Perfect in orde.
Artikelen werden perfect de volgende dag afgeleverd.
Daan
Brielle
Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 162 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Artikelen werden perfect de volgende dag afgeleverd.
Daan
Brielle
Behulpzame, meedenkende klantenservice.
Carol
Zwolle
Servicegericht!
John Koster
Rijswijk
Goede prijs kwaliteit verhouding.
4 November 2019
Michel
Den Helder
Makkelijk te bestellen, prima informatie over voortgang order, aflevering goederen idem!
1 November 2019
MH Koster
Rotterdam
Handdoek dispenser besteld en is netjes na vakantie bezorgd
1 November 2019
George
Almere
wordt altijd netjes te woord gestaan en bestellingen zijn meestal binnen 1 á 2 dagen in huis,
29 October 2019
Els
Tholen
Product, prijs, bestelprocedure is prima. Afhandeling behoeft aandacht. Ik heb geen bericht gehad dat t pakket verzonden is, onderweg is of afgeleverd bij de buren, waar het vervolgens dagen heeft gelegen zonder dat ik daar iets van wist.
29 October 2019
Edith
Zegge
Twee keer een lekkende zeepdispenser en er werd gezocht naar een zeer tevreden oplossing voor mij.
Antonio
Ommel
Goede kwaliteit
Will
Eindhoven
Diverse items besteld en netjes op tijd geleverd gekregen. Van één artikel waren 3 "omdozen" geleverd ipv 3 exemplaren maar 1 mailtje was voldoende om het te rectificeren. Al met al webwinkel die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft.
H. Wiersma
Leeuwarden
Hallo, Wij bestellen over het algemeen dezelfde 3 items (papieren handdoekjes, toiletpapier en vloeibare zeep). Doordat deze items altijd direct worden getoond onder 'mijn account' bij 'meest bestelde producten' kan ik in een paar clicks de artikelen bestellen en deze worden altijd snel geleverd.
Mirte
Eindhoven
Producten zijn prima, verder geen opmerkingen. Levering moet je thuis voor zijn omdat er getekend moet worden. Is niet mogelijk hier niet voor te kiezen. Ik had 3 afwasborstels verschillend formaat besteld, om daar perse voor thuis te moeten blijven maar goed. Vervolgens een leverdatum aangeklikt. Echter was ik niet thuis en heb ik via het formulier aangegeven dat ik het daar ging ophalen, in dit geval DPD. Werd het alsnog thuis geleverd die dag en bij toeval was ik thuis.
17 October 2019
Martijn
Enschede
Snelle on-line levering. Ik heb nooit personeel aan de lijn.
17 July 2019
mevr.
Den Haag
Ze waren goed te bereiken en gelukkig eens geen callcenter, maar een echt iemand die er werkt en verstand had van de producten.
26 June 2019
Frans
Rotterdam
Via internet besteld.
25 June 2019
mevr
Hardenberg
De bezorger heeft een pakket verkeerd bezorgd en dit verkeerd vastgelegd, dus het pakket is zoek geraakt. U heeft ons nadat ik dit gemeld heb direct een nieuwe zending gestuurd, waarvoor dank.
25 June 2019
Kelly
Eindhoven
Altijd stipt op tijd geen klachten
7 June 2019
Marcel
Amsterdam
Nadat de vervoerder het pakket stuk had aangeleverd bij ons en deze het pakket mee retour had genomen. Kwam er een telefoontje van de firma. En werd er gelijk actie ondernomen om de order opnieuw te zenden.
6 June 2019
mevr. Adrie
OOSTERHOUT NB
product tijdelijk niet voorradig. Medewerker (V) heeft goed gecommuniceerd.
25 May 2019
Jos
Molenhoek
Beste, dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Schoononline
24 May 2019
Atsma
Bitgum
Beste Atsma, dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Pluspunten
keurig en op tijd geleverd
21 May 2019
Kerkhoven Consultancy BV
Breskens
Beste, dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet,Team Schoononline
Pluspunten
PRIMA SERVICE
21 May 2019
Jacqueline
HOOGVLIET ROTTERDAM
Beste Jacqueline, dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet,Team Schoononline
Pluspunten
Snelle reactie op vragen, goede klantenservice en snelle levering.
20 May 2019
MG
Purmerend
Pluspunten
weer keurig geleverd en top prijzen bij schoononline.nl
20 May 2019
Jeroen
Eindhoven
Beste Jeroen, dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet,Team Schoononline
Schoononline.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in schoonmaakproducten en -benodigdheden voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. Het assortiment omvat reinigingsmiddelen, schoonmaakapparatuur, desinfectiemiddelen en onderhoudsaccessoires van bekende merken. Schoononline.nl richt zich op het leveren van kwaliteitsproducten met een focus op efficiëntie, gebruiksgemak en klanttevredenheid, en biedt een uitgebreide selectie voor een schone en hygiënische omgeving.
Nieuwe Sluisweg 190
3197 KV Botlek rotterdam