Wijn en bezorging zijn prima. Erg leuk zijn de ansichtkaarten met een persoonlijk bericht. Net alsof je toch even in een echte winkel bent geweest.
Beste Ivo, Dank voor deze prachtige beoordeling. Wat fijn dat u ons geschreven berichtje zo kunt waarderen. Geniet vooral van uw wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Al vele jaren kocht ik mijn wijn bij een wijnwinkel die aangesloten was bij de samenwerkende wijninkopers Les Genereux. Omdat de eigenaar van die winkel vanwege pensionering gestopt is heb ik contact gezocht met Wijnkoperij Platenburg die ook aangesloten is bij de samenwerkende wijninkopers van Les Genereux. Het telefonisch contact met Platenburg was zeer aangenaam en besloot een aantal flessen, voor mij bekende wijn, via de website te bestellen. Deze werden de volgende dag correct geleverd.
Beste Fred, Dank u wel voor deze top-review, fijn dat u zo tevreden bent over onze benadering en vlotte bezorging. Heerlijk dat u zo tevreden bent en we hopen u nog lange tijd van dienst te mogen zijn. Geniet vooral van uw wijn en heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Prima wijnen en correcte levering. Een uitstekende zaak en nu ook hofleverancier. Gefeliciteerd!
Beste Richard, Wat een zeer hoffelijke beoordeling van u op deze plaats. We zijn nog steeds aan het nagenieten van de uitreiking van de titel ‘Hofleverancier’. Wat een feest was het gisteren in onze wijnkoperij, we hebben er heel erg van genoten! Het is een kroon op ons werk; geweldig! Onze mooie wijnen vormen de basis van ons bedrijf, geniet daar vooral van. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Schitterende zaak met gepassioneerde uitbaters. Verstand van wijnen en zeker met spijscombinaties. Kan bijna niet gebeuren dat je met een miskoop naar huis gaat. Is dit onverhoopt toch het geval mag de wij. Altijd teruggebracht worden
Beste Pieter, Wat een waardering spreekt hier uit je mooie woorden. Fijn dat je vrijwel nooit een miskoop bij ons aantreft. Inderdaad mag u altijd een wijn bij ons terugbrengen, we houden van blije klanten! Hartelijk dank en geniet vooral van uw wijnen! PS: we hebben genoten van de glühwein die u maakte van Domiziano Privata! Warme groet, Lia Platenburg
Netjes geleverd en hand geschreven kaart was super.
Beste Monique, Deze prachtige waardering voor onze inspanningen vinden wij dan weer uitmuntend! En dat kaartje schrijven wij met heel veel plezier. Hartelijke groet en geniet van uw wijnen. Lia Platenburg
Zending kwam in twee delen 25 flessen maar alles verder prima en het gaat om de wijn en die is perfect bij platenburg
Beste Steven, We gaan op het moment dat ik dit lees van het weekend genieten. Heel blij dat we nog even uw prachtige beoordeling gelezen hebben. Ik kan u verzekeren dat we met deze mooie boodschap extra voldaan richting het weekend gaan. Fantastisch dat onze wijnen zo lekker vind en de wijze van bestellen heel makkelijk. Geniet van uw wijnen en heel prettig weekend. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Altijd prettig om de winkel te bezoeken, helaas zal ik door mijn verhuizing meer digitaal bestellen. Ook de internetsite geeft bijzonder veel zinvolle informatie. Platenburg staat op nummer 1 om wijn te bestellen gezien het goede assortiment.
Beste Ruud, Gelukkig hebben we een heel goed (web) alternatief om te genieten van ons goede assortiment. Via de website is zoveel informatie over onze wijnen te vinden zodat u ook in Nieuw-Vossemeer goed geïnformeerd kunt blijven. Bent u weer eens in Rotterdam dan verzorgen wij de informatie met heel veel plezier “life”. Geniet van uw wijnen en graag tot een volgende keer, in de wijnkoperij of online. Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Kan niet beter! Aandacht en ze kennen je met je voornaam. En dat vind ik leuk!
