Alles perfect verlopen

Heel goede verpakking en comunicatie. Topper

Alles goed ingepakt!! Doos was nat (schuld van bpost)maar de popjes waren zo goed ingepakt in noppen plastiek dat deze beschermd waren En dus geen schade hadden.

Toujours parfait.

Deja 4 commandes à ce jour. Traitement rapide, emballage hyper bien protègé, très bonne communication à chaque fois.

geweldih

vlot, prettig, klantvriendelijk

Alles top

Top verkopers

Goede prijs, goede service, goede levering. Voor herhaling vatbaar.

Fantastisch! Je kunt zien dat het voor en door verzammelaars verzorgd word!

Van het plaatsen van de bestelling tot aan thuis komst, ging alles heel soepel. Zodra je iets gekocht hebt en het was per toeval net het laatste exemplaar word het ook onmiddellijk van de website verwijderd. Ik kreeg netjes mailtjes over de status van mijn bestelling. Bij aankomst thuis was het pakje zeer goed ingepakt! Lekker bubbelwrap, zodat de doosjes goed beschermd waren. Zeer goede website en zeer snelle bezorging! Al met al top! Ik ga hier zeker nog iets bestellen in de toekomst!

Vlotte verkoop, snelle service

De funko's die ik bij tiny Titan bestelde werden snel geleverd. Ze waren dubbel verpakt dus zeker goed beschermd. Tijdens het hele proces kreeg ik regelmatog updates van de status van de bestelling. Prima service dus!

Positief steeds correct

Na lang wachten op een bestelling en dan de helft binnen krijgen was er maar 1 belletje nodig om het goed op te lossen. Klasse!

perfect

thank you

Fantastische service

Ik deed een order van een limited edition funko, en kreeg steeds snel en duidelijk antwoord wanneer ik een mail stuurde! Ik bestel zeker nog bij jullie!!

Super winkel, ik kan het aanbevelen.

Ben zeer tevreden met deze internetwinkel, ze leveren snel, wordt zeer goed verpakt, ik koop hier al een hele tijd, en doe zeker nog wel een bestelling in de toekomst, ik kan het aanbevelen.

top geregeld !

De bestelling en levering zijn correct gebeurd. Alles op tijd geregeld.

Super goed

Super goed

Super !!!!!!

Hele vlotte levering, verpakking was top ! Extra beschermd! Een echte aanrader , ik bestel zeker vaker terug

Uitstekende service, een aanrader!

Ik had een pakje besteld voor een verjaardag. De bestelling werd meteen in orde gemaakt en verzonden, en was er binnen 3 dagen! Ik zal hier zeker nog eens bestellen en deze webshop aanraden bij anderen!

Alles top!

Gelukkig hadden ze bij Tiny Titan alle drie de funkopoppen die mijn zoon voor zijn verjaardag vroeg. Behulpzame medewerker gesproken over de levertijd die erg snel is vanuit België. Woensdag besteld, zaterdag binnen. Top! Volgende keer als ik poppen nodig heb, neem ik hier zeker weer een kijkje!

Funko pops goed verpakt en in goede staat aangekomen .

Rien à dire super rapide et bien protégé merci

snelle levering alles ok great

snelle levering alles ok great

Zeker een aanrader!

Snelle levering en goed verpakt. Heel leuke verrassing met dat snoepgoed!

Grand choix, pop bien protégé et rapidité

2 commandes pour l instant, livrées dans les 2/3 jours. Pop bien emballé dans une double boite. Etat nickel, 10/10. Perfect !

Envois et service au top

Envois super protéger et service client au top

pluvierstraat 11

8380 Lissewege