Originele Duco WTW filters besteld voor mijn Duco WTW installatie. k zorg dat ik er altijd een paar extra op voorraad heb, dus bestel er dan ook meerdere tegelijk. Snel geleverd tegen goede prijs. I
Goede producten Al een paar keer besteld En snelle levering
In 1 woord geweldig de snelle levering van 5 filters!. Door de staffelkorting een hele goede prijs. Er gaat zeker weer een vervolg opkomen als er nieuwe besteld moeten worden.
Supersnelle levering, alles top
Product geleverd volgens de juiste gegevens, met juiste levertijd en product eigenschappen, en prijs technisch goedkoop product.
Goedendag Ad, Dankjewel voor je positieve reactie. We zijn blij te vernemen dat je tevreden bent over onze correcte service en prijs-kwaliteitsverhouding van het door jou bestelde product. Hopelijk zien we je binnenkort weer verschijnen in onze webshop. Met vriendelijke groeten, Michelle
Bestellen en ontvangen, duidelijk bestelproces en snelle levering
Beste Ruud, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. We zijn blij te vernemen dat je tevreden bent over onze eenvoudige bestelwijze en snelle levertijd. Geniet van je filters en hopelijk zien we je weer snel terug in onze webshop! Hartelijke groeten, Michelle
Heel goed.
Beste Wilco, Dankjewel voor je positieve review. We zijn blij te lezen dat je tevreden bent over ons. Hopelijk zien we je snel weer verschijnen in onze webshop. Met vriendelijke groet, Michelle
Goed advies en super snel geleverd voor de juiste prijs en kwaliteit.
Goedendag Louis, Ontzettend bedankt voor jouw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat onze klantenservice jou goed heeft weten te adviseren voor het vinden van de juiste filters. We vinden het fijn te vernemen dat je tevreden bent met de snelle levertijd en de prijs-kwaliteitsverhouding van de filters. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groeten, Michelle
Goede afhandeling zowel logistiek als administratief. Wij hadden een foutieve bestelling geplaatst maar de terugzending en terugbetaling is zonder problemen verlopen.
Beste Eddy, Dankjewel voor je positieve reactie. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de correcte afhandeling van je bestelling en retourzending. Mocht je in het vervolg verder hulp nodig hebben met het vinden van de juiste filters, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder! Hartelijke groeten, Michelle
Bestellen en een dag later in huis. TOP
Goedendag, Dankjewel voor de positieve beoordeling. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze snelle levertijd. Hopelijk zien we je snel weer verschijnen in onze webshop. Hartelijke groeten, Michelle
Prijs kwaliteit is top
Beste Jan, Ontzettend bedankt voor jouw positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de filters en de snelle afhandeling van je bestelling. We hopen je binnenkort weer van dienst te kunnen zijn in onze webshop. Met vriendelijke groeten, Michelle
Filters op tijd geleverd.
Goedendag Marga, Hartelijk dank voor je positieve reactie. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levertijd. Hopelijk kunnen we je snel weer verwelkomen in onze webshop. Hartelijke groeten, Michelle
Snel en uitstekende kwaliteit.
Beste Bob, Dankjewel voor je positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de snelle afhandeling van je bestelling en de kwaliteit van het product voldoet naar behoren. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Michelle
Het orgineel geleverde filter heeft een dubbele laag. Een tyoe handschoen. Dit filtermatje is enkel en is aan de zijkanten dubbelgenaaid. Voor een g3 eigenlijk niet geschikt voor de installatie. Te dun. Het lijkt op R15 . Voor een enkele mat zou je dan beter r29 kunnen gebruiken.
Hallo Willem, Dankjewel voor je reactie. Het lijkt erop dat je in dit geval het verkeerde filter hebt ontvangen vanuit ons magazijn. Een handschoen dient namelijk inderdaad een dubbele laag te hebben, anders kun je het niet over het filterframe schuiven. Onze excuses hiervoor, we zullen je de juiste filtersets toesturen. Je kunt voor dit soort gevallen beter meteen contact opnemen met onze klantenservice informeren, dan hadden ze dit snel voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Sandra
Keurige en snelle levering.
Goedendag Ria, Hartelijk dank voor de positieve reactie. We zijn blij om te vernemen dat je tevreden bent over de snelle en correcte levering. Hopelijk zullen we je binnenkort weer zien verschijnen in onze webshop. Hartelijke groeten, Michelle
Er werd gevraagd of de wtw nieuw was en dat is het ook. Daarom adviseerde men de originele WTW-filters aan te schaffen, ook ivm garantie. Prima dus.
Beste Jaap, Dankjewel voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat onze klantenservice je verder op weg heeft kunnen helpen met het vinden van het juiste filter dat past bij jouw behoeften. We hopen je snel weer te kunnen verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, Michelle
besteld en gelukkig Snel geleverd en alles klopt.
Beste Erik, Dankjewel voor je positieve reactie. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de snelle levertijd en correcte afhandeling. Hopelijk mogen we je binnenkort weer opnieuw verwelkomen in onze webshop. Hartelijke groeten, Michelle
Filters zijn van prima kwaliteit. Jammer dat DPD ze op een verkeerd adres in de groenebak had gedeponeerd
Goedendag Arie, Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de filters. Jammer om te horen dat DPD je ervaring helaas te min heeft gedaan. We proberen deze klachten altijd door te koppelen aan DPD om dit soort ervaringen zo veel mogelijk te voorkomen. Hopelijk kunnen we je binnenkort weer verwelkomen in onze webshop en zal DPD de levering voor de rest de volgende keer ook correcter afhandelen. Met vriendelijke groeten, Michelle
Voor mijn Zehnder WTW installatie wederom filters besteld bij WTW-filters online. Filters doen wat ze moeten doen. Snelle levering. Dik tevreden.
Beste Gerrit, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitsverhouding van onze filters en snelle levertijd van je bestelling. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Michelle
Snel en gemakkelijk
Beste Aditya, Dankjewel voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over ons. Hopelijk kunnen we je binnenkort weer verwelkomen in onze webshop. Hartelijke groeten, Michelle
Uitstekende levering en service.
Goedendag Ben, Dankjewel voor je positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levertijd en correcte service. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Hartelijke groeten, Michelle
Snelle en vlotte levering
Beste Lidy, Dankjewel voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levertijd. Met vriendelijke groeten, Michelle
Betrouwbaar, snel, goede kwaliteit en prijs
Goedendag Huub, Hartelijk dank voor je positieve reactie. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over onze prijs-kwaliteitsverhouding en snelle levertijd. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Hartelijke groeten, Michelle
Het bestellen en leveren verliep voorspoedig. Filters zijn prima en een stuk goedkoper dan elders!
Goedendag Jeroen, Hartelijk dank voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze eenvoudige bestelwijze, scherpe prijzen en snelle levertijd! Hopelijk kunnen we je snel weer verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groeten, Michelle
Voor de 1e x bij deze firma besteld, alles netjes geregeld. De mensen van ons appartementen zijn ook zeer te vreden ( prijs vooral )
Beste Kees, Dankjewel voor je positieve reactie. Leuk om te lezen dat jullie voor de eerste keer bij ons hebben besteld en jullie tevreden zijn over onze scherpe prijzen en snelle levertijd! We hopen je binnenkort ook voor de tweede bestelling weer van dienst te kunnen zijn! Hartelijke groeten, Michelle