Top!!!!

Zoals altijd top!!!!!

Articles impeccables travail soigné pour l e'voi

Ce sont des articles de collection donc comme ils doivent être impeccables ce qui est le cas. Vous prenez soin de ceux ci à tous les niveaux. De l emballage à l envoi.... Très professionnel vous respectez de A à Z vos clients. Et envoi rapide. Merci pour vos services

De beste service

Uitstekende en uitzonderlijk efficiënte klantgerichte service dat de andere webshops als amateurs doet overkomen.

Top bedrijf!!

Ik ben echt fan van TinyTitan! Geweldige communicatie, eerlijke en snelle antwoorden. Klant staat op 1 !

Bonne protection

Bonne protection pour l'envoie, la pop a quelques défauts mais ce n'est pas votre faute... :) Envoie dans les temps ! Merci !

Vlotte en correcte afhandeling

Goede prijs en snelle service

Parfait !

Envoi rapide et soigné, produit conforme à la description : je recommande vivement !

Helemaal blij

Snelle levering geen beschadigingen en perfect verpakt In 2 woorden: super tevreden!!!!

Niets te klagen!

Uitstekend!!

Tiny Titan, klein maar groots !!

Zeer vlotte communicatie! Altijd vriendelijk Steeds alles netjes verpakt, grail shipment!! Super klantenservice!! Zeker aan te raden Doe zo voort, goe bezig ;-D

Bestelling snel verzonden en goed aangekomen

Mijn bestelling werd zeer snel verwerkt en dezelfde dag nog verzonden. Het kwam ook goed aan, prima verpakt. Dit was mijn eerste bestelling hier, maar op basis van deze ervaring zou ik hier vaker wat bestellen als ik weer iets moois vind.

super!

super!

Snelle levering en in perfecte staat

Top !

Plusieurs fois commandé chez eux et je n’ai jamais eu de souci. Livraison rapide et super bien emballé.

Topservice

Zeer snelle levering, zeer goede service. Door omstandigheden was een item dat ik bestelde niet meer leverbaar maar geld teruggekregen plus een gratis funko ter compensatie

Toujours en bonne condition

Je recommande , Car les prix sont corrects. L'emballage est nickel . Le suivis est parfait. ✌️

Top Service!!

Ondanks schade aan pop, hebben ze dit super geregeld en maak ik met plezier reclame voor TinyTitan!!!

Altijd goed, leuke aanbiedingen. Goed verpakt en correct geleverd.

Mijn ervaring met Tiny Titan is tot op heden alleen maar positief. Als je iets wil vragen dan word je netjes via chat geholpen en je aankopen worden netjes verpakt geleverd met extra hebbedingetjes en snoepjes.

Snelle levering, goed verpakt!

Snelle levering, goed verpakt! Product zonder schade ontvangen.

très bon rapport avec le service

Plein de belles Pop service sympa et rapide . Je repasserai commande régulièrement .

Parfaite

Plusieurs commandes et toujours satisfaite

Schneller Versand, top verpackt.

Erste Bestellung und nichts auszusetzen. So macht sammeln Spaß.

Snelle levering, zeer goed verpakt. Een aanrader.

Perfect and super fast delivery

Good service, fast delivery and I am very happy with the product. Very sweet detail was the extra toy and candy in the package :)

Heel correct

Heel goed op de hoogte gehouden geweest perfect verpakt heel zorgzaam. Heel content ervan.

pluvierstraat 11

8380 Lissewege