Netwerkkabel

Snelle en goede levering. Top

Prima webwinkel met snelle levering

20m Cat6 kabel, RJ45 doorsteekpluggen en een krimptang besteld. Na twee dagen kon ik mijn pakket ophalen en beginnen met het doortrekken kabel en plugs te monteren. Krimptang was een beetje stroef maar werkte uitstekend met de doorsteekpluggen.

Goed product snel geleverd

Prima een netje geregeld

Bestelling was keurig en netjes bezorgd en was goed verpakt.

De producten zijn altijd goed de communicatie is stroef

Ik had een utp kabel besteld die volgens de site op voorraad was. Na een week ben ik eens gaan bellen waar de kabel bleef. De kabel stond in backorder, dit kan natuurlijk gebeuren maar stel je klant dan op de hoogte! De kabel zou drie dagen later binnen komen. Dus weer een week gewacht, niets... status bestelling: "in behandeling". Weer gebeld. Ja de kabel kon nog wel weken op zich laten wachten, maar de persoon in kwestie had een andere oplossing. Uiteindelijk prima opgelost. Als er dingen veranderen binnen een bestelling, (wat kan gebeuren) benader je klanten dan gewoon even.

Alles perfect verlopen

Snelle levering om 21u besteld de dag erna geleverd.

Ruime keuze en topkwaliteit

Duidelijk uitleg op de site van de producten om je keuze te maken. Kwaliteit van de producten ziet er top en professioneel uit.

Goede producten- scherpe prijs

Nu voor de derde keer besteld

Levering de volgende dag, nou nee.

Ik heb een zeer slechte ervaring met netwerkkabel, aangezien ik op 18 april een kabel had besteld, zou ik deze volgens de site op 19 april ontvangen. Tot twee keer toe op zaterdag en dinsdag een melding van post nl, uw pakket komt er aan. Maar nee pas op woensdag 23 april ontvangen. Dit vind ik een slechte zaak als er spoed bij is en dan kan netwerkkabel er misschien niets aan doen maar ga dan met een ander vervoerder in zee die sneller is. Ik was dus noodzakelijk om naar een winkel te gaan om daar een kabel weg te halen en nu zit ik dus met een extra kabel. Nog met een medewerker gesproken maar die heeft er ook niets mee gedaan, totaal geen terug koppeling, zeer slecht dus.

prima levering en kwaliteit

Prima levering en kwaliteit. Gewoon goed dus

zeer goed

snelle levering, goede werking van het product

Omschrijving S/FTP CAT7 soepel 50M 100% koper wit te karig.

Aangekocht S/FTP CAT7 soepel 50M 100% koper wit. Bestelling 260183. Kwam erachter dat de kabels die wit en een kleur moeten hebben allemaal wit zijn, dus vier kabeltje zijn wit. Het is wel aan te sluiten maar je moet iedere keer de kabel 4 keer doormeten om er zeker van te zijn dat de aansluiting goed is op de rj45 plug. Het had handig geweest als dit in de beschrijving gestaan had. Denk dat ik dan een andere keus gemaakt had.

I have no idea where my package is

And there is no way for me to find it, also, no way to read, as it’s all in Dutch!

zeer goed

goede info en snelle levering

Niks mis mee

Bestelling werd goed gecommuniceerd per mail. Een mail van ons over de bestelling werd binnen een dag beantwoord.

perfect

Product op tijd bezorgt. product doet precies wat ik er van verwacht. Een aanrader om hier te bestellen.

Gewoon goed!

Bestelling wordt netjes compleet geleverd. Alleen de snelheid van levering klopt niet helemaal, voor mij geen probleem dat het één dag later aankomt dan aangegeven in de webshop.

Top geholpen door Peter en kon de kabel en toebehoren afhalen bij het magazijn omdat ik vlakbij woon

Kwaliteit en kleur

Professionele kwaliteits kabels om mijn apparatuur goed aan te kunnen sluiten. Zéér blij mee!

Patch kabels

Had patch kabels besteld waren alleen niet op tijd binnen door vertraging van postnl Ze gaven aan e.v.t het pakket retour testuren Goede website site met goed service

Ik heb witte gekozen ze sturen grijs kleur

Ik ben niet tevreden geweest had ik witte gekozen maar ze heeft grijs kabel verzonden.

Gewoon goed

Snel, correct en transparant!

Vrijwel instant overhandigd aan postnl

Besteld op een donderdag om 20, en in handen van PostNL om 23. Dag erna geleverd. Mooi om te zien dat ze hun beloftes na lijken te komen. Bestelde artikelen daarnaast goed verpakt en voldoen aan de verwachtingen.

Levering top, klanten login zwaar onder de maat.

Ik bestel vaak, want de levering is top. maar de klanten login is heel slecht en een wachtwoord reset lukt al maanden niet. Contact met de klanten service lost vooralsnog nog niets op.

Verschillende maten en kleuren Overzichtelijk

8 Hamerstraat