Product volgens omschrijving en snelle levering

Snelle levering en goed product !

Bestelling vlot verlopen voor een correcte prijs

Eerste bestelling, vlot verlopen, bestelde artikel op 3 dagen geleverd. prijs meer dan correct

Goede en snelle service

Wordt altijd netjes, snel en effectief geholpen. Daarnaast hebben de spullen altijd een goede en juiste prijs/kwaliteit verhouding

Product geleverd dat ik heb besteld

Het product dat ik heb besteld, is geleverd op het gekozen moment. Verder heeft Rat bikes ook een groot aanbod, wat fijn is.

Betrouwbaar

Ik verwachtte een herinnering van de verzending, maar werd positief verrast dat het product binnen 2 dagen geleverd werd.

Verwachtingen waargemaakt

Blij met mijn geleverde product.

Prima fiets, goede en snelle service

Bij Rat Bikes een e-bike gekocht van Kona. Ik ben erg tevreden over de fiets zelf, en ook over het deskundige advies en de snelle levering door Rat Bikes.

Prima bedrijf, snelle levering

Snelle levering zoals beloofd.

Banden fiets

Vlot en goed.

Snel en goed

Wat valt er nog meer over te zeggen

In 3 klikken naar het beste voorwiel in tijden!

Bestelling en levering waren vlekkeloos, en het product overtrof mijn verwachtingen. Zeer fijne ervaring!

Zeer slechte naverkoop en retourservice

Mijn verrassingsverjaardagkado nl. het hondenmandje, paste van geen kanten op mijn fiets en dus besloten we het terug te sturen. Na 3 mails en evenveel telefoons hebben we noch steeds geen reactie en of terugbetaling gezien. We hebben een traceerbare verzending én foto’s bezorgd van een intact product dat toch 189€ heeft gekost. Dat is ondertussen al 2 maand geleden. Zeer klantonvriendelijk en op het groffe af deze attitude.

Snelle correcte levering

Het product dat ik bestelde voldoet

Goed advies, snelle levering

Met spoed een vervangend frame nodig. Ik werd telefonisch goed geadviseerd. Frame werd zeker dag nog verstuurd. Vier dagen later kon ik weer opstappen.

Snel en service gericht

Ik werd snel geholpen. Goede service, leuk fietsen aanbod zeker als je een stadsfiets zoekt

Duidelijke informatie over het product.

Hier kan ik mij een duidelijk beeld krijgen van de bestelde onderdelen, we hebben hier mensen met product kennis. Wel zo prettig : geen dozenschuivers!

Bedankt aan de winkel

Snelle levering en kwaliteitsproducten.

Do not use Rat Bikes

I ordered some spare parts "Kids Ride Shotgun Dirt Hero 14" Dropout Adaptors" when I revived the packet some parts was missing. I have tried to call them, use their web contact form and email then several times but they just ignore you. Update: After this review they contacted me with in 1h and they refunded me and I had the money on my account after 2 days. They seemed very eager to solve the problem, that is good. They also send me a screen print of an email they supposedly sent me I guess to document that they did not ignore me. I have my own domain and administrate my own email account and I use an catchall. I have done this for more than 25 years and I have never lost an email before maybe this is the first :) It seems like a nice bike shop that have many special parts that are hard to find other places, It think I would use them again.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering en zeer goede service

Snelle levering en zeer goede service via website en telefonisch.

De bestelling tot de levering is perfect verlopen.

De bestelling ging vlot, de betaling heel duidelijk en de levering zoals het hoort.

betrouwbaar

het is er misschien niet op 1 dag,hoeft ook niet. Heb binnen de week ontvangen.

correct

Dovenetelstraat 25