachtige waardering! TOP! Onze grootste trots, de goede wijnen; zo fijn om te horen! Geniet van al het lekkers en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Na mijn bestelling belden ze netjes op dat de levering een dag later zou plaatsvinden omdat de wijn niet was binnengekomen. Bij de bestelling kreeg ik ook nog een persoonlijk kaartje met excuses. Totaal niet nodig, maar wordt zeer gewaardeerd!
Beste David, Dank u wel voor uw deze fijne reactie. We communiceren graag met onze klanten, zodat u zich niet afvraagt ‘ waar blijft mijn bestelling......wanneer hoor of zie ik mijn bestelling’. We streven naar duidelijkheid voor u, Voor ons: kleine moeite, groot plezier! Hartelijke groet en geniet vooral in deze tijden van uw wijnen Lia Platenburg
De besproken wijnen in de bulletins doen mij door de mooie beschrijving watertanden.
Beste Hein, Dank u wel voor dit mooie compliment, al sinds 1894 bestaat ons bedrijf en sinds 2019 mogen we het predikaat ‘ Hofleverancier’ voeren als familiebedrijf. Dat verplicht ons om haast Koninklijke wijnen te voeren om van te ‘watertanden’.........Geen straf om zulke mooie wijnen aan te kunnen bieden, Geniet van onze wijnen en graag tot een volgende keer, Lia Platenburg
Goed advies, goede wijn conform proefnotitie en netjes en snel geleverd,
Beste Eugene, Dank voor uw Top-waardering. Wij besteden best veel tijd en energie en in de correcte proefnotities zodat u de juiste keus kunt maken. Fijn dat u dit waardeert! We zien u graag weer terug en zullen wederom vlot afleveren. Geniet van uw wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Zeer professioneel, goed en prettig geholpen, veel kennis is huis, adequate informatie via maandblad, leuke aanbiedingen en zeer goede service (inclusief bezorgen). NB: ik heb ongeveer een maand geleden ook al een review gegeven. Ga er van uit dat dit niet elke maand hoeft te gebeuren.
Beste L., Fantastisch deze mooie waardering, daar zijn we heel blij mee. Vanzelfsprekend bent u geheel vrij om te reageren, wij gaan uit van ‘geen bericht; goed bericht’. Wanneer u zo af en toe de moeite neemt waarderen wij dat zeer. Voelt u zich alstublieft geheel vrij om dat al dan niet te doen. Geniet vooral van onze fijne wijnen en hartelijke groet, Lia Platenburg
ik word altijd goed geholpen en hoop keus uit lekkere wijntjes
Beste Donald, Fijn dat u tevreden bent, we zullen u de volgende keer weer met plezier ontvangen. Dank voor uw mooie reactie en graag tot ziens. Hartelijke groet, Lia Platenburg
De order is correct volgens afspraak uitgevoerd. Het kaartje komt vriendelijk over, zolang het maar realistisch blijft
Beste Peter, Dank voor uw positieve waardering. We vinden het heel prettig om u middels een kaartje te bedanken voor uw order. Fijn dat we uw verwachtingen waar gemaakt hebben. Geniet van uw wijn en hartelijke groet, Lia Platenburg
vandaag besteld morgen in huis via eigen bezorgdienst. De wijn LÁrjolle is een goede wijn voor een scherpe prijs. Dozen zijn er al door heen gegaan (schaam me zo nu en dan bij de glasbak (grapje)
Beste Will, Op onze beurt zijn wij er weer best trots op dat u met lege Arjolle-flessen bij de glasbak staat. U kiest voor een eerlijk, betrouwbaar en betaalbaar glas wijn (goede smaak!). We bezorgen weer graag, geniet van de Arjolle wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Heeft prima wijnen voor elk budget.
Beste Joop, Kort maar krachtig en uw boodschap is meer dan duidelijk. Dank voor uw beoordeling. Geniet van uw wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Ga normaal de wijn zelf ophalen maar deze service is ook prima hoor.
Beste Ron, Gedurende deze bizarre tijden hebben wij besloten om de bestellingen in Rotterdam door onze chauffeur Simon te laten bezorgen. Fijn dat u deze vlotte service zo waardeert! Geniet van uw wijnen en graag tot ziens, aan de deur of bij ons in de Wijnkoperij. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Zeer kundig en erg enthousiast!
Beste Martin, Dank u wel voor deze TOP waardering. Geniet van uw wijnen en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Al een jaar of 15 vaste klant bij platenburg. Men zorgt altijd voor goede kwaliteit wijnen voor een schappelijke prijs. Daarnaast vriendelijke dienstverlening, gratis bezorging en tweemaal per jaar een goed gefaciliteerde proeverij.
Beste Indra, De tijd vliegt al weer 15 jaar koopt u uw wijnen bij ons. Wat heerlijk dat u al zo lang met veel plezier uw wijnen bij ons koopt. We hopen u nog lang hierna van dienst te mogen zijn. Geniet van uw wijnen en graag tot een volgende keer. Warme groet, Lia Platenburg
bij mijn laatste bestelling was er een soort wijn niet op voorraad, waarop ik werd gebeld of er een andere wijn van dezelfde druif geleverd mocht worden. Ik ging hiermee akkoord en toen ik naar het verschil in prijs informeerde, bleek het om een duurdere wijn te gaan, die ik voor dezelfde prijs geleverd kreeg. Dat vind ik tekenend voor je manier van zaken doen. Een Top zaak dus
Beste L. Jacobs, Het komt soms wel eens voor dat we een wijn niet op voorraad hebben. In overleg zoeken we dan een vergelijkbare wijn of we laten de wijn van uw keuze binnenkomen maar dan loopt uw order wat vertraging op. De keus is aan u. Dank voor uw Top waardering en geniet van uw wijnen. Lia Platenburg
Zo'n 20 jaar geleden volgde ik hier de wijncursus en sindsdien fan. Sfeervolle zaak, altijd goed en uitgebreid advies, hier vind je mooie wijnen voor een bijzondere gelegenheid maar ook doordeweekse borrelwijnen. Wil je iets cadeau geven dan wordt het mooi ingepakt met een persoonlijke touch. Ik voel me hier altijd welkom.
