Prima.

Duidelijke website, type product goed kunnen vinden. Snelle levering.

Netjes geleverd

perfect

Ik heb diverse filters aan geschaft ,men weet meteen na vragen types de goede filter snel en correct geleverd en voor de prijs hoef je het niet te laten

Voor herhaling vatbaar

Alles in orde! En op een zeer korte tijd , en dan nog voor een voordelige prijs

Uitstekende service, snelle levering en correcte bezorging

Uitstekend met ook nog een goede prijs/prestatie verhouding

Fijn bedrijf

Doet wat het beloofd. Netjes verpakt en altijd op tijd.

Bezoek van monteur was prettig en leerzaam

Wij wonen sinds december vorig jaar in dit huis en hadden geen ervaring met WTW-systeem en de informatie van oude bewoner bij overdracht was matig, onduidelijk en naar achteraf bleek ook niet helemaal juist. Uw monteur heeft ons helder en met veel geduld goed geïnformeerd en op weg geholpen, waarvoor wij hem dankbaar zijn. Prima gedaan!!

Ben tevreden over de snelle en correcte levering van de filterts voor ons wtw-toestel!

prima zaak.

bij het kiezen van je juiste filter moet je zelf wel goed weten wat je moet bestellen. dit kan door je filterapparaat te kiezen en daar de juiste filter bij te zoeken. heb je ze dan besteld, dan duurt het niet lang voordat je ze in huis hebt. Tussen 1 tot 3 dagen. dus dat is mooi. Groet: Arend.

Snelle en foutloze leveringen

Meerdere keren reeds besteld. Overzichtelijke website, snelle levering. Goede service want toen in drukke decembermaand pakje niet aankwam door slordige DPD-pakketdienst werd dit snel opgelost.

Prima in orde

Bestelling prima verlopen.

Gewoon goed.

Goede kwaliteit

Eerste ervaring WTW filters!

Ik bestelde voor de eerste keer WTW filters online want ik wilde de oude filters vervangen in mijn huurappartement.. De nieuwe filters heb ik snel ontvangen en doen nu hun werk. De service van WTW-filtersOnline B.V is groots en kan ik aanbevelen!

Uitstekende service

Bestel al jaren mijn filters bij dit bedrijf. Nooit problemen! Word altijd vriendelijk en deskundig geholpen.

Alles ging volgens afspraak.

Alleen de verzending niet.Afspraak was op adres leveren en ik moest het zelf afhalen.Ik kreeg een mailtje dat ze mij niet hadden thuis getroffen,terwijl ik de hele dag thuis was.Ik wil niet zeuren maar ik ben 94 jaar en moest toen nog een kwartier in de rij staan.

Op tijd geleverd Eenvoudig besteld

Uitsluitend

snelle levering en goede prijs.

Prima geholpen, snelle levering service uitstekend!!

Super goede service

Prijs is top en service ook.. reageren snel.

Snelle levering, prima product

De bedtelde filters werden snel geleverd en zijn, voor zover beoordeelbaar, op het eerste oog van een goede kwaliteit.

Duidelijk en fijne site, om te bestellen.

Kon het product goed vinden op de site, bij bestelling van een groter aantal ook nog korting. Bezorging snel.

Goede werking snelle levering

34 Platinastraat