Helaas was aan uw bestelling nergens te zien dat deze rechtstreeks aan de jarige verstuurd werd. Het factuur- en afleveradres waren hetzelfde, vandaar dat we in de veronderstelling waren dat de bestelling door u persoonlijk aan de jarige zou worden gegeven. Ook aan de tekst die op het kaartje stond, konden we niet opmaken dat het pakket rechtstreeks naar de jarige ging. En omdat we er zeker van wilden zijn dat het pakket voor 2 maart bij u was, hebben we het op tijd verzonden. Excuses voor het ongemak.
Hartelijk dank voor uw feedback. Als we een bestelling eerder versturen, dan sturen we op het moment van verzenden gelijk een mail naar de besteller om te informeren dat het pakket eerder verstuurd wordt met een datumsticker aan de buitenkant van het pakket. We proberen dit ook op de website zoveel mogelijk aan te geven, zodat de besteller daar van te voren al over is geïnformeerd. We zullen kijken waar we dit nog kunnen verbeteren.
Bedankt voor de feedback. We gaan hier rekening mee houden.
Originele beoordeling
Hartelijk dank voor uw review. We hebben inderdaad gezien dat de jarige op 16 februari 50 jaar werd. Aan de buitenkant van het pakket is een sticker geplakt met de tekst: openen op 16 februari. Door de sneeuwval van vorige week werd er nogmaals gewaarschuwd door PostNL, dat er extra vertraging zit/zat in het bezorgen van pakketten. Vandaar dat het ons beter leek om het pakket iets eerder te sturen. En aangezien er een sticker aan de buitenkant van het pakket zit, ga ik er van uit dat de jarige dit niet voor zijn/haar verjaardag zal open maken. Het zou (mijns inziens) jammer zijn als de jarige het pakket te laat zou hebben ontvangen.