Pakket was onderweg beschadigd geraakt en retour gestuurd. Rat Bikes heeft snel gehandeld en meteen weer een nieuwe opgestuurd en die functioneert tot nu toe goed.
Snel en zorgvuldig
toppertje
Binnen 24 uur mijn bestelling binnen. Er ontbraken een paar speciale schroeven in de fabrieksverpakking. Rat Bikes heeft contact opgenomen met de fabrikant en deze heeft alsnog de benodigde schroefjes verzonden. Prima aftersales dus.
Snelle levering.
ik had gegoogled op een dubbelwandig 28 inch voorwiel en kwam uit bij Rat bikes. Helaas tijdens het bestellen heb ik zelf blijkbaar niet goed opgelet en te veel naar de prijs gekeken. Ik had de prijs vergeleken met andere aanbieders maar niet gezien dat het wiel dat ik bij Ratbikes had geselecteerd enkelwandig was. Hier kwam ik pas bij aflevering achter. Het wiel was keurig uitgelijnd en ik hoefde geen spaken na te spannen waardoor ik als leek met slechts 10 minuten het voorwiel had gewisseld incl. velglint en band overzetten
Levering door DPD is niet goed gegaan. Heb inmiddels een email aan Ratbikes gestuurd. De levering is nu, vandaag, precies een week later nog niet afgerond. “Onderweg naar uitleveringsdepot”. Schiet dus niet op. Ratbikes reageert snel en zegt het probleem op te lossen. Prima, dus!
Uw bestelling van zaterdagavond 27 september is op maandag 29 september direct door ons verzonden. Indien DPD volgens planning had geleverd — zoals doorgaans het geval is — had het pakket op dinsdag bij uw gekozen afhaalpunt klaargelegen. We zien echter dat er een vertraging is opgetreden bij DPD, ik heb daar nu een onderzoek geopend naar deze zending. Al onze zendingen zijn aangeteken en verzekerd. Wij lossen dit dus altijd op. Wij begrijpen en delen uw frustratie over een vertraagde zending, dat is niet acceptabel en voor ons ook nog een raadsel. Wij houden de prestaties van onze logistieke partners scherp in de gaten en bespreken incidenten als deze actief met hen. Waar nodig grijpen we in. Dergelijke situaties zijn uitzonderlijk, maar desondanks erg vervelend. We begrijpen dat dit voor u tot veel ongemak heeft geleid. Tegelijkertijd vragen wij ook enig begrip voor onze kant van het verhaal. Uw beoordeling van een 2 is begrijpelijk vanuit uw ervaring, maar houdt geen rekening met het feit dat de vertraging en wijziging van afhaalpunt buiten onze directe controle lag. Dit soort vertragingen kan zich voordoen bij iedere winkel die online verkoopt en artikelen via een koeriersdienst verzend.
Originele beoordeling
besteld, binnen 2 dagen beschikbaar om op te halen bij de bedrijfslokatie bij mij in de buurt. Vriendelijk personeel en een prima scherpe prijs.
Het bestelde achterwiel kreeg ik snel en goed verpakt geleverd.
Prima service, goede prijs maar omdat ik wordt gedwongen om een beoordeling te geven geef ik een ster minder
Ik vermoed dat u doelt op de mail met herinnering voor een beoordeling. Wij verzenden 2 mails hierover via Kiyoh aan onze klanten.
Hier kon ik terecht voor de reisfiets die ik zocht: een Surly Disc Trucker. Topfiets en prima geholpen door echte fietsliefhebbers.
Dank zij door zoeken op het het het geschikte onderdeel voor mijn mtb gevonden.
Mn eerste bestelling hier en dat ging prima had het 2 dagen later al in huis.
Ik ben blij met mijn zadel hoesje, maar had ook zadel vet besteld en die zat niet in de doos! Kring ik die nog? Met vriendelijke groet, Joke Wobben
Snel en betrouwbaar
Snel verstuurt en prima assortiment, keurig en snel aan gekomen
Alles goed geregeld , en een snellle levering
Door een mail storing liep de bestelling nogal verwarrend, gebeld en prima geholpen met een goede oplossing.
Helaas is nu mijn cummunicatie met mijn batterij niet meer okay. Batterij geeft meer power aan dan display.
Pasvorm van het product komt niet overeen met het origineel.
Beste heer Van Zanten, Wij zien dat u ons een onvoldoende beoordeling heeft gegeven. Dat vinden wij niet terecht en willen dit graag toelichten. U heeft bij ons een afdekkapje besteld van SR Suntour, met als specificatie: FEG-139 4. In de productomschrijving staat dit duidelijk vermeld. Als het ontvangen kapje niet past op uw crankstel, is de kans groot dat uw originele onderdeel een andere code draagt. Er bestaan namelijk veel varianten die qua vorm sterk op elkaar lijken, zoals bijvoorbeeld FEE813-10, FEE213-00, FEG181, FEG139 of FEG259. Deze afdekkapjes zijn onderling niet uitwisselbaar omdat de passing net iets verschilt. Wij leveren uitsluitend originele onderdelen, rechtstreeks van de fabrikant. Het door u ontvangen kapje is dus exact zoals gespecificeerd: een origineel onderdeel met de code FEG-139 4. Wij adviseren u om het oude kapje aan de binnenzijde te controleren op de exacte productcode. Indien dit afwijkt van FEG-139 4, dan is het begrijpelijk dat het bestelde onderdeel niet past — maar in dat geval is het geen fout van onze kant. We hopen dat u dit in overweging wilt nemen en eventueel uw beoordeling wilt herzien.
Originele beoordeling
Pasvorm van het product komt niet overeen met het origineel.
Er ontbrak een klein onderdeel en dat is nagestuurd.
U heeft bij ons een accuslot besteld. Helaas is bij een specifieke productieserie gebleken dat er een klein onderdeel ontbrak. Dit is een fout die bij de fabrikant is ontstaan. Wij hebben inmiddels alle voorraad gecontroleerd en waar nodig het ontbrekende onderdeel toegevoegd. In uw geval is dit direct nagezonden. Dank voor uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
Ik kwam heel gericht om de Brooks zadelcollectie te voelen en heb nu een top zadeltje voor een hopelijk heel lang leven…
Fijne webshop!
Telefonisch contact gehad om te kijken of product op voorraad was aangezien zondag avond de levertijd op 4-7 dagen stond. Maandag ochtend wel op voorraad. Nieuwe stock was binnen gekomen en product dezelfde dag nog verzonden. Dinsdag in huis.
Dovenetelstraat 25
3053jd Rotterdam