Commande et transaction excellente

C'était ma première commande sur le site. Je recommanderai volontiers les mêmes articles. Expédition rapide, mails de mises à jour de la commande rapides aussi. Très bien dans l'ensemble.

Keurig verpakt. Snelle levering

Goede en snelle service

Ik heb nu een aantal keer iets besteld bij Tiny Titan, en je wordt altijd goed op hoogte gehouden van de status van je pakket, het komt goed verpakt aan, en je krijgt er ook nog eens snoep/stickers/buttons bij!

Snelle en perfecte levering

Alles is heel vlot verlopen. Nadat ik mijn bestelling gedaan had, werd ik op de hoogte gehouden van alle stappen die mijn bestelling volgde. De items waren zorgvuldig ingepakt en werden tijdig geleverd.

Geweldig!

Enorm klantvriendelijk, vlotte verzending en mooie prijzen, wat willen pop hunters nog meer!

Achat funko pop de qualité

Large choix de figurines et envoi extrêmement bien soigné. Parfait!

Groot aanbod, goed geprijsd en een snelle levering

Ik heb twee keer een bestelling geplaatst en ben tevreden over de afhandeling en de levering van de producten. Normaal gesproken geef ik mijn reviews geen 5 sterren, maar ik heb dan ook nog nooit snoep bij mijn bestelling gekregen :)

Pop in perfecte staat: nog nooit zo’n mooi doosje ontvangen van welke webshop dan ook! Prima verpakt en een toffe sticker en snoepjes erbij! Daarnaast een goede en sterke verpakkingsdoos gebruikt. Zeer tevreden!!

Perfect!

Snelle verzending, goed verpakt, top kwaliteit product!

Site au top

Un site au top vendeur très professionnel Je vous recommande

Très sérieux et très rapide.

Je recommande vivement. Parfait.

Top service.

Pakket was twee dagen na bestelling al binnen in Nederland. Netjes verpakt en zeer goed aangegeven op de doos dat er voorzichtig mee moest worden gedaan.

Netjes verpakt en snelle levering

Ruime keuze aan Funko pops. Deze worden zorgvuldig verpakt zodat ze schadevrij aankomen. Snelle levering

Top!!!

Samen met kablamo en large de top in belgie wat betreft funko's! Niks op aan te merken!!!

Très professionnels

Commandes bien emballées, les livraisons sont rapides et ils sont vraiment très professionnels quand il y a le moindre soucis. Au niveau des précommandes ils sont un peu plus lents mais savent se faire pardonner. Bravo

Heel goed, goede service!

Overzichtelijke site, makkelijk te betalen en snelle service en levering. Ook heel goed verpakt, de doos zit stevig verpakt.

Steeds correct

Vlotte service

Producten waren goed verpakt en snel in huis!

Snelle levering. Producten waren netjes verpakt met bubbelplastic. Heel erg tevreden!

Alles dik in orde. Snelle verzending en heel goed verpakt. Goeie klantendienst ook. Ik bestel hier zeker nog.

Extra de la commande à la réception

Livraison rapide , figurine plus que protégée , à recommander Ne serait-ce que pour les bonbons qui accompagnent la commande :D

Alles is goed verlopen

Vanaf het begin tot het einde is alles soepel en snel verlopen

Zeer nette bezorging

Na het bladeren door alle leuke funko pops, waar er een ruime keuze van is, eindelijk een keuze kunnen maken. Waarna het bestel formulier ingevuld te hebben, je goed op de hoogte wordt gehouden van je bestelling. Zodra je je pakketje in huis hebt, word je ook nog een blij verrast niet alleen met dat wat je hebt besteld, maar ze voegen er ook nog eens een snoepje blij. Super tof!

Snelle levering en netjes ingepakt. Pops zijn zonder enige schade aan de doosjes geleverd (BE->NL)

Mijn bestelling was weer super van Tiny Titan. Snelle levering, ook in deze moeilijke tijden. Verpakking was 10/10 Zoals ik zei in mijn vorige review op trustpilot, Tiny titan gives huge service! Tot snel ;)

L’art d’exceller.

À chaque fois que j’ai commandé chez TinyTitan je n’ai JAMAIS été déçu. Les colis sont toujours emballés avec soins, le contenu est parfaitement protégé et l’envoi est plus que rapide! J’ai toujours reçu mes commandes en 48H maximum. Parfait de A à Z.

pluvierstraat 11

8380 Lissewege