Beste Jeroen, Wat een prachtige beoordeling! Daar zijn we heel blij mee! Fijn dat u onze persoonlijke aandacht zo kunt waarderen. Daar hebben we zelf ook heel veel plezier in. Mooi dat we op deze manier het verschil maken. We weten dat u al vele jaren fan bent van onze wijn want dat is uiteindelijk de basis van onze Wijnkoperij. Hartelijke groet van allemaal. Julien, Lia, Ger, Daniëlle, Mieke, Daniëlle en Pieter
snel en met persoonlijke aandacht. Altijd weer zo'n gezellig kaartje erbij
Beste Jenny, Dank u wel voor uw fantastische beoordeling! U schrijft “altijd weer een top ervaring”, daar zijn we heel blij mee. Aan het schrijven van het kaartje beleven ook wij veel plezier. Zo leuk om op deze wijze met elkaar te communiceren! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Zeer snelle levering. Mooie wijnen
Beste Paul, Zoals je weet worden de overhemden nog steeds in Rotterdam met opgestroopte mouwen in de winkels verkocht. Vandaar onze vlotte verwerking van uw order. Maar waar het uiteindelijk omgaat: onze mooie wijnen. Fijn dat u daar zo van geniet! Hartelijke groet, Lia Platenburg
Goede snelle levering met een persoonlijke touch (kaartje)!. U hebt er een klant bij....
Beste Gyske, Wat een goed nieuws hier te lezen dat we een klant aan u erbij hebben. Mooi dat u zo tevreden bent. Geniet vooral van uw wijn en heel graag tot een volgende bestelling. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Fijne, gebruiksvriendelijke site. Snel en keurig verpakt bezorgd. Vriendelijk kaartje ook bij de bestelling. Jammer dat ik bezorgen op zaterdag had ingevuld en niet bezorgen bij de buren. Op vrijdag (!) belden de buren dat er een pakketje bij hen stond... Kan Wijnkoperij Platenburg niets aan doen natuurlijk... Ga zeker vaker bestellen, maar dan misschien maar gewoon ophalen ;)
Beste Inge, Fantastisch dat u zo tevreden bent over onze gebruiksvriendelijke website. We vinden het natuurlijk heel leuk wanneer u zelf de wijnen bij ons komt ophalen maar een eenvoudige opmerking ‘ niet bij buren’ werkt over het algemeen heel goed. Dank voor uw mooie waardering, geniet vooral van uw wijnen en we zien u graag in de wijnkoperij of anders online. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Snelle levering, goed producten en een persoonlijke benadering.
Beste Jan, Wat heerlijk dat u zo tevreden bent over onze goede kwaliteit en de snelle levering. Daar doen we het allemaal heel graag voor. Geniet vooral van uw wijn en graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
zie boven
Beste mevrouw, mijnheer Beemsterboer, Tsja, lastig....... we moeten ook wel een beetje mee met de tijd, vandaar ons verzoek om ons te beoordelen. Maar u kunt ons verzoek ook gewoon lekker negeren en alleen maar heerlijk genieten van onze wijn. We nemen uw reactie zeker ter harte. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Bestel of haal regelmatig bij Platenburg onze wijn, er zitten geen missers tussen, altijd de prima kwaliteit die wij wensen.
Beste Cees, Zo leuk dat u regelmatig bij ons wijn haalt en ook bestelt. Dat is een ideale combinatie. Fijn dat u zo tevreden bent over onze hoge kwaliteit. Dank u wel voor de maximale score. Geniet vooral van uw wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Fijn dat je hier ook per fles kunt bestellen. In de winkel wordt je ook altijd keurig geholpen. Bezorging verloopt altijd snel en zonder problemen. Top wijnzaak!
Beste Sebastiaan, Wat zijn we blij met deze maximale score. Fantastisch dat u ons zo mooi waardeert. Geniet vooral van uw wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Waarom koop ik nog ergens anders wijn?
