blij verrast
Perfecte afwerking, snelle levering, goede kwaliteit.
Aureel Van den Brande
Sint-Martens-latem
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.395 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Perfecte afwerking, snelle levering, goede kwaliteit.
Aureel Van den Brande
Sint-Martens-latem
correcte afhandeling en vlugge levering
henri ooms
RETIE
20 februari besteld, nog niets ontvangen, ook geen bericht. Telefoon wordt niet opgenomen. Na contact via de mail, is er snel gehandeld en blijkt er wel iets opgestuurd te zijn naar afhaalpunt, alleen fout emailadres. Pakket is inmiddels retour gestuurd. Deurmatshop gaat nogmaals het pakket opsturen. Echt heel netjes behandeld en snel contact. We gaan er vanuit dat we het product nu ook snel hebben.
8 March 2021
René
Grootebroek
Hoi Rene,
Bedankt voor je reactie, ik laat me collega even nakijken waar je bestelling blijft.
(in deze periode zijn we zo weinig mogelijk op kantoor en werken we allemaal vanuit huis) Waarschijnlijk is de telefoon niet juist doorgeschakeld (we gaan het nakijken). Onze e-mail wordt dagelijks bijgewerkt, daardoor heb je binnen 24 uur altijd een antwoord.
Mocht je probleem niet tot je tevredenheid worden opgelost, mail me dan even persoonlijk [email protected]
Met vriendelijke groet,
Rudy Nelissen
Ik wacht al 10 dagen op mijn deurmat, hoewel levering op volgende werkdag werd beloofd. Intussen krijg ik wel een herinnering om mijn aankoop te beoordelen. Nee, ik ben dus niet vergeten mijn product te beoordelen. Jullie hebben ze nog niet verzonden.
13 February 2021
David
Lummen
Wij kochten 2 identieke deurmatten die snel geleverd werden. Na enkele dagen scheurde een mat bij het uitkloppen. Ik probeerde hem te plakken met stevige tape, maar dat hield niet. Ik kreeg aanvankelijk geen contact of reactie van de leverancier, maar toen ze mailden voor een review te geven, kon ik melden wat er gebeurd was. Na het sturen van foto's, kreeg ik alsnog 1 gratis mat geleverd. Nu zijn wij tevreden. De matten nemen gemakkelijk vocht op en dat bevalt ook onze hond.
12 February 2021
Ron Ogg
Zutendaal
Kan u contact met mij opnemen?
9 February 2021
Anton
Borgerhout
Kososmat rafelt en is veel minder dicht dan onze vorige, er is dus kwaliteitsverschil in deze materie!
9 February 2021
Paul
Lint
Prima product
8 February 2021
Kommer
Amersfoort
Initiële levering is niet gebeurd, ook geen berichtgeving gekregen hieromtrent. Pas na een invitatie voor beoordeling die ik nog niet invulde, is er een nieuwe zending gebeurt. Deze verliep nu prima.
Deman
Brasschaat belgie
mooi product; ben er blij mee
Jacqueline
Castricum
Vlotte aankoop door duidelijke richtlijnen op website. Het erg lange wikken en wegen om de knoop eindelijk door te hakken, was zeker niet nodig geweest. Het resultaat is verbluffend en het maatwerk maakt het deurplaatje compleet. Ook de levering was zoals vermeld en goed op te volgen! Prijs/kwaliteit is ook goed! Zeker een aanrader over de hele lijn!
Nine Paredis
Oudsbergen
levering zoals afgesproken
Jan Saeys
Hamme
Best tevreden van 2 van de 3 matten. De droogloop mat zonder rand is kwalitatief wel minder. Maar aan dergelijke prijzen kan je gewoon niet meer verwachten. Dus ik ben zeker tevreden van mijn aankoop. Snelle en correcte levering.
Annie Snoeckx
Hoboken
Duidelijk, vlug, correct en uitstekende kwaliteit van product.
ivan croes
BOOITSHOEKE
snelle levering en een goede kwaliteitsmat.
Kristof
Heusden
Exact geleverd wat was besteld. Goede kwaliteit.
Jos
Aarle-Rixtel
snel en goed geleverd
Eric Van der Westen
Tilburg
product voldoet perfect aan mijn verwachtingen! snelle levering. materiaal is van goede kwaliteit. Het maakt mijn inkomhal helemaal af!
Drieskens Roel
BREE
goede service en perfecte levering
Mario
Gavere
Prettige communicatie
ed boeree
Haarlem
Wij zijn zeer tevreden.
D. Hoogeveen
Norg
Degelijke mat waar ik voor de volle 100% tevreden over ben, ook de levering ging volgens verwachting.
E.W.L. Vereecken-Ducarmon
Axel
Mat is juist op maat geleverd en snel ontvangen. Top!
Pieterman
Zeewolde
Maar hij moet wel passen op de plaats waar hij ligt. Dus netjes op maat gemaakt. Extra dikke kwaliteit. Weinig tot geen losse draden die loskomen. Ik ben tevreden.
IP
Zaltbommel
Producten die ik heb besteld zijn van goede kwalteit en scherp geprijsd. Na 2 dagen reeds geleverd in België, top!
Gert-Jan De Pauw
Lembeke
Deurmatshop - Voor al jouw deurmatten!
Industrieweg 14
5753 PC Deurne