snel en correct

snelle levering. mooi verpakt. producten in perfecte staat

Vlotte levering, perfect verpakt en aangekomen.

Goed verpakt.

Het pakketje was zeer goed verpakt.

Snel geleverd en goed ingepakt

Super aangenaam

Vlotte en snelle service. Bij eventuele problemen word meteen gecommuniceerd en een oplossing aangeboden! Ik hou deze website zeker in mijn achterhoofd!

Geweldig!

De site is gemakkelijk navigeerbaar, de optie om pop protectors te selecteren bij iedere pop is geweldig! Ook is de levering heel snel (tijdens de week). En de pops zijn altijd in een topconditie! TinyTitan is vanaf nu mijn go-to Funko Pop! store ;)

Rapide, bien emballé, service impec' :)

Excellente :)

Snel en keurig verpakt

Top!!

Snelle levering en netjes verpakt. Top!!

Goede kwaliteit

Product kwam snel binnen en was in goede conditie.

Altijd top!

Altijd top!

Goede communicatie

Twee Funko Pop's besteld waarvan één maar niet binnen kwam. De bestelling werd op mijn vraag snel aangepast, waarna de levering snel en correct werd uitgevoerd. Prima ervaring.

Alles naar verwachting

Snelle levering, goed verpakt. Snelle feedback bij problemen.

Top!!!

Alles netjes verpakt en geleverd. Vele funko bestelsites kunnen hier nog iets van leren op de manier hoe tiny titan de pops verpakt voor verzending. Ze hadden zelfs alle 5, zonder dat ik het gevraagd had, een protector rond het doosje! Jullie hebben opnieuw een vaste klant erbij!!

Zeer snel geleverd! Alles prima in orde!

Zeer snel geleverd en alles prima in orde!

Prima ervaring, mooie goed geprijsde produkten

Goede duidelijk communicatie, mooie produkten, allemaal voor een prima prijs. Stevige verpakking bij transport!

....

....

Zeer positief

Zeer behulpzame en vriendelijke klantenservice. Producten worden altijd snel geleverd en correct verpakt. De producten zijn zeker niet super duur

Zeer goede snelle service

Zeer goede snelle service. Wijziging werd snel beantwoord en doorgevoerd

Top service!

Ze hielpen me meteen met alle vragen , konden het adress nog wijzigen last minute , vlotte gang van zaken , Uitstekende staat van de pops en zeer goed verzonden , Nieuwe vaste klant !

Veel keuze

Veel keuze. Handige website. Netjes ingepakt en snel verzonden. Prima!

Geweldig met een extra stripboek

Veel keuze

Veel keuze. Correcte levering. Mooi ingepakt.

Snelle levering, zeer goed ingepakt. Allround zeer goede service

Excellent service

Pop! livrées sans problème, parfaitement protégées. Livraison rapide. Parfait.

pluvierstraat 11

8380 Lissewege