Beste Steven, We begrijpen dat u heel erg blij bent met de wijnen die u bij ons kocht. Het antwoord op de vraag die u zichzelf stelde heeft u hiermee al gegeven. Geniet van uw droomselectie en graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Verzorgd
Beste Joseph, Dank u wel voor uw korte, maar zeer krachtige beoordeling en uw maximale score. Daar zijn we heel blij mee. Geniet van uw wijnen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Lia Platenburg
Deze keer direct besteld op de site. Geen gedoe. Een kind kan de was doen. Of moet je 18 zijn?
Beste Gerben, Wat een prachtig compliment: “ de site net zo goed als de dienstverlening!” Fijn dat deze wijze van bestellen u ook zo goed bevallen is, daar doen we het graag voor. Meestal bestelt u bij ons in de winkel maar het kan ook telefonisch of via de website. Fantastisch dat u zo tevreden bent. Geniet vooral van uw wijn. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Grote sortering wijnen in alle prijsklasse. Makkelijk via internet te bestellen en de volgende dag al thuisbezorgd!
Beste heer Duyvestijn, Gelukkig heeft u bij ons inderdaad wat te kiezen, keuze uit ruim 800 wijnen in alle prijsklassen. Fijn dat het bestellen ook zo gemakkelijk is verlopen. En uiteindelijk is uw bestelling ook vlot geleverd, waar wij naar streven. Geniet vooral van uw wijn en graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Duidelijke website, bestelling kwam 1 dag later dan gedacht maar voor mij geen ramp.
Zeker correcte behandeling
Beste Riet, Dank u wel voor deze positieve beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de verwerking van uw order. Geniet van uw wijnen en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Lia Platenburg
De service is prima
Beste Henk, Wat een prachtige complimenten over het functioneren van onze website en bovenal de kwaliteit van onze wijnen. Dank u wel voor uw mooie aanbevelingen. Geniet vooral van uw wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Waarom ik regelmatig bestel? Gewoon: een groot assortiment aan (betaalbare) wijnen, een gebruiksvriendelijke site, (razend)snelle levering en een persoonlijke touch bij een bestelling.
Beste Ronald, Wat een fantastische reactie van u zo na ons weekend hier te lezen. Fantastisch dat u zo tevreden bent over ons ruime en betaalbare assortiment. Heel graag weer tot een volgende keer en geniet van uw wijnen. Hartelijke groet, Lia Platenburg
Heerlijke port! Jammer dat ivm verbouwing niet binnen termijn geleverd kon worden...en dit vond ik niet terug op de site...
Beste Aukje Wij betreuren het zeer dat wij niet binnen de beloofde termijn hebben kunnen leveren! Onze verbouwing hebben we niet vermeld op de website omdat het om een relatief kleine aanpassing ging. Totdat we door deze verbouwing een flinke lekkage kregen die onze aandacht volledig opeiste. Helaas waren we genoodzaakt om korte tijd wat later dan gebruikelijk te leveren. Nu is alles gelukkig weer op orde, ook de levertijden. Fantastisch nieuws dat u zo genoten heeft van de mooie vintage port, uw geduld is in ieder geval beloond! Vriendelijke groet, Lia Platenburg
Goudsesingel 332 A
3011KK Rotterdam
Gevestigd op de Goudsesingel 332A, in hartje Rotterdam, vindt u Wijnkoperij Platenburg, al meer dan 125 jaar dé plek voor mooie wijnen. Wijnkoperij Platenburg in een notendop: Hofleverancier Meer dan 125 jaar in Rotterdam 4e generatie aan het roer Assortiment met meer dan 1000 wijnen Sinds 2023: Proef bij Platenburg, de wijnbar! Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt als traditionele slijterij. Vanaf de jaren ‘70 werd wijn steeds belangrijker en werd Platenburg de eerste wijnkoperij van Rotterdam. Op dit moment staat met Julien Platenburg de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap.