snelle service en levering
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.580 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De klantbeoordelingen benadrukken snelle levering en een scherpe prijs. Het bestelproces op de site is duidelijk en makkelijk te volgen. Over het algemeen zijn de ervaringen positief en waarderen ze de prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbaarheid. Enkele opmerkingen noemen vriendelijke ondersteuning en correcte productinformatie.
Nade bestelling werden de filters erg snel geleverd
wim
BOVEN-LEEUWEN
Bij de vorige levering liep iets mis wat ik pas later opmerkte. Dit werd zonder discussie vlot rechtgezet.
Bernard
België
Duidelijk overzicht met bestellen
William
Harmelen
Snel, duidelijk
A
Hoek van Holland
Goede prijs en kwaliteit. Snel geleverd. Bedrijf is prima en snel bereikbaar.
Harry
Cuijk
Tijdig geïnformeerd om filters te vervangen en prijs plus kwaliteit zijn dik in orde. Ik ben dus een “blijver”.
DJT
Son en Breugel
Zeer vlot en intuïtief terug te vinden items. Alles verloopt in een aangename en professionele setting. Gewoon top!
Kris
NINOVE
Beste spannend, ik had 10 filters besteld. Bij elkaar een hoop geld, mocht het niet aankomen. Maar levering was snel en conform afspraak. Voorlopig kunnen we vooruit met de filters.
Francis
Rotterdam
Snelle levering. Goed origineel Duco product.
Kees
Goirle
nvt
Ellen
Heelsum
hopelijk nu beter
henk de kok
Berkel Enschot
Altijd goed verpakt en de type aanduiding is ook goed leesbaar. Makkelijk te vervangen
Amersfoort
Snelle Levering.
Leo
Rotterdam
Ronald
Weert
Het zijn filters die doen wat er van kan worden verwacht.
Harrie
Vragender
Duidelijk te vinden welke filters je nodig hebt en direct besteld
Dick
Meteren
Snelle levering, prima website om de juiste producten te kunnen bestellen
Zwartsluis
Zoals omschreven makkelijk gevonden wat ik zocht en snelle levering.
Leen Krol
Landgraaf
Bij het vervangen van de filters, schrik ik altijd van wat er allemaal in zit! En dan maak ik ze tussendoor ook nog schoon met de stofzuiger!! Echt heel goed!
Fam. Van Pelt
Culemborg
F7-filters gekocht voor de inlaat van de WTW-installatie vanwege onze astma en hooikoorts. Het verschil is direct merkbaar!
Henk
Haarlem
Niet eenvoudig om het juiste product te vinden. Eens dat gelukt is gaat het bestellen, betalen en leveren heel vlot. Goede prijs kwaliteit.
Marc
Bulskamp
Prima bedrijf uiterst betrouwbaar,bij vragen een duidelijk antwoord en een goede begeleiding bij je keuze
1 September 2026
Geert Bigot
Almere
De filters voor bescherming van pollen en fijnstof doen het perfect, ook merk ik wel dat als het moment van de pollen optreedt dat dit wel werkt. Voor de lente en zomer periode nieuwe filters erin geplaatst... omdat ik zelf heel veel last heb van pollen kan ik mijn ervaring zeer zeker delen en het aanraden om dit te gaan proberen. Al moet ik er wel bij zeggen dat je gemiddeld 2 a 3 weken de filters wel goed moet af zuigen omdat er stofdeeltjes de filters verstopt raakt en niet meer doen wat ze moeten doen, dan kun je ook waarnemen wat er in de buitenlucht rond zweeft.. Ook heb ik de toevoer van buitenlucht de filter met een spray af en toe ingespoten voor aangename geur voor in huis...TOP.
1 September 2026
Eric
Beugen
Goede levering en snel
31 August 2026
E.J.
Woudenberg
Wij hebben de huismerk filters gekocht en zie en merk geen verschil met de originele Duco filters.
29 August 2026
Ede
WTW-filtersOnline levert al sinds 2007 WTW-filters van de meest gerenommeerde merken WTW-units. Systemen voor warmteterugwinning bieden veel comfort, maar hebben wel onderhoud nodig. Met de luchtfilters van WTW-filtersOnline blijft de luchtkwaliteit prettig en aangenaam.
FiltreVMC-Online fournit des filtres VMC des marques les plus renommées d'unités VMC depuis 2007. Les systèmes de récupération de chaleur offrent un grand confort, mais ils nécessitent un entretien. Avec les filtres à air de FiltreVMC-Online, la qualité de l'air reste agréable et plaisante.
Platinastraat 34
6031 TW Nederweert