Alles top
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.067 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering, duidelijke informatie op de website en betrouwbare service. De feedback noemt correcte afhandeling en vriendelijke ondersteuning. De winkelervaring wordt als prettig en probleemloos ervaren.
Alles toppie
22 September 2025
Dinxperlo
Site is overzichtelijk en bestelling eenvoudig. Helaas kreeg ik geen bestelbevestiging. Contact proberen te zoeken om een bestelbevestiging te krijgen. Telefonisch meermaals proberen te bellen en niet bereikbaar. Via whatsapp was de reactietijd sneller. Dus de bereikbaarheid zou ook mijn tip zijn!
29 August 2025
Arnhem
Treinenparadijs heeft mij goed geholpen toen er iets kapot was aan de trein die ik gekocht had.
12 August 2025
Christel
Grave
Snelle levering, goed verpakt, niets op aan te merken. 10/10
23 June 2025
Max
capelle aan den ijssel
Everything works very well and it is a good experience for customers.
11 April 2025
Gorette
Madeira
Snelle verzending en goed ingepakt.
30 March 2025
Willem
Bunschoten
Product voor 15u besteld via website ivm volgende dag levering. Bestelling wordt volgende dag zonder reden geannuleerd. Gemaild naar het bedrijf en blijkbaar konden ze de betaling niet vinden. Ik zou eerst navraag doen bij de klant zeker gezien het feit dat de klant heeft betaald. Aangezien het bedrijf z’n administratie niet op orde heeft, moest ik zelf het bewijs van betaling aanleveren. Product werd vervolgens verstuurd via DPD, wat ongeveer de meest onbetrouwbare koerier blijkt te zijn. Resultaat, na 5 dagen nog steeds geen zicht op wanneer ik het product in ontvangst mag nemen. Bedrijf heeft geen flauw idee omtrent status van het product en of het nog geleverd gaat worden (verwijst naar track & trace van DPD). Betreft een kado. Bedrijf blijkt allesbehalve professioneel te zijn met weinig zicht op hun administratie en levering, en onvriendelijke website. Laatste had al een indicatie kunnen zijn. Gezien de onprettige ervaring, voor mij de laatste bestelling via deze website.
Beveelt niet aan
15 March 2025
S
Amsterdam
Elektrisch brio treintje wilde vrij snel al niet meer opladen. Ik kon het treintje terugsturen en Hans en zijn team hebben het treintje bekeken en gerepareerd. Bedankt voor de goede service en voor een duurzame benadering!
14 March 2025
Mevr.
Culemborg
Technisch probleem met een marklin treinset werd snel en naar volle tevredenheid opgelost. Communicatie hierover was helder en vriendelijk. Zowel telefonisch als per e-mail.
10 March 2025
Matthijs
Lisse
Ik had de Hiro van thomas en friends besteld. Snel geleverd gekregen en kleinzoon blij
21 February 2025
Nico
Heemskerk
Goede prijs voor wat je krijgt. en snelle levering.
14 February 2025
Tamara
dordrecht
Prachtig treintje, snel geleverd.
6 February 2025
Thieu
Nootdorp
Groot assortiment, zeer snelle bezorging, redelijke prijs.
28 January 2025
Ines
Rilland
Snelle levering ik was op zoek naar Thomas de trein heel moeilijk te vinden hier gevonden zoontje blij. Ik blij
27 January 2025
Melissa
Den haag
Mooi op tijd en in degelijke verpakking
27 December 2024
Annelies
Boskoop
De website is heel gebruiksvriendelijk, ook zeer snelle respons en leveringstermijn. Alleen spijtig als je een treinset besteld en je zoontje opent het voor zijn verjaardag dat hij moet vaststellen dat de locomotief ontbreekt. De doos moet dus zijn open gedaan en de locomotief er uit gehaald voor een omruiling misschien? Misschien in het vervolg een eindcontrole invoeren als je ziet dat de verzegeling open is...
20 December 2024
Jérôme
Jabbeke
zoals verwacht
26 November 2024
Dick
Bilthoven
goed verpakt en snel geleverd.
25 November 2024
Emielia
Alkmaar
Dacht dat het de voordeligste was maar daarna toch nog beterkoop gevonden. Wel stipte levering
22 November 2024
Vlotte actie
13 November 2024
ienke de koning
Warmenhuizen
Voor mijn kleinzoon die 4 werd had ik een briotrein en een railspakket besteld. Vanuit Italië, waar ik tijdelijk woon. Door de vervoerder werd ik keurig op de hoogte gehouden: het pakje zou vrijdagmiddag, op zijn verjaardag, bezorgd worden. Helaas was de familie nog niet thuis. Geen nood, ik zou bericht krijgen zodra het pakje op een pakketpunt zou zijn afgeleverd. Dat bericht kwam niet. Zaterdag 26/10 gebeld naar DPD. Het pakje was teruggebracht naar het verdeelcentrum. Het zou zaterdag of maandag naar het afhaal adres worden gebracht. Albatrosweg 20, Alkmaar. Ik zou bericht krijgen. Helaas niets meer gehoord. De verjaardag is allang voorbij. De jarige is voorlopig niet thuis: vanwege de herfstvakantie logeert hij bij zijn andere grootouders. Ik vind het heel slordig en ga nooit meer iets via DPD bestellen. Anneke Verheijden Collabassa Italië
Beveelt niet aan
28 October 2024
Anneke
Airole-Collabassa
Snelle levering Goeie prijs kwaliteit verhouding
10 October 2024
Cees
Roosendaal
Vlotte afhandeling van de bestelling
8 October 2024
Wim
Dordrecht
Goed en een snelle levering!
8 October 2024
Jan