Pakket was wat langer onderweg, maar alles ontvangen naar tevredenheid.

Prima levering en op tijd

Ik wacht nog steeds op mijn pakje

1 week na mijn bestelling nog steeds geen traceercode van DPD ontvangen.

Goede prijs en snel geleverd

Perfecte service

Onderdeel was i) eenvoudig te vinden in de webshop ii) makkelijk te bestellen iii) goed geprijsd en iv) snel geleverd

Alles naar wens

Prima prijs, snelle levering

Net geprijsd snel geleverd

Bevestiging voor een mand aan het stuur besteld, moest extra breed zijn ivm fiets computer. Click-fix hier mooi geprijsd en vlot geleverd. Tevreden

Goede spullen, zeer trage levering

Fijne webwinkel om een goede selectie voor specialistische fietsspullen te vinden en kopen. Zeer trage levering: meer dan een week om spullen te krijgen vind ik matig. Deze levertijden zijn op de site niet duidelijk aangegeven waardoor ik uiteindelijk niet mijn fietsonderdeel voor mijn vakantie binnen had.

Prima afgeleverd en het past uitstekend.

Prima afgeleverd en het past uitstekend

tevreden

alles verliep vlot

Aanrader!

Overzichtelijke website en snelle levering

Leuke ervaring

Makkelijk en zeer toegankelijk leuk advies

Scherpe prijs en snel geleverd

Ik had hier een fietsstoeltje besteld van kvisp , de prijs was goed en hij was snel geleverd , top

Gewoon goed

Heldere website, snel bezorgd

Toppie

Snelle bezorging, goed verpakt.

Prima. Toezending had eerder gekund.

x

Goede kwaliteit en snel geleverd

Een mooi hondenzitje voor op de fiets gekocht. Snel bezorgd. De gebruiksaanwijzing ontbrak maar is op mijn verzoek nagestuurd. Fijne vriendelijke klantenservice!

Schnell geliefert, wie bestellt!

Bestellung innerhalb von 4 Tagen nach Österreich geliefert. Bester Preis, super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi aanbod. Correcte prijs. Vlotte afhandeling.

Uitstekend advies en goed geholpen

Mooi product

Goede prijs en supersnelle levering

Duidelijke website en scherpe prijzen. Bestelling was de volgende dag al in huis.

Vriendelijk en behulpzaam!

Vandalisme en dus een kromme velg. Soms is het lastig om op internet de juiste keuze te maken. Woon toevallig dichtbij en ben langs geweest. Ze zijn geduldig en hebben zorgvuldig geholpen de juiste velg te vinden. Daarnaast was de prijs onder het gemiddelde wat ik had gezien. Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Snel, compleet, goede kwaliteit!

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam