Snel
Goed verpakt en snel geleverd.
12 July 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.874 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten noemen vooral de snelle levering en de verzorgde verpakking. De bestelervaring verloopt doorgaans soepel en het personeel is behulpzaam. Enkele opmerkingen gaan af en toe over kwaliteits- of leveringsproblemen, maar over het algemeen blijft de indruk positief en de prijs-kwaliteit verhouding gunstig.
Goed verpakt en snel geleverd.
12 July 2025
Frits
Hoogeveen
Bij een andere aanbieder zag ik hetzelfde product voor bijna €5,- meer. Ik kocht vier exemplaren, dat was dus makkelijk verdiend!
10 July 2025
Annemarie
Hilversum
Fijn om nog door te krijgen dat het nu op de post ging. Ook het aanbod om eerder te versturen met een sticker voor te openen
3 July 2025
Marcella
Utrecht
Dito
Beveelt niet aan
29 June 2025
Ineke
Wenum Wiesel
Snelle levering, bestelde artikel naar wens en mooi verpakt. Voor herhaling vatbaar
28 June 2025
M
Haarlem
MHet was makkelijk te bestellen en levering was super snel. Spullen waren goed verpakt,dus een zeer tevreden klant.
19 June 2025
Martha
Deventer
Bij kadogalerie denkt men mee, worden zaken afgehandeld volgens afspraak en mensen blij gemaakt met originele cadeau's.
14 June 2025
Mirjam
haulerwijk
Fijn dat het bestelde artikel zo snel werd geleverd op de door mij gevraagde plaats.
6 June 2025
Ans
's-Hertogenbosch
29 May 2025
Ingrid
Amstelveen
Online prima geregeld.betaling,mailing, en levering precies volgens mijn verwachting. Dank
29 May 2025
John
Nijmegen
Goede service! Fijn meegedacht en keurige uitvoering!!
24 May 2025
Marieke
Barneveld
Makkelijk te bestellen Mooi ingepakt Snelle levering
23 May 2025
Dominique
Driel
Artikel mooi op tijd gekregen. Lekker ouderwets verpakt in een oude krant.
22 May 2025
Kees
Kreileroord
Snel geleverd, geen minpunt gevonden
16 May 2025
Leon
Grubbenvorst
Voor de eerste keer iets besteld maar het komt echt als een kadootje binnen. Erg leuk gedaan
11 May 2025
Cindy
Wijchen
Prima service en snel.
10 May 2025
Henny
Lochem
Fantastisch. Op de site stond na 5 mei zijn we er weer en inderdaad na die dag bericht dat het kado verstuurt werd. Het pakketje snel ontvangen is zeer goede staat.
Miranda
Rotterdam
Snelle levering van een mooi product. Ben er blij mee en zal zeker weer kopen bij hen.
Adrie
Nieuwegein
18 April 2025
Ellen
Apeldoorn
En in goede staat geleverd
18 April 2025
Shira
Zutphen
Ik zou het iedereen aanraden om het daar te bestellen gemakkelijk te bestellen en snel binnen gr frans en Marietje van der velden
17 April 2025
Frans
LITH
De kwaliteit van het kussen is heel goed. De service vind ik geweldig, snelle levering, lief briefje bijgevoegd en een lekker geurzakje. Echt top deze service.
14 April 2025
Tom
Almere
Had een grote fout gemaakt bij mijn bestelling, 3x besteld ipv 1 keer, Wilde graag cadeaupapier en kaartje met tekst, lukt niet helemaal zoals ik het wilde. Maar gelijk gebeld, en werd gelijk hersteld, zelfs het teveel betaalde geld stond al dezelfde dag weer op mijn rekening, dus helemaal top. Mijn man is heel blij met zijn cadeau
7 April 2025
Elly