Beste Dorine, Dank voor uw mooie complimenten. Heel fijn dat al zo veel jaren fan bent. We hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Het is heel leuk hier te lezen dat onze eerste kennismaking begon met een wijncursus. Heel veel plezier van uw wijnen en sterkte in deze lastige tijd. Hartelijke groet, Lia Platenburg
wij zijn heeel blij met Platenburg , super wijnen, super lief en zeer vriendelijk personeel in de winkel, goede wijnadviezen zeer professioneel, de mensen geven goede uitleg over de wijnen. Kortom wij zijn al jaren goede klanten van Platenburg, en zullen dat ook blijven!! Als je een goede wijn zoekt met goed advies is er maar 1 Wijnkoperij waar je naartoe moet gaan: Platenburg!!!!
Beste Jeanette, Wij zijn op ons beurt weer heel blij met u, trouwe klant en dat al vele, vele jaren! Wat een warme, lieve woorden! Vanzelfsprekend zien we u heel graag terug. Geniet vooral in deze lastige tijden van uw wijnen en blijf vooral gezond. Warme groet, Lia Platenburg
Goede kwaliteit wijnen, goed advies en zeer vriendelijke service. Topzaak
Beste Arthur, Dank u wel voor deze Top-waardering. Daar zijn we heel blij mee. Het is fijn dat u onze wijnen zo enorm waardeert. Zeker in deze onzekere tijden hebben we allemaal behoefte aan culinaire verwennerij en het is mooi dat we daar aan kunnen bijdragen. Geniet en blijf vooral gezond, hartelijke groet, Lia Platenburg
Een prachtige winkel die de rijke historie ademt en uitstraalt. Naast het ruime en zeer interessante assortiment is de klantgerichtheid onderscheidend. Altijd tijd voor een gericht advies of gewoon “small-talk”.
Beste Robert, Nou deze prachtige beoordeling tovert dan ook die glimlach op ons gezicht. Ons bedrijf bestaat nu al ruim 125 jaar en we hopen u onze adviezen en service nog tot in lengte van jaren te mogen geven en natuurlijk houden wij ook wel van small-talk..... Geniet van uw wijnen en graag tot ziens, in de Wijnkoperij of on line. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Goede.kennis van zaken Afspraken.worden nagekomen Grote diversiteit in het aanbod
Beste Anno, Dank u wel voor uw mooie waardering. We zijn blij dat u zo tevreden bent. We zien u heel graag een keer terug. Geniet van uw wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Perfecte service mbt bezorging in Rotterdam
Beste Rob, Omdat de leveranties aan de horeca helemaal weggevallen zijn hebben we besloten om de leveringen aan particulieren zelf te doen. Fijn dat over deze service zo tevreden bent. Geniet van uw maandwijnen en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Precies zoals je graag geholpen wilt worden.
Beste Erik, Dank u wel voor deze Top- beoordeling. Dat zijn prachtige complimenten, we gaan zeker zo door. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Mis alleen wat meer keuze uit Spatburgunder
Beste Ruud, Dank u wel voor uw positieve aanbeveling. Voor wat betreft de Spätburgunder. Nog niet zo heel lang geleden hebben wij de Spätburgunders opgenomen van Von der Mark, mogelijk zit daar een wijn tussen die u aanspreekt. Ons assortiment blijven we steeds aanvullen met goede kwaliteiten, ik zou zeggen hou onze website in de gaten en mocht u vragen hebben, kunt ons altijd bellen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Vandaag besteld, volgende dag in huis!
Goedemiddag Robert, In Rotterdam worden nog steeds de overhemden met opgerolde mouwen verkocht, dit in combinatie met onze Rotterdamse mentaliteit maakt dat we zo snel mogelijk uw order verwerken. Het is in deze tijd al lastig genoeg om alles draaiende te houden en een leeg wijnrek moet weer vlot aangevuld worden. Geniet en blijf gezond. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Goede wijn en prijs goed.. Duitse wijn hm hm
Goedemiddag E.T.H., Dank voor deze goede waardering. Fijn dat u geniet van ons professionele assortiment. Blijf gezond en wens u sterkte in deze uitzonderlijke tijden. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Vriendelijke, persoonlijke behandeling en altijd snelle bezorging.
Goedemiddag Jenny deze Koningsdag, U noemt nu wel een punt waar we heel erg om bekend staan:’ goede wijn in alle prijsklassen’. Dat maakt het ook voor ons zo heerlijk werken, we kunnen u bedienen voor een heel eenvoudige maar eerlijke huiswijn alsook bij een speciale gelegenheid of dinertje waarbij het heel bijzonder mag zijn. Heel graag tot een volgende keer, geniet vooral van uw wijn. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Vandaag bestellen morgen bezorgen
Beste Ron, We hangen inderdaad een Rotterdamse mentaliteit aan met onze Rotterdamse roots. Mooi dat dat zo kunt waarderen. We zien u graag terug en beloven dan weer vlot uit te leveren. Hartelijke groet en geniet vooral van onze wijnen in deze onzekere tijden. Lia Platenburg
Goudsesingel 332 A
3011KK Rotterdam
Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.