Ga zo door
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 6.826 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Uit de reviews blijkt vooral een tevreden beeld met snelle leveringen en scherpe prijzen. Klanten waarderen het ruime assortiment en de heldere informatie op de site. Enkele meldingen gaan over vertragingen of verkeerde leveringen, maar de algehele ervaring blijft positief en de winkel wordt gezien als betrouwbaar voor brand- en veiligheidsartikelen.
Snelle service ,snel geleverd
30 November 2025
Peter
Medemblik
De producten zijn super en zoals verwacht, ook de prijzen zijn goed. Alleen de belofte met snelle leveringen komen niet overeen met de levering in de praktijk. heb een week moeten wachten op de levering. Normaal geen probleem maar toevallg een klein brandje gehad en daarbij een blusser gebruikt.Maar voel me wel veilger als ik dan weer een verse brandblusser heb hangen en dat heb ik een goeie week zonder moeten doen.
23 November 2025
Martin
Oud-alblas
20 November 2025
Negar
Hengelo ov
Heeft even geduurt door toedoen van Post nl maar eindelijk binnen. Gaasjes zijn wat aan de dunne kant maar kleven niet aan de wond...
14 November 2025
F.
Vianen
Omschrijving was niet duidelijk, had ik maar beter moeten lezen, levering bijna 2 maanden, geen communicatie over vertraging vanuit de webshop. Ik ben anno 2025 beter gewend.
11 October 2025
A
Noord Holland
Levering goed verpakt en netjes binnengekregen.
3 October 2025
N.
Capelle ad Ijssel
Snel en correct.
22 September 2025
Monique
Veulen
Alles naar wens op tijd geleverd en verzorgde handige verpakking kan niet beter
27 August 2025
antoine
Afferden
Product zoals omschreven, snel geleverd.
5 August 2025
René
Polsbroek
Allesvelig belooft bij product (hesjes): 'op werkdag besteld, zelfde dag verzonden' klopt totaal niet, hoewel op begin pagina staat dat het nu 'iets langer kan duren' voor geleverd wordt is vaag. Na een week (!) gebeld waar mijn bestelling van 6 hesjes in 3 kleuren bleef kreeg in antwoord dat ik 4 hesjes snel zou krijgen (2 kleuren) en dat de 3e kleur nagestuurd zou worden: 4 juli order bevestigd en meteen betaald; op 16 juli (12 dagen later) 4 hesjes ontvangen; op 25 juli andere 2 hesjes ontvangen. Allesveilig belt niet zelf dat levering vertraagd is en levert zonder commentaar 3 weken later. Op vraag of tekst / infomatie op website aangepast kan worden (geen snelle levering) wordt niet gereageerd. Zou wel zo eerlijk zijn. Ik had dan niet besteld bij Allesveilig (omdat ik hesjes snel nodig had). Beter: 'Alleslangzaam' -
26 July 2025
Alexander
Oosterhout
Snelle levering van 2 schuimblussers voor een goede prijs.
5 June 2025
Ralph
Oudorp
Meest langzame verzending in jaren
24 May 2025
Shakti
Nieuwegein
Goede kwaliteit en snel ontvangen.
15 May 2025
M.
Nieuwerbrug aan den Rijn
De levering is goed
11 April 2025
ton
Alphen Aan den rijn
Ik werdt via de mail goed op de hoogte gehouden over de levering van mijn pakketje, het werd zelfs de volgende dag al geleverd. Top service!
9 April 2025
mayk
Neede
zoals het hoort
15 March 2025
roger de graaf
sint katelijne waver
Ik heb brandblusser besteld. Uiteraard weet ik niet of ze het goed doen, maar de service is top. Ik bestelde per ongeluk de verkeerde en kreeg zonder meerprijs alsnog de juiste toegestuurd.
14 March 2025
Bart
Amstelveen
13 March 2025
Stephan
Den Bosch
Hele snelle levering van bestelde producten
24 February 2025
Atko
Purmerend
Snelle en correcte levering
23 February 2025
Jan
Groesbeek
Adequate afhandeling van mijn bestelling!!
14 February 2025
Robert
Haarlem
Bestellen gaat vlot, nette prijzen, goed ingepakt en levering via PostNL.
3 February 2025
Jeroen
Assen
Goed werkende website. Duidelijke uitleg. Concurrerende prijs. Vlotte verzending. Aanbevolen voor wie snel een poederblusser in huis wil hebben.
18 January 2025
H3nk
Vlissingen
Prima service en goede prijs
9 January 2025
Maarten
'S-GRAVENHAGE
6 January 2025
Marinus
St. Willebrord
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal